Norime vaikučio

19. Jun, 11:37

esu jauna panele (16 metuku) mes su vaikinu nutareme kai sulauksiu 17metu turesime leliuka... ka patartumet? nezinau pati ka daryti..vaikinui atsakyti nenoriu...ir pati noreciau vaikucio..bet as nezinau.

19. Jun 2010, 21:26

Man taip pat 16, bet nėi į galvą nešauna mintis, susilaukti vaikelio! Gi visų pirma norisi pabaigti mokslus, įsitvirtinti gyvenime, susirasti normalų, gerai apmokamą darbą, kad vaikas turėtu visko ko jam reikai, kad jam nieko netrūktu, o tik tada galvoti apie vaikus... Aš nieko neturiu prieš jaunas mamas, bet ne 16m.. va nuo 18 dar dar... O tu gerai pagalvok, ar esi pasirengusi jaunatviško, pašėlusio gyvenimo, be jokių rūpesčių, ar turi viską, ką galėtum suteikti vaikeliui? Sekmės 😉

19. Jun 2010, 21:23

laurike,pasiilgau.grizk pas mus.

19. Jun 2010, 21:22

amelija,net nesinori toliau diskutuoti.vika issake zodis zodin,ka norejau pasakyti,tik as nemoku tai graziai delioti minciu.tik gaila,kad MK kitokia nuomone gresme visuomenei,jei galvoji kitaip bus interpretuota kaip jaunu mamu zeminimas,menkinimas ir t.t tiesiog manau jaunom merginom truksta atsakomybes,kalbu ne apie ieva,o apskritai.P.s paskaitykit reditos dominaitytes straipsni zmonese.vienos supras mane,kitos perskaitys tarp eiluciu.

19. Jun 2010, 21:12

Oi kokios jus mamytes(kalbu apie jaunas mamytes) megstancios aukos kauke uzsideti.As jau stosiu Laurikes pusen, nes ziuriu nepelnytai cia puolat.Ji issake savo nuomone , kuriai as irgi pritariu, pirma mokslai mokykloje, tada universitetas ir tada vaikuciai kai matai jog turi is ko gyventi, t.y,turi issilavinima ir darba bent sioki toki.Aisku, buna isimciu, visur ju buna, tai uz tokias mamytes kaip lieposmamyte, arba doviliuka as labai dziaugiuosi, kad planuoti vaikeliai, yra uz ka juos auginti ir pan.As kalbu apie zmogaus BRANDA,pvz as pati 16 metu tikrai nebuciau vaikui davusi nieko isskyrus meile.Aisku, cia ir vel zmogus zmogui nelygus, vieni ir 40 nesubresta.
Gaila butu poto kai meile tarp poros baigtusi, o vaikelis kaip kazkoks "prikolas, pasilinksminimas" taptu nasta, nes sunku auginti vaikeli.As is anskto pabreziu kad sneku apie temos autore.😀

19. Jun 2010, 20:56

Aciu labai😘 tikrai labai padejot..

19. Jun 2010, 20:29

pasirodo ne as viena taip galvoju.pritariu vikai 200% tokio amziaus tikrai auginti vaika per anksti.kaip ir iskast rasiau,pirma mokslai,tada geras darbas,vestuves ir tada lelius.kai tau bus 25m juoksiesi is savo minciu kai buvai 16-mete.

