Norime vaikučio

19. Jun, 11:37

esu jauna panele (16 metuku) mes su vaikinu nutareme kai sulauksiu 17metu turesime leliuka... ka patartumet? nezinau pati ka daryti..vaikinui atsakyti nenoriu...ir pati noreciau vaikucio..bet as nezinau.

19. Jun 2010, 22:22

pagimdziau 28m,baigusi viurine,aukstesniaja ir aukstaja,radau darba,sutikau vyra,susituokem ir tik tada planavom vaika.ir kaip kazkuri,kad rase 17 i mane neziurejo,tai as bernu neprisileidau,bijojau nestumo,ligu ir durnu bernu.nekisau uzpakalio aistros pagauta.

19. Jun 2010, 22:21

dar toks istaymas nepasieke mano ausu geras😀 naujiena tu cepasakei😀 be to jo niekas neuzdarys niekur nes ji tai daro savo noru😀

19. Jun 2010, 22:21

amelija pritariu kad ne sesioplikos, na nuo 18minimum, juk kitos ir 18baigia 12klasiu 😀 ir masytsena kitokia, va mano pusesere masto kaip suaugusi ,o jai juk 16metu, tik zinoma dar kiek suprantu vaiku galvoj nera 😃

19. Jun 2010, 22:20

jau net nebezinau ka pasakyti tegu smerkia ar gaila 😃

19. Jun 2010, 22:19

kaip pasiklosim taip ismiegosim, cia nuo kiekvienos priklauso , o va autorei tai pasikartosiu, geriau bent mokykla pabaik, lengviau bus 😉 ir vaikui sioki toki pavizdi turesi 😉 o kai kazkas mineo kad vaikinas gali ant straipsnio sokt, tai juk nesoks, juk musu idijotiska valstybe istatyma isleido, santikaiuti lytiskai galima nuo 14metu, bet su abieju rastisku sutikimu 😃 juokinga bet tokia tiesa 😉

19. Jun 2010, 22:18

Vaikelio atejima i pasauli galima planuoti😀Tikrai ne 16 metu...

19. Jun 2010, 22:18

oi mamytes nesigincykit vistiek mes busim neteisios, cia tik viena teisi yra 😃

19. Jun 2010, 22:13

Ce is vis ka mes planuoja apie darba ir karjiera bei vaikus... tai yra senukas is virsaus kuris tik juokesi is musu,galvoja jus svajokit norekit o bus tai kaip as noriu😀

19. Jun 2010, 22:10

Apie ta santuoka tai irgi ce oi daug diskutuot galima ,pakolkas siai diena as esu garantuota kad nesituoksiu ilgai nes man tai nera butina

19. Jun 2010, 22:10

istikro pasakysiu visi zmones skirtingi, priprazystu kad savo noru per anksti manau(temos autorei) na lai bent mokykla baige.... ir Karolina tau pritariu

19. Jun 2010, 22:07

Nu jetau, a baiksit kabinetis prie tos Laurikes?Pykciai prasideda kai mama sedi su vaiku isvargusi, bemieges naktys, o vyrai dazniausiai daro tai, ka iki tol dare, del irzlumo prasideda konfliktai tarp poros...Net jei geras vyras, jeigu esi pavargusi, issiderinusi gali lygioj vietoj susipykti.

19. Jun 2010, 22:07

zinoma,kad su vyru,negi su vaiku..gimdykit mielosios i sveikata. 😃 bet kai susilaukia jauni iki 20m,o jei dar nesusituoke dauguma neislaiko tokio isbandymo.manau vistiek kai kurios mamytes nesuprato vikos zodziu.

19. Jun 2010, 22:03

nezinau pas mane yra tai va as ir nesuku sau galvos😃 manau bet kokiu atveju galima rast kompromisa kazkoki

19. Jun 2010, 22:02

o gal nera kito kambario😃

19. Jun 2010, 22:01

o gerai kam del to pyktis su vyru kad vaikas susirgo ,as tai nematau tolko ,jai vyrui reikia issimiegoti o vaikiukas neramus juk visada galima miegoti kitame kambaryje ,o jai vyras geras tikrai supras kad vaikui sunku kad jis nemoka paaiskinti kas jam negerai mes ji turime suprasti

19. Jun 2010, 22:00

ce tai tiesa bet kokio amziaus merginai ar moteriai tai yra naujove nes tai vyksta pirma karta kai visas gyvenimas apsivercia aukstyn kojomis,kai atsiranda bemieges naktis suirzimai nerimas

19. Jun 2010, 21:57

o su kuom tada jos pykstasi kai vaikas serga?nelabai as supratau ce ka norejai pasakyt?

