Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
folio rugstis, ir omega3 . bet kaip fainei turesim leliuka ,kur buvo lauktas 2 metai ir 5 menesiai.😀
Naudoji kokius papildus?
silvijana ,taip buvau as suzinojau kad jau esu ,po dviju savaiciu jau supratau kad esu nescia , man db 4 savaites ir 3 dienos
Jovita, ta laida Paslaptingos istorijos 😀
prisimrnu tuos rytinius pykininus visur ir visada 😃 kosmaras man budavo su vrmimo pirmais menesiais 😀 as tai ziuriu nuotakos siaubunes ,megaujuosi savo laiku,kol mazius miega 😀 Kas cia per nauja laida Silvijana ? 😀
O pas gyd. buvai jau?
sveika silvijana ,aciu aciu, oho jau didelia , na pradzia sunki yra man, daug vemiu ,pykina visada ,pavalgyti nelabai iseina ,per menesi numeciau 2 kg ,negerai istikruju kad krenta svoris .☹
Aš žiūriu laidą per lnk, čia nauja laida, patinka man tokios 😀 Dukrytė vartosi ant grindų 😃
Sveikos 😀 Malonu, Eiride, aš Silvijana, man 29 m., turiu 4 mėn. ir 1 sav. dukrytę Mėtą 😀 Tai tau tik graži nėštumo pradžia 😀
ka veikiant mamytes ? cia vel tylu 😀
labas uj ne dar ,dar maziukas yra , tik menesiukas yra mums ,malonu jovita
labas rytas 😀 uoj toj temoje buvo visko 😃 bet dabar jau cia niekas beveik nebeuzsuka,bet gal atgaivinsim vel ! 😀 malonu susipasinti Eiride 😀 As Jovita,man 22metai,turiu suneli Dominyka kuriam 11menesiuku 😀 Zinot jau gal ka turesot ? 😀
sweikute na bet dabar kaip ir viskas gerai bet cia mazai kas bendrauja
Mano vardas Eiridė man bus 21 metu, pirma leliuka turesiu, esu istekejusi kaip 3 metai, esam laiminga seima ,ateijau sujumims susipazynti ,ir gal pabedrausim kaip mamytes 😀 nepatinka pyktis , melas ,tik tiesa man patinka, melagiu tikrai nenoriu bedrauti iskart sakau . nes cia temoj kiek maciau daug buvo pykciu,melo, t.t..t
tiksliau i gmail
rasai i mamyciu klubo laiska ,paaiskini kodel nori istrynti ,ir patis istryna
gl zinote kaip istrinti mamyciu kluboanketa?
jovita,kas buvo tai temai ? ar niekas nebedravo ?😀
Būtų visai nieko 😀
Sveikos 😉 gal vel atgaivinsim sita temele ? 😀)
Sveika 😀
sveikos merginos ,arba mamytes jau.😀
aha kankina sake ,kad per menesi turetu išdygt
Dantukas kankina maziuka 😀 maniskis diena linksmas buvo,bet ant vakaro ir visas piktas,dabar jau katik uzmigo 😉
mažiukas miega jau ale visa diena piktas biški nervojos ale užmigo...
Danties skausmas pats nemaloniausias,bent jau man 😀 Jeigu paskauda tai iskarto ir reikia eiti tvarkytis bet as tai dazniausiai uztempiu tai poto dar blogiau buna 😀 Beja kaip tavo maziukas? Piktas vis dar?
as turejau gera dantista ale i pensija isejo ,lietuvoj irgi gera turejau vel pensijoj:/o dab karts nuo karto vaziuoju i priimamaji,ten numalsina skausma paziuri kas ir kaip...
Mano mama turi gera dantista vyra 😀 Pas ji visada eidavau bet siandien pas kita ejau,tokia moteri,tokia svelni,maloni pasirode 😀 tai ketvirtadieni vel pas ja eisiu 😀
juolab ,kad gera dantista rast katastrofa☹
va va ir as bijau ☹