Norime vaikučio

19. Jun, 11:37

esu jauna panele (16 metuku) mes su vaikinu nutareme kai sulauksiu 17metu turesime leliuka... ka patartumet? nezinau pati ka daryti..vaikinui atsakyti nenoriu...ir pati noreciau vaikucio..bet as nezinau.

20. Jun 2010, 12:08

Neskaiciau visu pasisakymu, bet temos autores zodziuose jauciama abejone. Vaikas - ne zaisliukas, jis pakeis tavo gyvenima 100 proc. Turit abu jo noreti (ABU) ir buti pasiruose tevystei (ne tik finansiskai). Nesu pries jaunas mamytes, bet, turbut, ne viena pasakys, kad tai buvo per anksti ir labai sunku. Psichologe labai graziai patare. Tavo draugas uzsimane vaiko ir tu pulsi gimdyt. O jei tavo draugas sumastys, kad vaiko nebenori, ka tada darysi??? Savo galva mastyk, nes gyventi reikes tau ir MAMA busi TU. Vaikui visu pirma reikalinga mama, jos demesys, siluma ir rupestis. Ne jokios mociutes, ne tetis su juo bus 24 val. per para, bet TU (taip turetu buti). Todel ir nuspresti, kada turesi kudiki, turi visu pirma TU pati, o ne tavo draugas ar, tuo labiau, jo mama.

20. Jun 2010, 11:46

i moksla ir dvasines vertybes itrauk 😀 salia visko daug ka daro savisvieta,skaiciau daug psichologiniu knygu,dirbau su savimi..

20. Jun 2010, 11:41

lieposmamyte,zinoma,kad neverta keisti nuomones,nes is jusu jaunu paneliu pasisakymu suprantu,kad vyresnios mamos lb senamadisku paziuru.as taves nebepaklausiu,o kai tau bus 30 i gyvenima ziuresi zymiai brandziau,matysi praeities klaidas,nuosirdziai noresi taisyt,bet bus velu..saunuole kad gini savo nuomone,bet su metais imsi galvoti kitaip.

20. Jun 2010, 11:41

taip, mes patys kuriam savo pasauli 😀 ir tik nuo musu priklauso koks jis yra, visiskai su tavimi sutinku. Taciau zmoniu gyvenimai nera vienodi, as ta turejau omeny, tau viskas pavyko taip kaip tu norejai, toks buvo tavo tikslas ir tu jo pasiekei, taciau skirtingu zmoniu, skirtingi tikslai..tau svarbus mokslas, kitam- dvasines vertybes, treciam pinigai.. zodziu kiek zmoniu-tiek ir gyvenimu 😀

20. Jun 2010, 11:35

redvelvet,tas pasaulis yra toks koki MES PATYS ji susikuriam.dekoju dievuj,kad gyvenau pagal tevu idiegtas moralines vertybes,salia vidurines baigiau muzikos mokykla,svajojau apie dainininkes ateiti,paauglystes metu net minciu apie kudiki nekildavo,nes turejau svajone mokytis.

20. Jun 2010, 11:32

liepos mamyte.atsimenu gerai ka galvojau kai man suejo 18 ir kai suejo 21m.1🤓19m protavimas ne ka skiriasi nuo 16-17m.todel psichologai ir skirsto zmogaus amziu etapais.yra tokiu,kurie budami 15m baigia universitetus,bet pripazinkim tokius ko gero ant vienos rankos pirstu galima pasauly suskaiciuoti.

20. Jun 2010, 11:29

taip, laurike, idealiam pasauly butent taip turetu buti - vaikas baigia mokykla, paskui aukstaji, sukuria seima ir tik tada gimdo vaikus..oi kaip as noreciau jog ir mano atvejis toks butu 😀 taciau realybe yra kitokia, ne visi kad ir nori, turi galimybe taip gyventi. Juk sakoma "mes planuojam o Dievas juokiasi is musu".

20. Jun 2010, 11:09

redvelvet,apie tai ir as kalbu-tik uz gimdyma,pries aborta,bet kam 16 metei reikia apsikrauti vaikais.as manyciau.kad net pilnametyste turetu buti net ne nuo 18m,o nuo 21

20. Jun 2010, 11:04

o db be pykciu padiskutuokim.ar tikrai siais laikais mokslas bevertis?uzklydau netycia i cv.lt apakau kiek darbo siulo siauliuose-direktoriai,vadybininkai,sandeliu darbuotojai ir t.t aisku jei be aukstojo niekas taves nepastebes.pavarciau kontakta-kiek reikia siauliuose kirpeju visazisciu.velgi be issilavinimo niekaip.tai ar tikrai nera tikslo mokytis?aisku smagiau gauti pasalpas,sedeti namie ir dar dejuoti kokia valstybe ziauri.

