laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
laba diena neradau tokios temutės,tai norėčiau sukurti,kad čia galėtume kalbėtis apie bet ką vaikus,vyrus namų ruošą ar pan. :))
saldziu sapniuku 🌷👋
niu ka,reik eit gult,be subine iskaudo,dar nesopejo taip,taip neteko ilgai sedet kaip sian nieko neveikdama😃
tai taip,cia jau kaip seimos turtas jau gaunasi irdokumentuose visur figuruoju 😀
Na mes savo neturim buto. Bet vistiek tau kaip zmonai ir vaiku mamai priklauso 😀
niu jai visad islaike ja,tai turetu but sunku,kol isivaziuos. Protingi mamos zodziai is tikro,be pavz.mes.buta pirkom,o lesos vyro,viskas uz jo pinigus,be po vaiko niekur nebedirbau
Man mama viena kart pasake kai dar nebuvau zenota bet stipriai apsipyke su vyru buvom. Sako visada turek galvoj ir atsargini plana, nes po kazkurio susipykimo gali ir nesusitaikyti. Tai as kazkaip stengiuosi to nepamirsti
Ale man bent jau ne taip baisu ir be vyro neprapulciau. Va drauge issiskyre ir baisu kaip jai sunku
Aj gal uzteks kad as puse mokesciu sumokesiu 😃
kazna,ko as sedziu😃
jo,paskui per daug gerai jau vyrui bus😃 arba vienas maista perka o kitas mokescius.
Nu jo bet jauciu kai dirbsiu tai kas liecia mokescius teks per puse dalintis. Tai mano algos kazi ar kas bekiks 😃
tai baiki dar,tu dar kazkiek uzsidirbi uz darbelius,nagucius,vis kazkam uztenka,o vyrui priklauso daugiau uzdirbt😃
Na mane vyras islaiko bet negaliu sau leist pirkt ko noriu 😀 pormiausia vaikus paskui vyra apiperku na o jau paskui save 😃 bet apiperku uz savo pinigus. Vyro drabuziams neprasau. Gal tik karta dave nes reikejo susimoket o as neturejau is ko 😃
niu man buna ne koks vaizdas kai giriasi tos,kurias vyrai islaiko,mazdaug tokiam stiliui,kad oj,perku ka noriu,mane vyras islaiko vis tiek 😃
as linkus ramiai kalbet,be isteriju,be kai uztempiam lupas,tai savaite galiu nekalbet,o jis ir neatsilieka,susipykstam del sudniekiu niu ir davai paskui 😃 kai veikia mane,paskui nei vienas nei kitas nenori nusileist,kai vaiku darzelis kazkoks.
na as ir nebaisiai prisidedu prie bendro biudzeto, ka uz zaisliukus gaunu, uz nagus tai jau ale mano pinigai, nors buna, kad ir as valgyt perku ar kokius mokescius sumoku. bet siaip jau viskas vyrui priklauso 😀
o kaip jus vyru pasipykstat? nes as tai arsi boba 😃 as nepaeidama vidury miesto issokt is masinos galiu jei mane daveda. pas mane tada palauk nebuna 😃 bet vyras mano kai uzaugo kur moteru nuomones nepaiso, tai man dar reik kartais rimtai pasispardyti, kad suprastu ko as noriu 😃
man dar teks pasedet namuose,nors kai ir su pirmu,norejau eit dirbt,man ner bais smagu kai esu islaikoma ir nei vieno lito neinesu i seima,neturiu kuom didziuotis,ale kai neiseina,reik kazka aukot
niu o gal tada pareigom kokiom pasiskirstyt,o taip tai jo,tik prisides daugiau darbo,be visur spet reiks jau
Tai jo gal as cia tik dabar svaigstu kaip man gerai butu eit i darba, o jau kai eisiu, tai jauciu sakysiu o kaip buvo gerai 😃 nes valgyt vistiek reiks daryt, skalbt, vaiikus ziuret ir t.t 😀
kai vaikas man sako,mama,o tu dirbt nori,sakau noriu,bet tu neturi kur manes palikt,taip?
pas mus ir siaip mama lb viska,bet tevui ir nepavadovausi,o db kuo senyn,tai tuo lb kaip seskai daros 😃 nesakyc kad ir vaikus lengva augint ir plius namai,maistas,vyru rupintis,dirbi namuose kai reikia 24h.o darbe atidirbai ir ramu,tik ne visi tai supranta.
As pagal ji tureciau sedet namie, priziureti vaikus, rupintis vyru, ir dar turbut padekoti vyrui, kad mane islaiko 😃 vyro mama niekada gyvenime nera dirbus, dvasia ir bet kokio darbo neina dirbti, turbut taip ir gyvens su tevu visalaik, o pas mane seimoj viskas buvo kitaip, mama diriguoja visam paradui, bet tetis tikrai nera po padu, tiesiog del pagrindiniu klausimu atsakinga yra mama 😃 ir as tai negaleciau sedet namie, neturiu nieko pries kam tai tinka, bet dabar jau as noreciau iskruteti kur is namu 😃
reik pieniuko su meduciu pavartot😃
vyrui bais nepavodovausi,gali greit lupa uztemt,o va vaikui as tiek laisves neduodu,kai db jam cia,be vyras viska leidzia.
Laisve tavo vyrui ir vaikui, mama is paskos nelaksto ir nevadovauja 😃
Nu pagal ji jis tik vienas gali viska gerai padaryti 😀
tokie protingi kaip tavo uosvis,tai gal dar mano kad be jo nieko nebus ie esas bais reikalingas.
va,mano vyrai dar lauke bastosi 😃 sake su mociute vysnias skine,kauliukus eme,tvenkinyje maudes,zodziu laisve kai manes ner 😃 kai ner kam vadovaut
as tai norec pamegint daryt tuos bum bum kamuolius ar kaip ten jie vadinas kur reik silko popieriaus,ale nez.kur jo gaut,o jai dar brngus tai ir noras atsoks😃