Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
gal kokie dantukai dygsta jei taip jovita mano ir buna kad nakti klykia o diena visai mazai miega
labuka 😀 mano maziuke neblogai visai 😀 vis gudresne ir gudresne 😀
Mano jau ir pasedi ir nebenori iswis guleti 😃 nu ramesnis mazius, bet kaip prabunda nakti kaip klykti pradeda kokius 3 kartus taip, eisim siandien kaip tik pas daktare ir reikes pasiklausti del to...
as tv ziuriu o maziukai zaidzia abu😀mano mazius jau biski moka sedet net daktare stebejos😀kaip tavo maziukas ramus jau?
Sveikos 😀 visos tikriausiai dziaugiasi vasara 😀😀 Bet tokia ir vasara su tokiais orais .... Va mes wakar parkeliavom su maziu, tai sakes kaip pavargau as viena pati su vaiku ir tasem ir vezimu duotis... siandien rankos raumenis visus skauda 😃 Ka jus veikinejat, kaip maziukai?😀
sveika, tikrai,kad cia labai ramu
sweikutes kur visos dingusios😀
as tai siandien visa diena tvarkiaus
sveikos 😀 pas mus oras isvis koks baisus,nosies neina net iskisti...as tik variau apsipirkti kol laisvesne diena 😀
o mes jau baiginejam beveik😀
mes liepos gale eisim pas daktare, tai irgi sake sius masaziukams
na taip ejom sendien i masazus tai baisokas vejas😀
saunu,kad ne taipkarsta, bet tas vejas irgi nervuoja 😃
neblogai irgi gerai kad nebe taip karsta😀
sveika, neblogai visai. kaip jus?😀
sweikutes kaip laikotes?
maziukui juk dag ka reiskia. ir patiems mum suaugusiems juk buna,kad ir viduriuoji nuo vandens pasikeitimo ir maisto, tai ner kla noreti,kad maziukui taip buvo, svarbu,kad viskas gerai 😀
labutis 😀 skrydis visai nieko, bet buvo priesais irgi maziukas toks, tai maniskis snaudzia, jis pradeda verkti ir maniskis is paskos ir taip visada.... buvo tik labai nuvarges , tai nerwuotas poto buvo baisiai.... dabar treciadfieni atgal parskrendam, tai kazin kaip cia seksis vel 😀 ir kol cia priprato ir viduriawo ir nuo ranku nejo padeti kelias dienas....
sveikutes 😉 jovita mano maziuke neblogai 😀 kaip tavo pupuliui sekese skrydis?😀 kaip jisai laikosi?😀
pagaliau ir naktibaldose naktibaldos pasirode 😃 kaip Silvija sekasi su maziuku?😉
Sveikos, tavęs, Silvija, nėra, tai ir nelabai kas rodosi 😀
sveikos pas mum cia jau taip tylu 😀
sveika 😀 seniai begirdeta 😀 mes tai gerai laikomes,atostogaujam pas tetuka dabar iki kitos saw 😀 kaip tu laikais,kaip mazyle?😉
sveikutes 😀 kaip laikotes?😀 blondynaka smagu,kad jau turi savo mazyli 😀
Na va turesi atsiminima visam laikui kaip vyko gimdymas 😀 as seip irgi noreciau tureti 😀
idesiu savo grožio foto kai išeisim i namus ...per gimdyma buvo ir maniškis ,kuris filmavo ir mama mano...
bet svarbu kad maziukas salia 😀 laukiu labai pamatyti tavo grozi 😀
nežinau keistoka nežinau tikrai esu pasimetus mažylis turi pereit tyrimus visus tai tetis su juo...
Kaip mamytes savijauta ? 😀
jovita dekuj...😘