laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
as irgi anonsa tik perziurejau, taireiiks gal ir man vyra pakviest 😃
As va vyra ka tik pakvieciau i kina kitu metu vesario menesi 😃 rodys 50 pilku atspalviu 😃
Na man atrodo praeina gerkles skausmas, nors jau ir baisiai skaudejo, bet kadangi antibiotiku nieks man nepardave, tai gydziausi tuo slyksciu purskalu, siandien drauge jau ir antibiotiku pristate, bet jau nepradesiu ju gert, nes gal jau ir taip praeis 😀
As tai lauke ant saules kepu nes visa terasa pavesyje uzimta ☹
Tylus sveikinimai 😀 🤗
as jau irgi neatsimenu kada roletus atitraukus buvau 😃 diena nakti uzdengti 😃
Pas mus visa diena saule kepina, uzuolaida uztraukta, bet sedint prie kompo, tai begu visa upeliais 😃
busiu nemandagi ir nedekosiu 😃
o taip, buvau per pietus trumpam isvaziavus, tai eina sau kaip kepina.. ir namuose karsta siaubingai, puse dienos priverstinai laisvos turejau tai gulinejau, neina net gulet, prakaitas upeliais bega😃
Nu jau kaip fainai 😀 tai as tyliai tada sveikinu 🌷🌷🌷 dekoti nebutina 😀 nu jo tokioj saulej geriau nesikaitinti dabar 😀 as prie vandens bunant dar deginuosi, bet va kai nera galimybes kur isvaziuoti, tai ir nosies nekisu 😀 siandien 10 ryto isejom i lauka, ir tai saule gerai kabino 😀
😀 turiu turiu 😀 bet nenoriu dar garsiai 😀 nors jau ir laikas butu, bet vis dar su baime gyvenu😀
KAs cia per savijautos dabar? 😀 gal turi kuom pasidziaugti? 😀
tai vaikui bent laimes buvo fontane pasimaudyt 😃 as irgi noreciau ir prie vandens kur prie kokio ezeriuko padrybsot, bet irgi nera nei vyro, nors uz poros valandu vaziuosiu vyro parsivezt is oro uosto, nei vaiko, o ir savijauta nelabai leidzia...
Labas 😀 aj va mano mazas siandien vitebsko fontane issimaude, taip mikliai, kad sese ne pabraidziot nespejo 😃 per pati karsti i lauka jau nekisam nosies, noreciau prie vandens, bet vyro ner
Sveikos 😀 neiskepet dar? 😃 kaip gyvenat? Inga, jau namolio trauksi?
negasdinu, tik siaip pasakiau 😀 viskas tau bus gerai, ne cia Afrikoj kazkur 😀
Gal skrido pro rusija?
Gausi I aki, negazdink 😃
Inga, man atrodo tau reikes keliauti pesciom i Belgija, dingo dar vienas lektuvas
Idomu ka vyrui mano papasakos kodel vaiku neatvaziavo pasiimti 😀 o as kuo toliau tuo geriau jauciuosi siuo atveju del vieno vaiko nedavimo 😀 ir kazkaip visalaika daug ga nutyledavau, kas man nepatinka o dabar jauciu kad viskas vienaip ar kitaip bus iskelta 😀
Neturiu nei uošvio nei uošvienės...Mirę abu jau 😥
labas rytas ir as su arbta pas jus..kaip laikotes?
As iki 8 siandien turejau laimes pamiegoti 😃 saule klause ar gali atvaziuot sako jo 😃 aj kazkaip man gal dar ir geriau, kad vaikai namie su manim, nes ten tikrai ir uzrekia, jokiais budais nesakau, kad negalima drausminti vaiku, bet vien tik ju kalbos, kaip kad dvasios pasakymai gali cia nevaziuoti ir panasiai, manau 3 metu vaikams taip nereiktu sakyti. O ir uosvio tas Saules durninimas mane uzmusa, jau gana saviskius isdurnina, mano vaikai nera durni. Is Tautvydo ir einsteino nereikia daryti 😀
Mazius jau keturiom stovi 😀 pilvuko neliecia prie grindu o ir galvyte pakelia 😀
Ir labas rytas 😀 jis man nuo 6val 😪
O Saule tau nesipraso pas juos? Arba kai su jais sneka nesako jiems kad nori atvaziuot?
Labas rytas 😀 siandien jei nupirks viena, tai iskart vaziuos namo. Ryt jau gal bus namie. Saule kalbejo su vyro teciu bet apie jos pasiemima i kaima ne puses zodzio. Uosve neraso nieko ir man ramu 😀
Tavo vyras dar negryzo? Masynu jau prisipirko? Kaip uosviai, dar rase ka nors?
Mazdaug 2kg500g
Siandien suku lanka ir galvoju-koks lengvas.noriu sunkesnio 😀