Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
na is vilnos turiu viena ir kita paprasta tai su tuo paprastu labai suprakaituoja tai jau geriau galejau brangesni pirkt
O dekučius ant viršaus kokius tiesdavot? Aš kažkaip turiu tik vieną plonytį, dar galvoju reiktų įsigyti iš vilnos kažką.
as i vezimuka ir nepirkau atskirai ciuzinuka ir plonyte pagalvyteo jei k as dar dekuti koki patiesiu ir viskas
as nepirkau. kadangi gime sausio menesi buvau nusipirkus silta vokeli i kuri paguldydavau ir patiesdavau po apacia dekiuka, o ant virsaus silta adijala. siaip manau tik nuo noro priklauso ar pirkti ar ne, nes mano nuomone, tai nera butina. as i viezimuka tik patiesdavau labai plona mazyti ranksluotuka perlenkta po galvyte.
Aš tai pirkau tiesiog lovytės patalynės komplektuką ir jame buvo ta pagalvytė, bet ji plona. Šiaip galiu ir nedėti jos, nes kažkaip taip ir galvojau, kad nereikia bent jau iki pusės metų. O kaip dėl vežimuky pagalvėlės? Ar apskritai pirkot kokius patalynių komplektukus į vežimukus? Mačiau internete, kad tokių yra, skirtų spec. vežimukams.
as nedejau nieko iki 5 menesiuku. dabar turiu tokia pagalvyte, kuri apacioj labai plonyte, o link virsaus ji vis storeja. taciau labai nedaug. pabandysiu ikelti foto, gal matysis bent siektiek
na as tai nededu dar ir dabar nors jau keturi men patiesiu nebent koki vistikliuka
Mamytės, noriu pasiteirauti ar jūs dėjot tas mažas pagalvytes savo mažiesiems į lovytes ir vežimukus, kai gimė? Aš kiek domėjausi, tai jų nereikia, tik nuo pusės metų ar dar vėliau ta plonytė pagalvytė reikalinga, o kaip iš tiesų? Kaip blogai, kai vyrauja dvi skirtingos nuomonės ir nežinai kaip pasielgti ...
mano labai nori sedet tada issisiepes o gulet visai nenori😀
tajus2010mamyte, mano maziuke vartosi ir bando pati sestis. sestis tai jau seniai bando, rieciasi ir rieciasi 😀
sveikos 😉
Sveikos, aš naktį ne kaip miegojau, nes buvo karšta, vėliau perkūnija, tai ir langus teko užsidaryti, prablūdinau kokias 3 val., todėl ryte miegojau iki 11 val. 😃
nesivarto dartavo maziuke?maniskis labai keltis kai guli pradejo
tikrai,kad gerai 😀
tai gerai kad nesmarkiai😀
neblogai irgi tokia siektiek nerami maziuke, kasosi smegeneles labai, gal irgi dantuka turesim, nezinau. siaip vakar biski nelaime turejom. tetis netycia mazytej pirsteli prispaude su vezimuku, tai dabar bus nagiukas juodas. bet siaip lygtais viskad gerai 😀
nieko neblogai visai 😉gerai tik maziukui dantukai kalas nes labai kasosi ir neramus kaip jus laikotes?
kaip laikotes tajus2010mamyte? 😀 kaip vaikiukai?😀
labukas nepavydziu tau😉o pas mus nieko nei lietaus nakti nebuvo ziauriai karsta buvo nakti ir vaikuciai labai blaskes...
pas mus sianakt vel audra buvo... taip baisiai zaibavo cia,kad siaubas... visa drebejau, o dar ir vyras darbe naktinej buvo... galvojau i kelnes pridesiu 😃
sveikutes 😀 tikrai reiketu pasidometi tais draudimais 😀 kaip laikotes?
geras geras pasirinkimas 😀 mums irgi reikes ka nors pasiziureti 😉
jis man priimtiniausias čia skaitos gyvybes draudimas su kažkokiais priedais..jei nores 18m. gales išsiimt pinigus ir eit mokytis ar kam nors panaudot...beje nežinom kaip gali susiklostyt gyvenimas tai jei veliau neturesim iš ko išleist i mokslus tai jam draudimas apmoketu juos ...
sveika 😉 mes gerai laikomes,katik is po maudyniu 😉 kaip tu laikais? 😉
tai visai geras toks draudimo tipas....
aš žiurejau ,kad apdraust iki 25m. ji tai butu draudimas skirtas traumoms ,rizikos ligoms t.y.jei susirgtu tuberkulioze ir t..t..arba jei gipsa detu ....
as tai dar kazkaip nelabai domejaus draudimu😀
Aš žiurineju draudimus ju visokiu rušiu yra ir gan didelis pasirinkimas...
kaip grysiu i uk td ir apdrausim 😉
kodel??