20. Jun 2010, 10:44

viltekamile, kiekvienas zmogus yra atsakingas uz savo poelgius ir nesvarbu kiek jam metu. Siam pasaulyje buna visko, gimdo ir jaunesnes, ir as labai dziaugiuosi kad gimdo o ne darosi abortus.. bet 16m tai pati jaunyste.. ir su tuo vaikinu dar neaisku kaip bus. Nezinau, as manau jog jaunos paneles turetu gyventi savo svajoniu ir iliuziju pasauly, o ne skubeti i suaugusiuju..jaunyste trumpa ir reikia ja megautis, juk Ieva turi sia galimybe. Jei jos klausimas skambetu taip " man yra 16m ir as laukiuosi, patarkit, gimdyti man ar ne" stai tada as muru stociau - gimdyk!! Taciau esu pries vaikelio planavima tokiuose metuose. Tokia mano nuomone..

20. Jun 2010, 10:00

mamytes ,nuo 16metu vaikas yra atsakingas uz save, gauna pasa ir uz savo darbelius atsako pats... o del aukstuju pavelkim i graudzia statistika, zmoniu turinciu darbas yra daugiausia be aukstuju ir dar darbo birzoj zmogus lengviau gaus darba be aukstojo issilavinimo ir dar gaus kokius kursus, o ka daryt siais laikais su aukstuoju????? o ir kiteks galimybes neleidiza stot i aukstuosius, na svenkintina tuos kurie istoja i nemokama, bet siais laikas visi ziuri i tavo pinigine ,jei nori i gera specialybe istojant

20. Jun 2010, 09:24

suprantu linciuke, tikrai nereiskia kad jei mamytei 16 ji prastesne, taciau pazvelkim i sia situacija realiai. Manau kad bent jau pilnametystes reikia sulaukti, juk jei gali 16m tai gali ir 12 ir 10m uzsimanyti vaiku. Juk net vestuvems jei dar nesi pilnamete reikia tevu sutikimo, juk tuo metu esi vis dar nuo ju priklausoma. Ir tikrai nei nuo issilavinimo, nei nuo materialines padeties, nei nuo kitu socialiniu priezasciu priklauso kokia busi mama, tai priklauso tik nuo taves pacios.. ir aisku nuo brandos

19. Jun 2010, 23:19

nemanau, kad aukstasis mokslas labai jau susijes su vaiku auklejimu.Jei joms gerai, tegul gimdo ir nepilnametes.Negi jums gaila?😀 gal kita mama bus zymiai geresne uz ta vyresne.As tai nesu susidariusi tokio plano, kad pirmiau mokslai, darbas, butinai vyras ir tik tada, kai jau pasensiu vaikas.Noriu buti jauna mama

19. Jun 2010, 22:47

jolita,tu pati dar pries tai buvusia diskusija dar pries usa apie nepilnametes mamas kitur kopinai,ot grazu.taip kad mieloji lygiosios.

19. Jun 2010, 22:42

viltekamile 😀 teisingai gali reiket gerti

19. Jun 2010, 22:41

na tikiuos cia visos ir isiaiskinom 😀 labanakt 😀 juk nevisiem mes itinkam ir itiksim, ir nespjaukim niekada nes gali tekti isgerti 😉

19. Jun 2010, 22:40

o jei del polimo ir as pasisakysiu, tu tada su raimonda uzsipuolei kad as mazvaike nes stovejau ir gyniau uz jaunas netyciuku mamytes, ir kai buvo apie usa tema, jo temoj grazei paraeei, bet va siauliu temelei issireskei negrazei "matei mazvaikes vel kokia tema sukure" , na negrazuy uz akiu apsneket, jei nepatinka sakykim i akis o ne uz.... tik gaila as niekaip nesupranrtu tavo poziuriu kokio amziaus yra jau subrendusi, mano mama susituoke 21 (kaip ir as ) , apgimde 22 (kaip ir as ) ir pasibaigus. tai ji ior mazvaike, nes ji palaiko mano pozicija?