19. Jun 2010, 19:23

visiskai pritariu psichologei

19. Jun 2010, 19:08

Laba diena,Ieva, turbūt kaip ir tave taip ir mane perskaičius tavo postą pradėjo užplūdo dviprasmiški jausmai.
Iš vienos pusės labai džiugu, kad nori vaikučio ir tavo vaikinas taip pat jo nori. Iš kitos pusės esu įsitikinus, kad dar esi per jauna tai prozai. Vaikelis - didelis išbandymas santykiams, kaikurios poros to išbandymo neatlaiko (kaip ir tavo draugės). Vaikelis pakeičia gyvenimą iš esmės: kelies kas tris valandas, nugraužti speneliai, maisto ribojimas bent 6 mėn kad vaikučiui nepūstų pilvuko, pamirsšk draugus ir vakarėlis bent metams.
Tau dabar 16 metų, dabar turėtum kurti ateities planus: kur stosi, ką dirbsi, ko paiseksi. Aišku visko gyvenime nepriplanuosi, bet planuot vaikuti 16 metų gana neprotingas, neapgalvotas ir net sakyčiau kvailas žingsnis. Ką galėsi duoti savo vaikučiui jei liksit vieni? Ar galėsi rasti tokį darbą, kad jį išlaikytum?
O tavo vaikinui TIK 21 metai ir kyla klausimų kodėl jis jau nori šeimos? Kokia pas jį patį šeima?Kiek laiko esat kartu? Ar daug kartu išgyvenimų patyrėt (kalbu apie blogus išgyvenimus, kiek kartu "druskos suvalgėt"?)
Bėja, jis galėtų būti apkaltintas nepilnamečių tvirkinimu. Gražu, kad jūsų santykiai rimti, bet gal išbandykit juos pirmiausiai laiku, o ne vaikeliu?

Pagarbiai

Psichologė Vika

19. Jun 2010, 18:58

nu kazkokia nesamone...visu pirma normaliam vaikinui 21 metu vaikelio tikrai nesinori,na iprastai,aisku yra ir isimciu,bet pagyvenkit del saves,mazylis tikrai riboja,patobulinkit savo santykius iki to,kad paskui nebutu dideliu problemiu,kai vaikelis pvz nemiegos naktim,o reiks eiti i darba ir panasiai,tada prasides pykciai.jums reikia brandos...o jei cia anyta tavo ji vercia,nu tai is vis tada atsiprasau,bet vyras mamytes vaikelis,be savo nuomones-nieko gero...abu pasisnekekite su zmonem,kuriuos labai gerai pazystate,kurie turi vaikuciu,kurie gyvena jau ne vienerius metus ir apie viska pasisnekekite...manau,jie patars ,jei protingi suauge, ta pati,ka ir visos mamytes...sekmes.viskas tikrai pries akis 😉

19. Jun 2010, 18:26

Na ir diskusijos 😉 pasakysiu tik viena esi jauna spesi dar ir turesi tikrai ne viena vaika, bet pabaig mokykla pagyvenk sau o su savo draugu atvirai pasnekek jei jis tikrai myli tave ir nori turet su tavim vaiku supras, neskubek gyventi

19. Jun 2010, 18:03

ohoho kokia tema diskutuojat! Na jei mano 16m dukra ateitu ir pasakytu jog planuoja kudyki...nemanau kad buciau labai patenkinta. Ir dar manau jog pasikviesciau ta vaikina rimtam pokalbiui 😀 Kaip galima planuoti kudyki su nepilnamete. Nu jau sorry mamytes, nepalaikau!

19. Jun 2010, 17:00

pritariu mergaitei 6, tu turi buti uztikrinta del vaikelio, o jei abejoji o vaikinas labai nori, tai tu jam ir paaiskink,kad pirma nori baigti mokykla 😉

19. Jun 2010, 16:58

kai busi uztikrinta tikrai neklausinesi kitu nuomoniu,o darysi tai ko nori...

busima

mamyte

mayte as manau jei abejoji tai tada tikrai palauk.nenoriu nieko izeidineti,cia tik pasakymas.kai tikrai nori vaikelio,nekyla jokie abejojimai.patikek iewietukai😀

19. Jun 2010, 16:57

patarsim mes tau baikti mokykla 😀

19. Jun 2010, 16:56

nu kad vejas pucia man galvoja...tai jau atsiprasau...nei man tas vejas pucia nei ka...taip abejoju del vaiko vien tik todel kad bijau..

