laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
mano metuku ir 3mėn mažiukas,o kiti du jau prakutę😀
pusantru metuku 😀
Daivuke kokio amžiaus tavo Tautvydas?
As tai nagus draugei tvarkiau, ir dar kitos laukiu, pakeliui jau 😀 uosviene parase, kad pasigailesiu as dar, kad susipykau su ja ir dvasia 😃
labas 100lt paskutinį kart sumokėjau,bet vyras sakė buvo verta,neturiu dar žilų plaukų,bet noris kartais pasikeisti 😉
skanaus,as tai papietavau ,pasidariau tokios pakliuopkes😃
Na va vaikai nuluzo,ramiai galiu pagert kavytes 😀
geriam kavyte su ledu😛
Kodel nutilot 😀 ?
niu gi kavalierius 😃 Kazanova auga🤣
Ale pliaze vyrukas, tai tik prie moteru kompanijos taiko 😃 seses jau nereikia tada, varo prie mergu ir maivosi 😃
Tai rupi ir berniukams kai mato ka daro kiti,reik viska ismegint😃
maniskis ir vezimele pastumdo, dar ir susimusa su sese del jo 😃
Nu nieko tavo maziuko pomegis 😃 ale galiu pasakyt ir berniukams rupi lelytes,musu budavo ir vezymuka pastumdo puskes su lelyte 😃 tai tipo maitina 😃
laba ryta 🌷Jungiuosi su kose 😃
nu 😃
Seima 😀
sukuoja leles, nes as saule sukavau tai ir baisiai reikejo kazka pasukuot 😀 o siaip tai melynai aprengta lele Saues vaikas, o ruzavai Tautvydo 😀 cia jau saule taip sugalvojus, sake jinai kad tautvydas tevas o ji mama 😃
Man irgi buna kad perkrauna tai bandau kol ikelia.
lelytes sukuoja ar siaip lelytes patinka 😀 ?
Man irgi nekrenta po kila bet tas kilas per 3dienas nukrenta 😃
Kaip jums mano maziuko naujas pomegis? 😃
Inga eina tau per tel ikelti cia i foruma foto? nes man jau kelinta diena neina, vis persikrauna puslapis
Tai va pradedi dziaugtis, kad svoris krenta ir paskui jau tipo negali sustot 😀 matau skirtuma, aisku ne po kila kasdien, bet po biski ritasi skaicius zemyn 😃
Ir kas ryta kai sveriesi matai skirtumus? As tai negaleciau ramiai praeit pro svarstykles nepasisverus 😃
O kodel nerviskai paveikt gali? Mane kaip tik dziugina ir "kabina" kad kas ryta vis mazesnis skaicius 😃 kazkada kai geriau kiniskas kapsules taip svoris nekrito kaip dabar nieko nevartojant 😃
As ir pradejau kas ryta svertis, nors sako negalima , nes nerviskai paveikt gali, bet kad jau kitaip neina 😃
As kaip ir kas ryta pasisveriau 😀 nors vakar EDZIAU KAIP UZ KOMANDA,bet svoris krenta 😀 ir kaip gera kai skaiciai parsirita I kita desimti 😀
Jo jo pavarem cia mes vakar biski 😀
Labas rytas plepupes 😀 kol miegojau ohoho kiek pripliurpet 😀
Baigesi tirpi kava pas mane, tai teko darytis jau ale normalios kavos 😃
Labas rytas 😀 o as vakar taip ir uzmigau su telefonu rankose 😃