19. Jun 2010, 21:55

o zinot kodel jaunos merginos nori vaiku?ogi jie putluciai,svelnuciai,meiluciai,geruciai.nuejo pas drauge pamylavo,paciuciavo ir per 5min "suprato" noriu!dainuosiu,rengsiu,myluosiu,buciuosiu,bet visos pamirsta,kad vaikai serga!!o tada prasideda pykciai barniai..merginos net nesuvokia KOOOKIA tai atsakomybe.ir cia ne apie karjera kalba eina,o apid elementaru darba.

19. Jun 2010, 21:45

na,bet visu pinigu juk ir neuzdirbsi.todel turi atejus laikui atsirasti ir vietos vaikui😀 cia toms kurios mano,jok neturi pakankamai pinigeliu😉 ir dirba vis dirba....

19. Jun 2010, 21:45

na bet jai abu mokosi dar vienas mokyklos nebaiges kitas universitet tai kokia gali but materealine garantija jokios ,nes dabar ir geriause issilavinimas lietuvoje yra niekas

19. Jun 2010, 21:44

Bet is tikro tai tu niekada neesu uztikrintas savo finansine padetimi,dabar mums su draugu nu nieko netruksta mes turim viska...bet tai ka gali zinoti kas bus po kokiu 5metu kaip viskas keisis ir panasei ce ne vienas manau neuztikrinas kad va 5metus as tikrai dirbsiu gerai apmokama darba ir vazinesiu nauja masina ...nes nezinai kas tau po tu 5metu gali pasidaryti su sveikata ir panasei ,o pinigai taip jie labai daug riboja ipac dabar ,bet va karjieristu tokiu nesuprantu kuriem darbas darbas darbas ,uz pinigus gali nusipirkti tik tai ka matys kiti kuom galesi pasirodyti bet vaiko sypsenos meiles nenusipirksi kad ir ka bedirbtum

19. Jun 2010, 21:39

Moskeli, tai prisigalvoja kad trukdys karjerai ir pan.Aisku kai finansai neleidzia tureti leliuko, kai ateitis neuztikrinta ir todel stabdosi zmones tai pateisinama😀

19. Jun 2010, 21:36

Nelabai suprantu tokiu moteru kurios nenori vaiku tureti nezinau kodel man tai yra nepriimtina ir as ju nesuprantu kad vyras nenori vaiko ta kazkaip aktualu jau

19. Jun 2010, 21:35

manau kad musu visu nuomone jai padejo apsispresti 😀 suprasti visus uz ir pries

+ manau, kad tavo vaikinas yra labai neatsakingas ir visai nemasto į priekį, norėdamas susilaukti su 16-mete vaiko... Bėje, kiek laiko jūs kartu? 😀

Moskeli, ne visos mergytes isaugusios i moteris svajoja apie vaikucius😀Turiu pazistamu kuriom vaikuciai nereikalingi....

19. Jun 2010, 21:33

kiekviena manau pagalvoja apie leliuka,na as seniau pamastudavau kaip renksiu kaip ka darysiu kokia busiu mama ka snekesiu kokias dainas dainuosiu kad mano leliukas uzmiktu😀 bet va manau kaip atsiras leliukas tada nereiks ne galvot apie tai viskas ateis savaime😀

19. Jun 2010, 21:31

Taip, Laurike, nors zinok man 25 metai tiktai, bet as kazkaip truputi senamadiskai i viska ziuriu, nes is kitu patirties matau kaip poto buna.Man baisiausia kai tuos vaikucius pasigimdo ir palieka aukletis patiems, esu maciusi ir pazistu tokiu mamyciu kurios neaukleja, kaip isauga vaikutis taip, o tada i visuomene iseina zmogeliukai kuriu poelgiu niekaip negalim suprasti.Nes vaikystej mama ir tetis turejo nurodyti kaip elgtis yra gerai o kaip nedera, o ka gali pamokyti mama, kuri mokyklos suole sedi, kovoja supaauglystes visokiais kompleksais, bendravimas apskritai mokykloje yra kitoks.....As nesakau kad as cia ideali mama busiu, bet mokykla, niversitetas, dar savarankiskas gyvenimas ikrete koses i smegenine.Nes kvailiuke buvau, paskui vaikina laksciau....Nors irgi mylejau vaikucius, nuo mazens zinojau kad noresiu leliuko, bet tik ne 16 metu....😀

19. Jun 2010, 21:29

dabar kaip zinoma jaunimas bresta anksciau bet jai as buciau susilaukus vaikelio 16 tai oi nezinau kaip dabar mano gyvenimas atrodytu

19. Jun 2010, 21:27

tai vika labai viska puikei isdeste ,pirma mokslai na bent jau ta vidurine 😀 po to jau galima galvoti apie tai jai turi bent jau kur gyventi nes pas tevus irgi koks ten gyvenimas ,ir nors vienas kazkuris turi gerai uzdirbti nes viska vaikui supirkti beproto dideli pinigai

1 ... 3 4 5 6 7 8