19. Jun 2010, 16:54

nesvarbu ar tau -niolika ar tau -desimt,tevais gali buti visi, terminu nustatytu nera ir ne ka prastesni uz........bet manau si zingsni zengdami ne vienas is teveliu nerase <...patarkyt ka daryti?,....as noreciau...,........as nezinau ka daryti?>

19. Jun 2010, 16:54

Karolina, kazin nuo kiek metu yra jau nebejauna mamyte? pasenus mamyte, nes yra jaunos ir senos mamytes tai net nezinau,kada as pasensiu 😃

19. Jun 2010, 16:51

aisku nesakau jok mama jauna tai bloga mama.man svarbiausiai,kad vaikui butu gerai😀

19. Jun 2010, 16:49

ai mamytes nevarkit man atrodo cia patarinejant,nes jauciasi,kad dar vejas pucia siai panelei galvoje.mokslai.darbas,namai po to vaikai.....

19. Jun 2010, 16:42

ir cia rasanciom pritariu, kad geriau vidurine pabaigti 😉

19. Jun 2010, 16:40

baikit,kaikurio cia rasanciom ir 22metu yra mazvaike ir neismanele, kaip jo apibudinimu esu as :d ir kitos tokio amziaus.... 😃 o va buna kad ir 40metu moteris ar vyras sedi ant tevu sprando.... nera nubresta riba,
bet atsakant i autores klausima, manau kad tu pati dar nelabai nori, kaip supratau is tavo pasisakymo, abejoji

19. Jun 2010, 16:40

Aciu labai kad pataret ir supratot dauguma is jusu...Na mano vaikinui yra 21metai jis studijuoja teise ir dirba...pati tiesiog nezinau....noriu vaikucio apie tai galvojau...kai mano klasioke susilauke vaikelio dar 15metuku..jai sunku nebuvo tik kad va vaikinas ja pasiunte po velniu ir pasake jog vaikutis ir ji buvo jo didziausia gyvenimo klaida...😉 mano vaikinas nori vaikucio na suprantama jam jau 21..😉 nezinau su kuo dar apie tai pasikalbeti kalbejau sia tema su tevais jo ir savo, teige jog butu laimingi jeigu butu seneliai..ir daugiau nieko...Anyta jeigu galima taip pavadinti ja spaudzia mano auksiuka del vaikelio...Tai gal cia viskas tik del to?? bet jis zuri i tai su meile ne pro pirstus...na net nezinau..

19. Jun 2010, 16:36

as tai nezinau man vis tiek kazkokia itampa buvo o kaip o kas bus ar islaikysiu ar ne😀 bet kai atejo ta dien aeit i egzamina buvo taip ramu galvojau nu kas bus tas bus😀

19. Jun 2010, 16:27

Man nervu nebuvo, sunkiau daug buvo prasedet visa laika, juk neimsi ir nepradesi vaiksciot egzamino metu, per lietuviu egzamina vos neapalpau - 10 min ant savo atalo pragulejkau kol nustojo spengti ausyse 😀 Nu zodziu nemalonus jausmas 😀
Beto - nevien del egzaminu, o del saves reiktu pirma baigt mokykla... Kad galetum ramiai lauktis vaikelio, ruostis jo atejimui, o ne pedint y mokykla kasryta. arba dar blogiau - mest mokslus nebaigus vidurines... 😀 Paciai bus ramiau kai viskas baigsis, aciu dievui man viskas baigesi 😃 dabar teliko megautis nestukes statusu ir laukt kol vaikytis ateis 😀 😀

19. Jun 2010, 16:24

ir labai nervas ima vistiek itampa egzaminu ir visa kita geriau jau be pilvuko tai patirt😀

19. Jun 2010, 16:19

Matyt ji to nesupranta - per daug subrendes jos protas. Tiek, kad zemina kitas. Cia ir baigiasi jos subrendimas ir pasirodo tikrasis veidas.
Butent - issilaikyk egzaminus ir tada jau pirmyn - nes nesciai bunant sunku egzaminuose atsedet, patikek 😃 MAn asmeniskai mano 8men pilvukas kele nepatogumu egzaminu metu 😃

19. Jun 2010, 16:15

jop issilaikysi egzaminus sau be vargo ir busi rami ir tikrai patenkinta tuo

1 ... 4 5 6 7 8