Labas rytas,as ir esu grazinus,bet del kitokios
priezasties😀
08. Apr 2014, 23:25
Ech...as net nezinojau, kad jei jau virsija skambint.
tikejaus gauni forma ir perskaiciuoja Na ziuresim ka jie
cia mokes. Tuo labiau kelis kartus skambinau tai anksciau
klause planuojamas pajamas, po to ne, ir laiske ju neirase.
Pasimeciau tarp popieriu, lauksiu formos ir tikiuos grazint
nereiks. O jum teko kuriai nors grazint?
As jau namo judu manasis valgyt padare,tai nereiks daryt
grizus😀Siaip yrq pateikiama info nuo p60,o tada jau jie
ziuri kas kaip ir apskaiciuoja pagal tai,o metu eigoj jei
matai,kad perdirbsi pasakyta suma ar tiek neuzdirbsi tada
skambinies ir pranesi.
08. Apr 2014, 16:19
Gal pasakysit ar as gerai suprantu. As gavus renewal paka
turiu pateikti nauja info ir tarkim iki mano formos
pateikim jei bus permokeja,po to sumazins? ta prasme,kad
grazint nereiktu,ar buna ir tokiu atveju,kad pateikus info
nesumazina mokejimu ir metu gale "apdovanoja
premija"?
08. Apr 2014, 10:57
Sveikos, nezinau Daiva kaip ji skambina man, bet ji
vienintele negali paskambint.
As jau I darba vaziuoju va ir visi planai dienos😃Grizus
namus reiktu susitvarkyt valgyt gal uzteks ir rytdienai,o
gal ka pasidaryt reiks ziurint kaip seimyna valgys😀
Labas rytas,as vakar po 23h namie buvau,tai po 12h kaip
lapas I lova kritau..Su rysiu siaip gerai viskas,bet buna ir
uzgrybauja😀
08. Apr 2014, 01:26
As eisiu miegot jau.kas del telefonu tai man viena drauge
negali niekad prisiskambint, nes jai sako, kad mano
telefonas isjungtas tai ir nerandam priezasties kodel, nors
abi ir telefonus pakeitem. Nors as paskambint jai galiu,
kiti irgi be vargo prisiskambina man
As jau is po darbo namucio judu ir vel atgal I darba
galesiu lekt po tamsiai..Dabar jau neturi reiksmes pakeisit
ar ne,nes jos vistiek didesnes yra ir liks uz praitus
metus,bet nebutinai lieps pinigus grazint gali tiesiog
ateinantiems metams sumazint tax creditus,nedamoket,jei
labai didele suma arba jei maza suma permoketa,tai gali
liept susimoket.Variantu daug😀Visiems skirtingai buna..
07. Apr 2014, 14:49
Dar vyras megins skambint, gal atsilieps kitas zmogus ir
pakeis pajamas, mes vieni gasdina, kad grazint reiks, bet
kad metai ka tik baiges, o formu dat neatsiunte.
07. Apr 2014, 14:01
Sveikos. Turiu klausimuka. Gaunam child tax credit ir
pernai klause kokios planuojamos siu metu pajamos, mazdaug
spejau, bet pasirodo jos 1000 didesnes nei sakiau tai man
skambint ar laukt formos kol atsius? Baisu, kad po to
grazint nereiktu
Smagiai penktadieni eglutes persodinom pas uosviene kieme
kur vaikai gave buvo nuo Kaledu senelio,saslu
issikepem,sestadieni I kaimynes dukros gimce ejom,o vakar
jau namie skalbiaus,valgyt pridariau,bet dar buvau su
vaikais nenes parke😀Siandien gi I susirinkima reiks vakare
vaziuot...Ka jus nuveiket?
Labas vakaras,Manieji pernai daze su flomasteriais ir is
svarines buvau nupirkus tokiu kaip vandeniniai dazai
pasiterliot,o siemet dar net nezinau...
06. Apr 2014, 14:32
Sveikos, maniske tai kiausiniu nedazys tik ziures, nes
butu daug kiausinienes :-D bet is vaikystes pamenu eidavau I
lauka visokiu zolyciu, lapeliu rinkti ir jais apdedavau ir
aisku svogunu lukstais. O siemet nusipirkau dazu jais ir
dazysiu
06. Apr 2014, 13:24
Sveikos, karoliukas tai reiskia, kad esi persirgusi
anksciau. Mamos kuom vaikams duodat kiausus dazyt?😀
05. Apr 2014, 22:57
Sveikos, kaip sekasi?:-) Mano maze visai paselus jei I
parduotuves vaziuojam spygauja, jei namie tai palei baldus
vaiksto, ropineja, kad atrodo jau bega.kai prades vaiksciot
oi bus gaudymo Karolina, o tau kada skena darys? Per skena
gali pasiklaust ka reiskia tie ju prizymejimai arba
pasiskambink midwife jos numeris turetu but irasytas arba
nueik I registratura ir pasakyk, kad turi su midwife
pasikalbet gal ileis arba gal data artimesne parinks.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As gerai miegojau iki puses 12h pas vaikus kambary,o poto moviau I savo lova beziuredama multika su vaikais uzluzau ne knygos skaityt nereikejo😀
Labas rytas,as ir esu grazinus,bet del kitokios priezasties😀
Ech...as net nezinojau, kad jei jau virsija skambint. tikejaus gauni forma ir perskaiciuoja Na ziuresim ka jie cia mokes. Tuo labiau kelis kartus skambinau tai anksciau klause planuojamas pajamas, po to ne, ir laiske ju neirase. Pasimeciau tarp popieriu, lauksiu formos ir tikiuos grazint nereiks. O jum teko kuriai nors grazint?
