Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

07. Apr 2014, 14:01

Sveikos. Turiu klausimuka. Gaunam child tax credit ir pernai klause kokios planuojamos siu metu pajamos, mazdaug spejau, bet pasirodo jos 1000 didesnes nei sakiau tai man skambint ar laukt formos kol atsius? Baisu, kad po to grazint nereiktu

liuks liuks 07. Apr 2014, 09:41

Uz tai visa savaitgali nematyt taves buvo😉As jau I darba vaziuoju kazkaip namie visi miega,tai neissisedejo iki velesnio autiko😀

liuks liuks 07. Apr 2014, 09:26

Smagiai penktadieni eglutes persodinom pas uosviene kieme kur vaikai gave buvo nuo Kaledu senelio,saslu issikepem,sestadieni I kaimynes dukros gimce ejom,o vakar jau namie skalbiaus,valgyt pridariau,bet dar buvau su vaikais nenes parke😀Siandien gi I susirinkima reiks vakare vaziuot...Ka jus nuveiket?

liuks liuks 07. Apr 2014, 08:43

Labas rytas,nu orelis tikrai s..

liuks liuks 06. Apr 2014, 22:20

Labas vakaras,Manieji pernai daze su flomasteriais ir is svarines buvau nupirkus tokiu kaip vandeniniai dazai pasiterliot,o siemet dar net nezinau...

06. Apr 2014, 14:32

Sveikos, maniske tai kiausiniu nedazys tik ziures, nes butu daug kiausinienes :-D bet is vaikystes pamenu eidavau I lauka visokiu zolyciu, lapeliu rinkti ir jais apdedavau ir aisku svogunu lukstais. O siemet nusipirkau dazu jais ir dazysiu

06. Apr 2014, 13:24

Sveikos, karoliukas tai reiskia, kad esi persirgusi anksciau. Mamos kuom vaikams duodat kiausus dazyt?😀

05. Apr 2014, 22:57

Sveikos, kaip sekasi?:-) Mano maze visai paselus jei I parduotuves vaziuojam spygauja, jei namie tai palei baldus vaiksto, ropineja, kad atrodo jau bega.kai prades vaiksciot oi bus gaudymo Karolina, o tau kada skena darys? Per skena gali pasiklaust ka reiskia tie ju prizymejimai arba pasiskambink midwife jos numeris turetu but irasytas arba nueik I registratura ir pasakyk, kad turi su midwife pasikalbet gal ileis arba gal data artimesne parinks.

liuks liuks 04. Apr 2014, 16:48

Tai pasirodyk kaip atrodai😀As vyro laukiu turi atvaryt paimt😀

liuks liuks 04. Apr 2014, 16:01

Nu va koks saunuolis😀As jau neilgtrukus namo vaziuosiu is po darbo😀

liuks liuks 04. Apr 2014, 09:56

Eik😉As jau darban keliauju😀

liuks liuks 04. Apr 2014, 09:44

Jei nezinos bandysiu as paaiskint tada kazkaip😉

liuks liuks 04. Apr 2014, 09:44

Oj is manes nekokia gide😃Vyrui pasakyk jis turetu zinot ten pirmam aukste masinu dalys,o antram dviraciai😀

liuks liuks 04. Apr 2014, 09:06

Halforde dabar puse kainos dviraciai.Tai jau busi pasigrazinusi😉Ir man su Eva reiktu I kirpykla...

liuks liuks 04. Apr 2014, 08:40

Tikrai,kad penktadienis zadejom siandien saslykus kept,bet kolkas oras nieko gero nezada☹Greitai tos savaites pralekia net nepastebejau kaip sita praejo,o ir iki Velyku nekas liko😀Saviesiems po dvirati nupirkom,tai sakiau per Velykas kukliai tik po kiausini gaus.

liuks liuks 04. Apr 2014, 08:28

Labas rytas,vyrui iseigines,tai jau laiko nebuvo vel kada prisijunkt..
Tai turbut labai anksti miegot nuejai?

liuks liuks 03. Apr 2014, 10:13

Mane tynginys apeme,nors imk ir miegok autobuse😀Sekmes tau reikalus tvarkant😉

liuks liuks 03. Apr 2014, 09:45

Tai va as net issigandau galvoju kaip cia penktadieni nereiks😃Tai ir man greiciausiai nedengs☹Jauciu net neisiu I koncula..As jau stotelej vesus rytas palyginus su kitais.

liuks liuks 03. Apr 2014, 08:44

Labas rytas,o tai ryt jau jiems nereiks I mokykla?As neblogai miegojau nubudau anksciau uz zadintuva,bet pratyngejau lovoj😀

liuks liuks 02. Apr 2014, 21:51

Atvaziuot nebeda dar autobusas pro sona man vaziuoja,o su grizimu,tai nezinau gal su taksi vaziuosiu,nes uosviene kankinsiu,jei nedirbs,kad su vaikais pabutu.Kazkaip jau drauges nekankinsiu ji gult anksti eina,o ir vaika turi,tai kur ji cia privaikscios pas mane po kelis kartus per diena..Mes jau po pizamom eisim jauciu tuoj gult😀

liuks liuks 02. Apr 2014, 16:40

As jau is po darbu😀Pas mus pirmadieni vakare darbe susirinkimas bus 20h dalyvauti butina,o uztruks apie pusantros valandos,tai nezinau kaip namo parsikapanosiu...

liuks liuks 02. Apr 2014, 09:59

Tau smagu as nebent per kompa galesiu paziuret😀As nesupratau bajerio housing benefitus pirmadieni sumokejo,nors siaip visada ketvirtadieniais mokedavo...

liuks liuks 02. Apr 2014, 09:34

Labas rytas,as jau darbui pasiruosus tuoj I stotele eit reiks😀Nepaziurejau oki galo suriko nuotykiu teko eit gult akys pacios merkes..

liuks liuks 01. Apr 2014, 22:29

As suriko nuotykius prisedau paziuret,bet kazi ar iki galo istrauksiu pavargus jauciuos labai aptingau per ta nesamone...Pats pasakoja ir pats aiskina,kad absurdas ka jis sako,nes kilus gaisrui taip nebutu😃Ka tu gero nuveikei?😀

liuks liuks 01. Apr 2014, 16:40

Ai cia taip tokia nesamone visiems privaloma😀

liuks liuks 01. Apr 2014, 15:50

As apmokymuose ir tada jau namo vaziuosiu😀

liuks liuks 01. Apr 2014, 08:55

Ai kaip nors..labai neramiai miegojau ir vaikai kazko blaskes.

liuks liuks 01. Apr 2014, 08:41

Labas rytas,jauciuos kaip nemigus visai,kad buciau...

liuks liuks 31. Mar 2014, 23:42

As grizus bulviniu blynu prikepiau ir per skypa iki dabar plepejau,tai mausiu jau I lova,nes sunku kelt bus.Labanakt😀

liuks liuks 31. Mar 2014, 16:47

As jau namucio vaziuoju😀Ka mamytes gero nuveiket?😀