Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Pas mus dundulis dunda jau pora val., o debesies nematyt.
pas mus lygtais po biski taisytis bando oras. ziuresim kaip bus po piet
sweikutes nu ir orelis sendien☹
laukimas visada toks 😀
Palyginus nedaug liko, bet man tai dar atrodo tikrai daug ...
bet kaip ilgai cekijoj laukia... as termino diena nepagimdziau, tai kita diena jau skatino iskart... tikrai smagu ir su tuo vezimuku pasivazineti 😀 bet juk ir tau jau silvijana nebedaug visiskai liko. man taip greitai laikas eina,kad net nepastebi kur pvz dingo kokios dvi savaites... labai greitai... ypac smagu kai jau paugejo maziuke 😀
Silvija, tai tau vistiek šiom dienom kažkokį veiksmą darys, o man dar laukti liko ilgai ...
aš ir žiuriu ir seile varvinu :/ ir vis nesulaukiu ..skatint k...os neskatina...Robertukas nesiskubina...
Taip, mane kankina nemiga nors nusisauk ☹ Kaip jums faina, kai jau turit vaikucius, o as tokiu baltu pavydu ziuriu sia vasara i vezimulius stumencias mamas ir galvoju, kad manoji tik rugpjucio gale ateis 😀
mano sianakt, taui normaliai miegojo, o pries tai dvi naktis, tai pabusdavo paverkdavo kol soske idedavau ir vel miegodavao. ir taip kas kokia valanda ar pusvalandi. matyt dantukai gal.
gerai auga sweiki kad tik karsta tai nakti labai blaskosi☹o taip tai neblogai
tai va,kad buvo kazkokie slapukai... as gerai 😀 o ir maziuke neblogai 😀 auga vis ir tiek 😀 vis daugiau moka, tai linksma 😀 kaip tavo suneliai ?😀 oi silvijana nefainai. nestumo metu man labai daznai budavo,kad tik paryciais uzmigdavau... sunku taip.
tai nemiga kankina?
Sveikos, oi naktelė sunki buvo, kai užmigau tik pradėjus švisti ... ☹
labukas evelin mes visai neblogai laikomes kaip tu?kaip mazoji?😀pasigedom jau taves😀
sveikos mamytes 😀 as ir vel cia 😀 buvo kazkokie slapukai ir man neleido ieiti i foruma... ☹ bet va katik landziojau landziojau ir juos kazkaip istryniau, trai as ir vel cia 😃 kaip laikotes?😀
sweikutes kaip naktele praejo?
Sveikos 😀 Justė mačiau tokiu pat vardu prisiregistravus 😃 Oi oras žiaurus, nuo karščio numirt galima ...
va namie su vaikuciais buvom su vyru ir tiek dar vakar pasivaiksciojom fainiai😀
krikstynos tai labai gerai praejo 😉 oras daar geras kaip tik buvo 😀 ir poto paailinksminom smagiai 😀 kaip tau savaitgalis?😉
nu tai gerai kad bent tu cia uzsuki 😀
sweikute as niekur nedingus tvarkausi beveik visa diena tai ten tai ten😀kaip jovita krikstynos praejo?ditetimas jau seniai dingo kiek pastebejau
lele pradingus mus užmiršo ditetimas nervu jau nebegadina 😃 aš esu cia dar
sveikos 😉 na ir kur jus visos dingusios? :O
nu jau nemazai ruosos yra 😀 svarbu kad tik oras geras butu,nors savaitgali silta pranasauja 😀
isivsizduoju kiek ruosimosi pries krikstynas😀skanu sampaniukas atsigert😀
man irgi labai greit,ruosiames krikstynom nes jau poryt 😀 tai darbu pilna dabar pas mane... as tau tik sampaniuka dabar ir temegatu,labai patinka man 😀
greit prabego nieko ypatingo nenuveikiau kaip tau?as ir noreciau sampaniuko dabar bet kolkas negaliu😉
as katik uzmigdziau maziu ir eisiu sampaniuka biski ataigerti 😉 kaip dienele?😉
labas as tai nieko su maziukais sedziu ir tv ziuriu ka tu veiiki?