Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
laba ryta kur visos mamukes??
ne kolkas tik savo pienuka duodu tai reikes jau primaitint dar su daktare reikes pasitarti tai gerai kai normaliai miega😀
o neprimaitini dar misinuku,vien savo pieniuku? 😉 maniskis tai dabar atsikelia nakti karta arbacikes atsigerti ir vel greitai uzmiega 😀
nieko gerai visai tik vis neramus kartais naktim labai daznai keltis pradejo jauciu pienuko nebelabai uztenka o taip tai neblogai😉
nieko gero,taip sedim,snekam 😀 o mazius jau miega,bet nezinau kas jam yra nes jau trecia nakti prabudes garsiai klykti pradeda.... kaip tavo mazius?😉
ka veikineji?kaip maziukas?
o tai smagu jums 😀 mes tai ramiai praleidom savaitgali,nieko neveikem 😀
sweikute man tai labai gerai pailsejau pas tevus atsventem jonines gerai nes mama janina o kaip tau?
sveikos 😉 kaip savaitgalis mamytems?😉
AŠ imu pavyzdi iš drauges 😃 jin savo uošviene labai gerbia 😃
Tėvas lietuvis moko savo sūnų, besiruošiantį vestuvių nakčiai su savo užsieniete žmona:
- Žodžiu taip, kai būsit kambaryje, tvirtai ja suimk ir mestelk ant lovos - tegul žino, kad Lietuva - tai stiprybė. Tada ateik iš viršaus ir nusiplėšk rūbus - tegul žino, kad Lietuva - tai grožis...
Staiga, pro šalį einantis senelis:
- Aha... Taip taip, o po to išsitrauk ir pradėk smauky@is - tegu žino, kad Lietuva - tai nepriklausomybė!😃
Tėvas lietuvis moko savo sūnų, besiruošiantį vestuvių nakčiai su savo užsieniete žmona:
- Žodžiu taip, kai būsit kambaryje, tvirtai ja suimk ir mestelk ant lovos - tegul žino, kad Lietuva - tai stiprybė. Tada ateik iš viršaus ir nusiplėšk rūbus - tegul žino, kad Lietuva - tai grožis...
- Aha... Taip taip, o po to išsitrauk ir pradėk smauky@is - tegu žino, kad Lietuva - tai nepriklausomybė!😃
dar ir baisesniu dalyku esi sugalvojus 😃
čia dar nieko 😃
tai paziurek ka noretum uosvienei padaryti 😃
KODEL? 😃
aaa 😃 kokia bloga marti tu 😃
ricina 😃 TA KUR VIDURIAMS PALEIST 😃
Nu o kam cia uzjausti 😃 kas ta rizina yra?😃
joo😃 SMAGUMELIS 😃 užjaust galetum ,o ne juoktis 😀))gaila ,kad rizinos be recepto neparduoda 😃
Tai ir tau smagu 😃 sveteliu turesi 😃
sveikos pas mane uošviai atvažiuoja 😃
uo tai jums smagiai 😉 mes tai nieko,namie sedim,oras baisus 😉
labukas mes pas tevus isvaziave pailset jonines sendien svesim truputi ka tu
sveikos 😉 kur visos mamytes dingusios?😉
dienos cittata:Nesistenkite suprasti moters - neduok Dieve, dar suprasite😃D
laba ryta aš dar visa cela 😃
Sveikos, man irgi gražu varlytės, bet namie auginti jų nenorėčiau, kad ir kokios jos dekoratyvinės bei meilios 😃
3raktu pakubukus su jom turiu ir pora pliušinuku,o pereitais metai ziebtuveli parsivežiau:´D