As ir vakar tai sen tai ten vyras i kirpykla vaziavo as
kartu,aptarti ka man darys ,as kitam penktadieniui
uzsirasius ,padazys apkirps pries atostogas 😉
Labas rytas,lyg ir niekuom neužsiėmus sekmadienį buvom
miške grybų paieškot,bet labai sausa kažin ar šiemet išvis
grybų bus lietaus mažai,o ir oras vėsta,apsipirkt
lėkėm,paskui svečiuose,o tada jau į darbus ruoštis ir
ilsėtis🙂Vakar dirbau,gardene kuičiausi,tai taip ir pralėkė
diena🙂Šiandien sūnui pas dantistę po pietų,noriu dar
priekinį kiemelį susitvarkyt ir reiktų valgyt pasigamint
likučiai į pabaigą😆
Labas rytas,maniškis irgi dirba,bet aš save nuo ryto
lepinu pasidariau kojom vonelę,susitvarkiau rankų
nagučius,papusryčiavau,o dabar pasikavinsiu ir eisiu į
vonią,o po pietų į kirpyklą😉
Nu ką padarysi,bet mandagiai vakar perspėjo dieną,kad 7h
prieš 7h atveš,o aš sakiau nėr problemų vistiek anksti
keliuosi,bet užsisėdėjau vakar vakare ir visai nesinorėjo
kelt😃
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
I Lietuva 😉as jau su sune vaikstau,siandien kaip lengvai ir greitai diena praejo 😀
Kur lėksit atostogų?🙂Aš jau maždaug nusidirbau savo darbus,tai tuoj lėksiu namučio😉
As ir vakar tai sen tai ten vyras i kirpykla vaziavo as kartu,aptarti ka man darys ,as kitam penktadieniui uzsirasius ,padazys apkirps pries atostogas 😉
Labas rytas,lyg ir niekuom neužsiėmus sekmadienį buvom miške grybų paieškot,bet labai sausa kažin ar šiemet išvis grybų bus lietaus mažai,o ir oras vėsta,apsipirkt lėkėm,paskui svečiuose,o tada jau į darbus ruoštis ir ilsėtis🙂Vakar dirbau,gardene kuičiausi,tai taip ir pralėkė diena🙂Šiandien sūnui pas dantistę po pietų,noriu dar priekinį kiemelį susitvarkyt ir reiktų valgyt pasigamint likučiai į pabaigą😆
Labas rytas,kur ,Vikut,prapuolusi?kuom uzsiemusi?
Labas rytas,su nauja darbo savaite!
Labas rytas,maniskis sune isvede prasivaikscioti ir leksim iki baseino,paskui i turgu 😉 grazios dienos !
Labas rytas,aš dar lovytėj,bet tuoj kilsiu kaip visada kavos noriu😆
As virtuveje tvarkausi,grazi diena ,reiks veliau i kiema eiti pasikapstyti,medelius apkirpti ,labai hau greitai jie apauga ir forna praranda …
Labas rytas,maniškis irgi dirba,bet aš save nuo ryto lepinu pasidariau kojom vonelę,susitvarkiau rankų nagučius,papusryčiavau,o dabar pasikavinsiu ir eisiu į vonią,o po pietų į kirpyklą😉
Labas rytas,as seniai pakilusi,vyra i darba isleidau.tyliai po namus sukuosi 😉
Labas rytas ir vel penktadienis 😀
Labas rytas,greitai tai tikrai 😉
Labas rytas,pas mane ir jau buvo įsijungęs užvakar trumpam,o vakar net nepastebėjau veikė ar ne🙂Kažkaip labai gerai ir greit ši savaitė eina😉
Labas rytas,vesoka,as vakar sildyma trumpam jungiau…
Labas rytas,as iki zadintuvo miegojau.vakar kol uzminau,kazko kirksni skaudejo atrodo nieko tokio nedariau …
Labas rytas,aš be žadintuvo nubudau,bet guliu lovoj tuoj reiks eit kavytės gert😉
As kazkokia apdujusi,lyg issimiegojau bet laikas neina labai ,noriu namo …
Labuka,aš lyg ir niekuo neužsiėmus,bet va pasilabint neužėjau patingėjau tiek vakar,tiek šiandien😉
Labas rytas,savaitgalio kaip nebuta 😉
Tai nornaliai as galvojau be perspejimo cia 😉aptingau bet reikia virtuves spinteles pereiti.
Nu ką padarysi,bet mandagiai vakar perspėjo dieną,kad 7h prieš 7h atveš,o aš sakiau nėr problemų vistiek anksti keliuosi,bet užsisėdėjau vakar vakare ir visai nesinorėjo kelt😃
Ot nenormalus ,tokiu laiku pristatineti daiktus…
Labas rytas,aš dar tik dabar su kavyte,o dar būčiau miegojus,bet komodą turėjo atvešt 7h ryte,tai teko leistis durų atidaryt😃
Labas rytas,kas cia taip ilgai miega ? As nuo 5 gyva vyras dirba .as eisiu namus tvarkytis ,skalbykle jau sukas 😉
Savaitgalis prasideda 😀
Labas rytas,Aš jau savam ritme,tai viskas pagal planą ir ramiai kaip priklauso rytais😉
Labas rytas,as kaip visa bizi vos speju pasilabinti😉
Labas rytas,siandien jau sunkiai keliausi…einu kavos 😉
Labas rytas,dar viena dienelė prasideda greit savaitė pralėkė šiandien,ryt ir vėl išeiginės😃