Labas rytas,aš tada prieš šventes imčiau būtų ilgesnės
atostogos😉Aš vakar taip greit namie susisukau aštrų
troškinuką padariau,knygą dar spėjau paskaityt tikras
poilsis🙂
Labas rytas,mes šeštadienį susipirkom viską ką reikėjo ir
paskui su puske bendravom taip netrumpai iki 12h,o vakar jos
mažylį prižiūrėjau,cepelinų užsisakėm,o šiandien jau
išskrenda namo🙂
Labas rytas,mes daug ka ir vakar nuveikem.buvom baseine
tik kad labai trumpai.vanduo saltas nes buvo isleidtas ir
naujai pripiltastai tik ilipau ir lauk . Paskui su sunenu
papliurpem . Dar sunei maista pirkom ,nuo to paskutinio ji
pastoviai alkana jauciasi …
Labas rytas,man ir gerai vakar diena praėjo variau pas
dantistą apžiūrai,tai dantys sveiki tik higieną reikėjo
daryt kaip visada,tai 6mėnesiam ramu😉Vakar namus apėjau,tai
šiandien tik apsipirkt reik ir paskui bim bam😃
Visai nekitokie tie vaikai kaip auklėjami,kokios namie
taisyklės tokie ir yra,jei leidžiama mirkt telefone,tai ir
mirksta...Labai daug ir tėvų kur aplink vaikų užpakalius
laksto kambarius tvarko,indus plauna ir t.t.,o paskui
stebisi,kad jokio savarankiškumo,atsakomybės ir mąstymo
neturi🤷♀️
As sunkiai keliausi,bet trumpa diena bus.sunku su tais
vaikais o ir vaikai dabar kitokie ,telefonas is ranku
nekrenta tai prisimasto visokiu nesamoniu…
Labas rytas,Ačiū ir tave!Sunki diena nusimato vakar iš
susirinkimo tik prieš 21h grįžom,tai kol aptarėm
viską,susiruošėm atsigult labai vėlai gavosi.Nesuprantu aš
tų žmonių augina vaikus,o auklėt ir rūpintis visai nenori
toks jausmas,kad mokykla užaugins ir egzaminus išlaikys už
juos paskui per tokius tik laikas kitų gadinasi😡
Aš palyginus normaliai,nors ir atsigulu vėlokai,bet
uẓ̌tenka poilsio...Užimtas savaitgalis nusimato puskė iš
Italijos atskridus,tai esam šeštadienį užkviesti
pabendraut,į miestą reikia,maisto apsipirkt,tai tikiuos
sekmadienį pasiseks patinginiaut🙂
Daiktai lieka daiktais nieko nepadarysi lūšta..Aš
prisėdau kojas palepint,nes taip vakar ir neprispėjau,o jau
būtinai reikėjo😉Tuoj ir vakarienė iškeps būsiu viską
pasidarius🙂Reiks kažką rytdienai iš kameros išsiimt bus koks
makaronų apkepas,nes nebus kada gamint🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Atsgult,tai anksti nuėjom tik užmigom vėlokai🙂Šiandien lengva dienelė galėsiu poilsiaut😉
Labas rytas,as vakar ir anksti i virsu nuejau ir uzmigau. Tai siandien tokia pailsejusi nubudau😉
Labas rytas,aš tada prieš šventes imčiau būtų ilgesnės atostogos😉Aš vakar taip greit namie susisukau aštrų troškinuką padariau,knygą dar spėjau paskaityt tikras poilsis🙂
Lidle buvau,visa supykusi grizau,puse breiko ten praleido,kazkokokia negre kol issikuite,negaliu tik norek greiciau ir gaubasi atvirksciai ….