19. Jun 2010, 22:39

as tai nieko blogo nematau kad vaiaks gimsta santuokoje ce tik kievienas kaip nori nori tuokes nori ne kazkaip as to nesureiksminu ,o apie vyresnias mamas valio visokiu reikai reikia ir vyresniu ir jaunesniu kas btu jai gyvenimas eitu tiesia siknos vaga ,va taip negrazei pasakaiu bet man sis pasakyma slabai patinka

19. Jun 2010, 22:38

Jolita, labanakt, as jau irgi atsisvekinsiu, eisiu miegelio😉
Na tiek to mamytes, likim kiekviena prie savo nuomones.Nereikia viena kitos principu perlauzti.Kiekvienas gyvena kaip kam patogiau😉
Labanakt😀

19. Jun 2010, 22:37

as apie tokias jaunas mamytes nesneku, na bet jei netycia tai nenusuksi juk sprando... bet va kai isireiskus buvai kad ir mamos 22metu esam mazvaikes, juk kiekviena stovim uz save, o diskusijos ir yra tam kad kiekviena pastovetu uz save ir apgintu , ar bent bandytu isaiskinti savo pozicija, kas kur ir kaip 😀 na viskas labanakt 😀

19. Jun 2010, 22:36

amelija tikra tiesa is dinozauru laiku esam.jolita,as diskutuoju,o tu visa laika tik puoli.

19. Jun 2010, 22:34

jolita tikrai ne 16 ir ne 17.

19. Jun 2010, 22:34

Karolina, Liepuzei perduok buciuka nuo Viltytes Kamilytes atgal 😘 manoji jau miega 😀 laurike, man taip pat grazu, bet nesipykstant galiu pasakyt, jei norim kad suprastu vyresniu poziuri tai reikia ir jaunesniu poziuri palaikyt suprantant ir nesmerkiant, juk siais laikais ne visosm finansai lewidzia aukstuosius baigti, kaikada tenka ir palaukti 😀 😉 la dabar tikrai labanaktuka 😀 🌷 geros nakteles 😀

19. Jun 2010, 22:33

Jo, dazniausiai kaip ne keista tylios pelytes pirmos leliuku susilaukia, o tos "sustresnes" tik vaidina😀As buvau labai jau sustra mokykloj, o is tikro su vaikinu tik 17 metu pirma karta viskas ivyko...Saugojau save ne belekam😉
O del jaunimo man skauda sirdi ir taip diskutuoju, nes nenoreciau kad mano dukryte 16 pastotu....Ar net kad myletusi jau nuo 14....Dabar viskas laaabai susiankstino, laisvi laikai....Keiciasi laikai, keiciasi ir nusistatymai.Ir tokios mastysenos kaip as ir Laurike zmones jau iskasenos, senos bobos...deja....

19. Jun 2010, 22:31

o gaila,kad db kitos vertybes,ir vis delto jos nyksta.pasakykit ar blogai,jei vaikai gimsta santuokoje?kodel i vyresne mama ziurima,kaip i atgyvena?man asmeniskai graziau brandi mama su patirtimi ir branda.

19. Jun 2010, 22:29

na mamytes labanakt, diskutuokit toliau 😉 ir tik nesipykit, tam ir yra diskusijos akd isreikstumet savo pozicija ir moketumet uz ja pastovet 😉 labanakt, einu vyra pries miega pakutenti , nes bijo kutu labai 😉

19. Jun 2010, 22:27

pritariu moskeli, buvo ir tusu ir vakareliu, tik reikia zinot savo ribas, o tylios pelytes dazniausiai ir prisidirba 😃 tai laurike nejau 28 ir praradai nekaltybe? jei tokia jau sventa ? 😉

19. Jun 2010, 22:26

pries 10metu viskas kitaip buvo 😃 juk dabar ir mokantis salygu yra vaika islaikyti ir mokytis neakyvaizdiniu

19. Jun 2010, 22:25

bet tuos balius pasitusinimus ir visokias kitas nesamones reikia isgyvent tai yra faina 😃

19. Jun 2010, 22:22

dabar seip jaunimas bresta greiciau ,nei ten tai senais laikais dabar skiriasi ir vertybes ir aisku mastymas

1 2 3 4 5 6 7 8