As vakarieniauju ir galvoju gal eit knyga pradet skaityt😀
As jau prisisukinejau po namus,tai dabar chebryte vonioj mirkau😀Pabandyk pati kazkur pasidomet gal ka idomaus rasi😉
Jei parasysi tokia pat suma kaip praitais metais,tai ir gausi ta pati,nebent ju istatymai keiciasi tai keliom piskem pakelia,tai sumazina.
As jau namo judu manasis valgyt padare,tai nereiks daryt grizus😀Siaip yrq pateikiama info nuo p60,o tada jau jie ziuri kas kaip ir apskaiciuoja pagal tai,o metu eigoj jei matai,kad perdirbsi pasakyta suma ar tiek neuzdirbsi tada skambinies ir pranesi.
Gal pasakysit ar as gerai suprantu. As gavus renewal paka turiu pateikti nauja info ir tarkim iki mano formos pateikim jei bus permokeja,po to sumazins? ta prasme,kad grazint nereiktu,ar buna ir tokiu atveju,kad pateikus info nesumazina mokejimu ir metu gale "apdovanoja premija"?
Sveikos, nezinau Daiva kaip ji skambina man, bet ji vienintele negali paskambint.
As jau I darba vaziuoju va ir visi planai dienos😃Grizus namus reiktu susitvarkyt valgyt gal uzteks ir rytdienai,o gal ka pasidaryt reiks ziurint kaip seimyna valgys😀
Zadejo apmoket tas pora valandu,bent siokia tokia paguoda😀
Labas rytas,as vakar po 23h namie buvau,tai po 12h kaip lapas I lova kritau..Su rysiu siaip gerai viskas,bet buna ir uzgrybauja😀
As eisiu miegot jau.kas del telefonu tai man viena drauge negali niekad prisiskambint, nes jai sako, kad mano telefonas isjungtas tai ir nerandam priezasties kodel, nors abi ir telefonus pakeitem. Nors as paskambint jai galiu, kiti irgi be vargo prisiskambina man
Aha susirinkimas☹
Skanus patiekalas man vedarai😀Dar reiks palaukt kaip visada😉
As jau is po darbo namucio judu ir vel atgal I darba galesiu lekt po tamsiai..Dabar jau neturi reiksmes pakeisit ar ne,nes jos vistiek didesnes yra ir liks uz praitus metus,bet nebutinai lieps pinigus grazint gali tiesiog ateinantiems metams sumazint tax creditus,nedamoket,jei labai didele suma arba jei maza suma permoketa,tai gali liept susimoket.Variantu daug😀Visiems skirtingai buna..
Dar vyras megins skambint, gal atsilieps kitas zmogus ir pakeis pajamas, mes vieni gasdina, kad grazint reiks, bet kad metai ka tik baiges, o formu dat neatsiunte.
Sveikos. Turiu klausimuka. Gaunam child tax credit ir pernai klause kokios planuojamos siu metu pajamos, mazdaug spejau, bet pasirodo jos 1000 didesnes nei sakiau tai man skambint ar laukt formos kol atsius? Baisu, kad po to grazint nereiktu
Uz tai visa savaitgali nematyt taves buvo😉As jau I darba vaziuoju kazkaip namie visi miega,tai neissisedejo iki velesnio autiko😀
Smagiai penktadieni eglutes persodinom pas uosviene kieme kur vaikai gave buvo nuo Kaledu senelio,saslu issikepem,sestadieni I kaimynes dukros gimce ejom,o vakar jau namie skalbiaus,valgyt pridariau,bet dar buvau su vaikais nenes parke😀Siandien gi I susirinkima reiks vakare vaziuot...Ka jus nuveiket?
Labas rytas,nu orelis tikrai s..
Labas vakaras,Manieji pernai daze su flomasteriais ir is svarines buvau nupirkus tokiu kaip vandeniniai dazai pasiterliot,o siemet dar net nezinau...
Sveikos, maniske tai kiausiniu nedazys tik ziures, nes butu daug kiausinienes :-D bet is vaikystes pamenu eidavau I lauka visokiu zolyciu, lapeliu rinkti ir jais apdedavau ir aisku svogunu lukstais. O siemet nusipirkau dazu jais ir dazysiu
Sveikos, karoliukas tai reiskia, kad esi persirgusi anksciau. Mamos kuom vaikams duodat kiausus dazyt?😀
Sveikos, kaip sekasi?:-) Mano maze visai paselus jei I parduotuves vaziuojam spygauja, jei namie tai palei baldus vaiksto, ropineja, kad atrodo jau bega.kai prades vaiksciot oi bus gaudymo Karolina, o tau kada skena darys? Per skena gali pasiklaust ka reiskia tie ju prizymejimai arba pasiskambink midwife jos numeris turetu but irasytas arba nueik I registratura ir pasakyk, kad turi su midwife pasikalbet gal ileis arba gal data artimesne parinks.
Tai pasirodyk kaip atrodai😀As vyro laukiu turi atvaryt paimt😀
Nu va koks saunuolis😀As jau neilgtrukus namo vaziuosiu is po darbo😀
Eik😉As jau darban keliauju😀
Jei nezinos bandysiu as paaiskint tada kazkaip😉
Oj is manes nekokia gide😃Vyrui pasakyk jis turetu zinot ten pirmam aukste masinu dalys,o antram dviraciai😀