Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
o jetau 😃 warlyciu gerbeja 😃
pas mane ir muilas varle ir kempine varle 😃
kaip formata pakeist nuotrauku???
nu ikelk kaip leis 😀 idomu bus pamatyti tavo tas varlikes 😀
mano svajone buvo akvariumas bent jau su 3varlytem 😀 o maniškis parneše vos iš koju neišvirtau mažyles mano...mažos ale gražios begalo gaila ,kad foto neina ikelt :/ nei fb negaliu ikelt nei čia ☹
gal ir grazu 😉 bet as tai ziauriai nemegstu varliu 😃
Man vyras nupirko akvariuma mažyti ale su varlytem 😀)jus galit isivaizduot namie auginsiu sau varlytes dekoratyvines ir labai gražias mmm...kokios jos meilios 😀
tai va kad draugas mano gryzes,tai ir nebeturiu laiko buti prie kompo 😉 ka tu veikineji? 😉
sweikute jovita ka taip veikineji?
o tai galima rudai nusidažyt ale pas mane ta plauku spalva šviesiai geltona i ruduma tokia...
sveikutes 😉 nebeturiu laiko visai cia uzsukti 😉 ka veikinejat?😉
Tai va sakau, kad ne kaip gali atrodyti 😃
ale žinai ataugusiais plaukais...vaikščiot...
Nu jei jau natūrali uždažyta, tai nebent reikia laukti, kol nueis visa spalva, bet tai miške reiktų gyventi, jei labai didelis skirtumas 😃 Mano sesei tas pats buvo - dažė šviesiai, o ji tamsi, tai nuėjo pusė plaukų kažkodėl, nors dažai geri tipo buvo, o vėliau išsigando ir laukė kol nuaugs 😃
tau gerai pas mane blond yra nudažyti ...ir juos dažau pastoviai..mano ir labai graži naturali plauku spalva ale kaip ja atsiaugnt???net neisivaizduoju...
Sakė jau yra žilų nemažai, o po gimdymo neretai jų dar padaugėja, tai sakė jau tikrai reiktų, bet man pataria rinktis panašią spalvą į savo natūralią, tai nereiks lakstyt atnaujint kas du mėn.
jo dažymui kodel???aisku maziukas daro savo😀
O aš ką tik iš kirpyklos, nutrumpino neblogai, bet gerai, nereiks eiti greit 😃 O jau po gimdymo sakė ruoštis dažymui 😃
labukas as neblogai pailsejau oras lauke neblogas😀
mano drauge žilt pradejo 16m. kai buvo ,o jau 20 m. buvo visa žila...čia viska lemia genai...pas mana mama dar ne vieno žilo plauko...
Aš tai tik patrumpinsiu plaukus ir viskas, nesu dažius dar, o ir kirpėja sakė, jog nereikia, nes mano natūraliai graži spalva 😀 Bet įtariu, kad šiandien pasakys, jog padaugėję žilų ir po gimdymo varysiu dažytis 😃
Aš po gimdymo leksiu i kirpykla 😀dab turiu tik spalva pasiryškinus ir viskas😀
Pas mus geras oras. Aš bėgu ruoštis į kirpyklą 😀
Sveikos, va vakar daug ieškojau ir domėjausi, radau, kad vaikeliui iki 2 m. jokių pagalvių nereikia, net ir pačių mažiausių 😀 Aišku, rankšluostukas nieko ten nekeis, nes gal net ir geriau kažką patiesti, kad netyčia atpylęs neišdirbtų visos paklodės.
Laba ryta mamukes 😀kaip išmiegojot???pas mum lauke lyja :/
kad zinok silvijana kai as paziurejau kaip guli mano katik gimus mazyle, tai net nesinorejo nieko deti po galvyte. kazkaip atrodo,kad mazyliui net ir nepatogu. beto manau,kad ir nesveika kauliukams, stuburiukui
sveikutes 😀 as irgi nepirkau jokiu ciuzinuku i vezimuka 😉 o dabar tai esu padejus tokia plonyte pagalvele po galvyte lovikeje....
Pas mane vežimuky pagalvytės nebuvo, bet pasiskaičiau ką mamytės kalba ir nusprendžiau nepirkti, o kai reiks tiesiog įtiesti rankšluostuką.
sveikos mamuldos gera tema esat užsivedusios😀šiaip aš ir kai pirkau patalynes komplektuka ten buvo pagalvyte ...o prie vežimelio irgi pagalvyte buva 😀
tikrai su tais paprastais svelniais labai mazylis prakatuoja. as tiesdavau ant lopsiuko dugno viena ir viena ant virsaus. vistiek ir silciau maziukui ir minksciau siektiek. o ziemai tai turiu toki senovini stora stora vilnoni adiala.