Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Sveikinu Silvija pagaliau sulaukus savo stebukliuko 😘
o kokio pasakiško grožio 😀
didelis vyras😉
robertukas gime dideliom žalim akim 4775g. 54cm ,
sweikinimai sulaukussunelio silvija😀
Silvija, didžiausi sveikinimai 😀 Laukiam žinių ar sunkus gimdymas buvo, ar labai skaudėjo ir baisu buvo? 😃
laba ryta pas mane robertukas gime siryt paskatino ir hops jau milžinukas gime 😀parašysiu viska detaliau kai išeisiu iš cia keistas jausmas manyje nezinau dideles žalios akys
Man nėra jau taip sunku, tik kad karšta, tai nežinai į kokį galą lysti ...
jau karsciai tai nei kur lyst isivaizduoju kaip su pilvukais sunku
Nemanau, kad labai jau perpūs, nes to vėjuko beveik nėra.
na tikrai nelabai fainai. zinai, kai karsta pats nusirengti tai jauti kiek, o va maziuke baisu,kad neperpustu vejukas. bet kad baisiai dusna...
Mūsų pilvukui jau beveik 30 sav., nėra toks baisiai didžiulis, bet jau sunkoka lovoj vartytis 😃 Man visada karštis yra nepakeliamas, į pragarą geriau nepakliūt, kaip aš juokauju 😃 Bet įtariu, kad su mažiukais per karščius irgi ne kas.
neblogai ir mes 😀 isivaizduoju kaip sunku kai toks karstis... tikriausiai dar ir pilvukas nemazas, ar ne? 😀 svarbu,kad netinsta ir nera silpna, tai bent tiek lengviau 😀
Sveikos 😀 Aš nuo karščių baigiu nustipt, dar gerai, kad tik karšta ir nėra bloga, kojos kol kas netinsta.
sweikute gerai laikomes kaip tu?aga lauksim is blondynakos ziniu😀
sveikos mamukes 😀 kaip laikotes? kaip mazyliai?😀 kaip nestukes?😉 na ka, siandien jau blondynaka turi peret :p
labas rytas😀
na nelabai kazka man ta nugara. suleido vaistu, tai siektiek geriau. bet va i vakara jau vel jauciu,kad darosi sunkoka
ui tai nekas tau su nugara...
maziuke keliau su kedute ir pasitempiau. siandien is lovytes imiau ir vel pasitempiau, net trakstelejo. vaziuosiu siektiek veliau iki savo mociutes isteps su kazkokiais vaistais nugara. gal praeis. tai tikrai neilgam jus ten 😀
kaip cia pasitempiai? neilgam mes,tik savaitikei ,nes vaika reikia uzregistruoti pas gydytoja ten 😀 jau mociute liudi dabar .. bet guodziu kad greitai grysim 😀
Aš tai pamažu daiktukus deduosi į ligoninę, nors laiko dar yra, bet tai noras yra 😀
as uzmigdziau katik maziuke. siaubas kaip pasitempiau nugara, eina sau... kuriam laikui iskrendi? mociutei dabar bus liudna 😀
Sveikutes 😀 Silvija, stiprybes tau 😀 Tuoj maziukas pasibels ir pas jus 😉 Mes va pakuosimes daiktus neuzilga, nes rytoj isskrendam vakare, tik bijau kaip maziukui bus su tuo skrydziu ... turim kistuku, gal pades kazkaip 😀 Ka jus veikiat ? 😀
as nepagimdziau termino diena, tai kita diena skatino ir pagimdziau
Įtariu, kad Lietuvoj būtum jau seniausiai pagimdžius.
ir nuo proto galima nusokti kai daktarai tiek delsia. zinoma jeigu del ligos vel kitaips. bet vistiek tas toks laukimas, o ir pilvukas nemazas, tai sunku
Silvija, pakentėk, būsi apdovanota už tai sūneliu 😀 Nors įsivaizduoju kaip nefaina šitaip ...
o aš kai durnius uždaryta :/
istatymu aš neišradau:/ o gaila ...pas mum saule šviečia lauke superovai..