Sveikos. Turiu klausimuka. Gaunam child tax credit ir
pernai klause kokios planuojamos siu metu pajamos, mazdaug
spejau, bet pasirodo jos 1000 didesnes nei sakiau tai man
skambint ar laukt formos kol atsius? Baisu, kad po to
grazint nereiktu
Smagiai penktadieni eglutes persodinom pas uosviene kieme
kur vaikai gave buvo nuo Kaledu senelio,saslu
issikepem,sestadieni I kaimynes dukros gimce ejom,o vakar
jau namie skalbiaus,valgyt pridariau,bet dar buvau su
vaikais nenes parke😀Siandien gi I susirinkima reiks vakare
vaziuot...Ka jus nuveiket?
Labas vakaras,Manieji pernai daze su flomasteriais ir is
svarines buvau nupirkus tokiu kaip vandeniniai dazai
pasiterliot,o siemet dar net nezinau...
06. Apr 2014, 14:32
Sveikos, maniske tai kiausiniu nedazys tik ziures, nes
butu daug kiausinienes :-D bet is vaikystes pamenu eidavau I
lauka visokiu zolyciu, lapeliu rinkti ir jais apdedavau ir
aisku svogunu lukstais. O siemet nusipirkau dazu jais ir
dazysiu
06. Apr 2014, 13:24
Sveikos, karoliukas tai reiskia, kad esi persirgusi
anksciau. Mamos kuom vaikams duodat kiausus dazyt?😀
05. Apr 2014, 22:57
Sveikos, kaip sekasi?:-) Mano maze visai paselus jei I
parduotuves vaziuojam spygauja, jei namie tai palei baldus
vaiksto, ropineja, kad atrodo jau bega.kai prades vaiksciot
oi bus gaudymo Karolina, o tau kada skena darys? Per skena
gali pasiklaust ka reiskia tie ju prizymejimai arba
pasiskambink midwife jos numeris turetu but irasytas arba
nueik I registratura ir pasakyk, kad turi su midwife
pasikalbet gal ileis arba gal data artimesne parinks.
Tikrai,kad penktadienis zadejom siandien saslykus
kept,bet kolkas oras nieko gero nezada☹Greitai tos savaites
pralekia net nepastebejau kaip sita praejo,o ir iki Velyku
nekas liko😀Saviesiems po dvirati nupirkom,tai sakiau per
Velykas kukliai tik po kiausini gaus.
Tai va as net issigandau galvoju kaip cia penktadieni
nereiks😃Tai ir man greiciausiai nedengs☹Jauciu net neisiu I
koncula..As jau stotelej vesus rytas palyginus su
kitais.
Atvaziuot nebeda dar autobusas pro sona man vaziuoja,o su
grizimu,tai nezinau gal su taksi vaziuosiu,nes uosviene
kankinsiu,jei nedirbs,kad su vaikais pabutu.Kazkaip jau
drauges nekankinsiu ji gult anksti eina,o ir vaika turi,tai
kur ji cia privaikscios pas mane po kelis kartus per
diena..Mes jau po pizamom eisim jauciu tuoj gult😀
As jau is po darbu😀Pas mus pirmadieni vakare darbe
susirinkimas bus 20h dalyvauti butina,o uztruks apie
pusantros valandos,tai nezinau kaip namo
parsikapanosiu...
Tau smagu as nebent per kompa galesiu paziuret😀As
nesupratau bajerio housing benefitus pirmadieni
sumokejo,nors siaip visada ketvirtadieniais mokedavo...
As suriko nuotykius prisedau paziuret,bet kazi ar iki
galo istrauksiu pavargus jauciuos labai aptingau per ta
nesamone...Pats pasakoja ir pats aiskina,kad absurdas ka jis
sako,nes kilus gaisrui taip nebutu😃Ka tu gero nuveikei?😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Sveikos. Turiu klausimuka. Gaunam child tax credit ir pernai klause kokios planuojamos siu metu pajamos, mazdaug spejau, bet pasirodo jos 1000 didesnes nei sakiau tai man skambint ar laukt formos kol atsius? Baisu, kad po to grazint nereiktu
Uz tai visa savaitgali nematyt taves buvo😉As jau I darba vaziuoju kazkaip namie visi miega,tai neissisedejo iki velesnio autiko😀
Smagiai penktadieni eglutes persodinom pas uosviene kieme kur vaikai gave buvo nuo Kaledu senelio,saslu issikepem,sestadieni I kaimynes dukros gimce ejom,o vakar jau namie skalbiaus,valgyt pridariau,bet dar buvau su vaikais nenes parke😀Siandien gi I susirinkima reiks vakare vaziuot...Ka jus nuveiket?
