Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Teks tvarkytis. As kaip bijai dantistu tai brrr....
aha po gimdymo ir pradejo gest..as su visom ten bendravus
Nu ten atsirado ir nauju mamyciu,su kuriom bent jau as nesu seniau bendravusi 😀 Tai po gimdymo tikriausiai pradejo taip gesti dantys... nes kitom labai isgenda pagimdzius... tfu tfu man nieko 😀
visvien seni veidai😃 reikia kažko naujo 😃 pas mane su dantim ragai☹ pradejo gest labai☹
Aš prisijungiau naujoj temoj, vis naujas vėjas, gal bus įdomu ir smagu bendrauti 😀
Tai kodel neprisijungsi? 😀 as tai prisijungiau, pabendrausiu kaip laiko bus 😀 O as va siandien ejau pas dantiste, tai isvale visus akmenis ant dantu kur buvo, tai sakes kaip skaudejo ir dabar dar skauda ;/ Ir tikriausiai desiuos breketus ant apatiniu dantu, nors nera labai kreivi, bet geriau isvis susitvarkysiu kad grazus butu 😀
man kimba kažkos virusiukas :/ žiurejau naujaja tema ,kur sukurta ale neprisijungsiu😀)
Nu matai koks ju protelis 😃 keiskim tema,kam cia apie jas sneketi 😃
pagal ju rašyma 16m.jau buvo galima tapt prezidentu 😃DDDDDDDDDDDDD
aaa 😃 ten tai buvo vaizdu 😃
DAR PATIKO NEPILANAMETESE TIE GINCIiai ten buvo nerealu 😃
ten kur baremes ir raše ,kad čia nebuvo jin ,o jos draugas ar taip kažkaip 😃 tos tiesos netiesos irodymas😃
Ir kurios frazes tave labiausiai prajuokino? 😃
žadejau rašyt nuo barniu gaminas vitaminas C 😃 ale ne sumaišiau jis gaminas nuo juoko 😃 kai kurios šiame forume panaudotos frazes buvo nerealios ,o logika tau net tyliu 😃
kuo maziau barniu - tuo geriau Silvija 😃
žinoma pasiilgau senai nesibariau ne su kuo 😃 neturiu prie ko prikibt
nu tai jo aš kiek zinau kad lapkriti
Kur cia tokios pasiilgsi 😀
Nepasiilgau, tik šiaip įdomu kaip jai sekasi ...
As tai nepasiilgau kazkaip 😃 tai jai jau lapkriti gimdyti?
pasiilgot jau jos😃
jin turetu lapkritukuose dab meluot 😀))
as ir ja turejau bet seniai jau ismeciau 😃
juste drauguos turejau FB
Man ši tema ją priminė 😃
Buvau net visai pamirsusi apie ja 😃
Įdomu kaip Justei sekasi 😀
Jo ;/ O seniau kaip cia vykdavo pokalbiai kiekviena diena 😀 Reikia surinkit vel visas mamules 😀😀
tai jau tikrai☹
musu forumas mires☹