O man iki svenciu reikia isnaudoti…
Aš turėjau 3dienas likusias,tai kovui pasiėmiau visas iš eilės bus labai trumpa darbo savatė🙂
Man reikia atostogas uzsideti dar turiu 2.5 d galvoju kaip cia pasiimti gal po pusdieni uzsideti …siandien gerai diena eina 😉
Šio savaitgalio visai nepajaučiau,bet rami savaitė nusimato,tai galėsiu pailsėt🙂
Labas rytas,pas mane vakar poilsio diena buvo😉 uosviai kavos buvo atvaziave ,keles savaites nebuvom susitike. Taip ir prabego sekmadienis …
Labas rytas,mes šeštadienį susipirkom viską ką reikėjo ir paskui su puske bendravom taip netrumpai iki 12h,o vakar jos mažylį prižiūrėjau,cepelinų užsisakėm,o šiandien jau išskrenda namo🙂
Labas rytas,budinmes😉 mes vakar Mama Londonas buvome.grizom po pirmos .pilni ispudziu ruosiames i baseina 😉
Labas rytas,mes daug ka ir vakar nuveikem.buvom baseine tik kad labai trumpai.vanduo saltas nes buvo isleidtas ir naujai pripiltastai tik ilipau ir lauk . Paskui su sunenu papliurpem . Dar sunei maista pirkom ,nuo to paskutinio ji pastoviai alkana jauciasi …
Labas rytas,man ir gerai vakar diena praėjo variau pas dantistą apžiūrai,tai dantys sveiki tik higieną reikėjo daryt kaip visada,tai 6mėnesiam ramu😉Vakar namus apėjau,tai šiandien tik apsipirkt reik ir paskui bim bam😃
Teisi tu ,o man kaip greitai laikas prabego iki breiko,galvojau kokios 9 tik dabar 😉
Visai nekitokie tie vaikai kaip auklėjami,kokios namie taisyklės tokie ir yra,jei leidžiama mirkt telefone,tai ir mirksta...Labai daug ir tėvų kur aplink vaikų užpakalius laksto kambarius tvarko,indus plauna ir t.t.,o paskui stebisi,kad jokio savarankiškumo,atsakomybės ir mąstymo neturi🤷♀️
As sunkiai keliausi,bet trumpa diena bus.sunku su tais vaikais o ir vaikai dabar kitokie ,telefonas is ranku nekrenta tai prisimasto visokiu nesamoniu…
Labas rytas,Ačiū ir tave!Sunki diena nusimato vakar iš susirinkimo tik prieš 21h grįžom,tai kol aptarėm viską,susiruošėm atsigult labai vėlai gavosi.Nesuprantu aš tų žmonių augina vaikus,o auklėt ir rūpintis visai nenori toks jausmas,kad mokykla užaugins ir egzaminus išlaikys už juos paskui per tokius tik laikas kitų gadinasi😡
Labas rytas su penktadieniu!
Mes jau vakar buvom susitikusios trumpai šalia buvom su Eva,tai užsukom kavos😃
Smagu bus susitikti😉
Aš palyginus normaliai,nors ir atsigulu vėlokai,bet uẓ̌tenka poilsio...Užimtas savaitgalis nusimato puskė iš Italijos atskridus,tai esam šeštadienį užkviesti pabendraut,į miestą reikia,maisto apsipirkt,tai tikiuos sekmadienį pasiseks patinginiaut🙂
Sunkiai keliausi si ryta,nebedaug iki savaitgalio liko 😉
Labas rytas,nė sakyt jau nereik senokai nubudus darbuojuos😃
Labas rytas,budinames 😉
Šiaip jo reiktų,bet mes daugiau mėsos gerbėjai😃
As visada karta i savaite darau zuvi 😉
Labas rytas,aš ir norėčiau jau žuvytės reiks gal ketvirtadienį išsikept turėčiau spėt iki susirinkimo😉
Labas rytas,zuvis pas mane siandien su ryziais ir darzovemis😉
Daiktai lieka daiktais nieko nepadarysi lūšta..Aš prisėdau kojas palepint,nes taip vakar ir neprispėjau,o jau būtinai reikėjo😉Tuoj ir vakarienė iškeps būsiu viską pasidarius🙂Reiks kažką rytdienai iš kameros išsiimt bus koks makaronų apkepas,nes nebus kada gamint🙂
Oho ,tada geriau tokiu problenu nereikia … as i lidla sulaksciau,zuvies. Paskutiniu mimentu prisiminiau …