Labas rytas,nu orelis tikrai s..
Labas vakaras,Manieji pernai daze su flomasteriais ir is svarines buvau nupirkus tokiu kaip vandeniniai dazai pasiterliot,o siemet dar net nezinau...
Sveikos, maniske tai kiausiniu nedazys tik ziures, nes butu daug kiausinienes :-D bet is vaikystes pamenu eidavau I lauka visokiu zolyciu, lapeliu rinkti ir jais apdedavau ir aisku svogunu lukstais. O siemet nusipirkau dazu jais ir dazysiu
Sveikos, karoliukas tai reiskia, kad esi persirgusi anksciau. Mamos kuom vaikams duodat kiausus dazyt?😀
Sveikos, kaip sekasi?:-) Mano maze visai paselus jei I parduotuves vaziuojam spygauja, jei namie tai palei baldus vaiksto, ropineja, kad atrodo jau bega.kai prades vaiksciot oi bus gaudymo Karolina, o tau kada skena darys? Per skena gali pasiklaust ka reiskia tie ju prizymejimai arba pasiskambink midwife jos numeris turetu but irasytas arba nueik I registratura ir pasakyk, kad turi su midwife pasikalbet gal ileis arba gal data artimesne parinks.
Tai pasirodyk kaip atrodai😀As vyro laukiu turi atvaryt paimt😀
Nu va koks saunuolis😀As jau neilgtrukus namo vaziuosiu is po darbo😀
Eik😉As jau darban keliauju😀
Jei nezinos bandysiu as paaiskint tada kazkaip😉
Oj is manes nekokia gide😃Vyrui pasakyk jis turetu zinot ten pirmam aukste masinu dalys,o antram dviraciai😀
Halforde dabar puse kainos dviraciai.Tai jau busi pasigrazinusi😉Ir man su Eva reiktu I kirpykla...
Tikrai,kad penktadienis zadejom siandien saslykus kept,bet kolkas oras nieko gero nezada☹Greitai tos savaites pralekia net nepastebejau kaip sita praejo,o ir iki Velyku nekas liko😀Saviesiems po dvirati nupirkom,tai sakiau per Velykas kukliai tik po kiausini gaus.
Labas rytas,vyrui iseigines,tai jau laiko nebuvo vel kada prisijunkt..
Tai turbut labai anksti miegot nuejai?
Mane tynginys apeme,nors imk ir miegok autobuse😀Sekmes tau reikalus tvarkant😉
Tai va as net issigandau galvoju kaip cia penktadieni nereiks😃Tai ir man greiciausiai nedengs☹Jauciu net neisiu I koncula..As jau stotelej vesus rytas palyginus su kitais.
Labas rytas,o tai ryt jau jiems nereiks I mokykla?As neblogai miegojau nubudau anksciau uz zadintuva,bet pratyngejau lovoj😀
Atvaziuot nebeda dar autobusas pro sona man vaziuoja,o su grizimu,tai nezinau gal su taksi vaziuosiu,nes uosviene kankinsiu,jei nedirbs,kad su vaikais pabutu.Kazkaip jau drauges nekankinsiu ji gult anksti eina,o ir vaika turi,tai kur ji cia privaikscios pas mane po kelis kartus per diena..Mes jau po pizamom eisim jauciu tuoj gult😀
As jau is po darbu😀Pas mus pirmadieni vakare darbe susirinkimas bus 20h dalyvauti butina,o uztruks apie pusantros valandos,tai nezinau kaip namo parsikapanosiu...
Tau smagu as nebent per kompa galesiu paziuret😀As nesupratau bajerio housing benefitus pirmadieni sumokejo,nors siaip visada ketvirtadieniais mokedavo...
Labas rytas,as jau darbui pasiruosus tuoj I stotele eit reiks😀Nepaziurejau oki galo suriko nuotykiu teko eit gult akys pacios merkes..
As suriko nuotykius prisedau paziuret,bet kazi ar iki galo istrauksiu pavargus jauciuos labai aptingau per ta nesamone...Pats pasakoja ir pats aiskina,kad absurdas ka jis sako,nes kilus gaisrui taip nebutu😃Ka tu gero nuveikei?😀
Ai cia taip tokia nesamone visiems privaloma😀
As apmokymuose ir tada jau namo vaziuosiu😀
Ai kaip nors..labai neramiai miegojau ir vaikai kazko blaskes.
Labas rytas,jauciuos kaip nemigus visai,kad buciau...
As grizus bulviniu blynu prikepiau ir per skypa iki dabar plepejau,tai mausiu jau I lova,nes sunku kelt bus.Labanakt😀
As jau namucio vaziuoju😀Ka mamytes gero nuveiket?😀