Dar ir ryt reiks,bet jau nedaug liko,tai vistiek
patenkinta😀Siandien viena tautiete dirbt pas mus prades,bet
vakar nekoki ispudi paliko visiems,kai atejo uniformos
pasiimt...
Beda kaip sitaip,nors maniske ir megeja isplaukt
nakti,bet bandem nakti ir I tualeta vest ir aiskint,bet
vistiek tas pats☹Matyt pervargsta per diena,o nakti jau
nieko nejaucia.
Nu retai taip buna,bet uzkabino😀Kazkaip apsiziurejau
12seriju tik jis jai visas parsisiunciau.Arbatos
uzsikaiciau,tai atsigersiu ir eisiu gult,nes paskui diena
sunku bus,jei neissimiegosiu vel normaliai.
Visur cigonu pilna ir saugotis visur reik...Kazkaip man
ten patinka,kad velai prasideda,o siaip kaip as juokiuos
einu ten pavalkataut ir tiek😀Isiziurejau seriala,tai ne
miegas neima,bet viso neperziuresiu 24serijos.
Ne cia prie ziedo.Ai kad nieko maikute vasarai sau nauja
uz svara😀As dar tik seimyna maudau,eisiu pati maudytis ir
bandysiu rusu seriala ziuret parsisiuntus turiu😀
As apsikuopiau vonia issivaliau,issiskalbiau ir siaip
prasikuiciau😀Vaikai buvo iskise nosis I kiema,bet jau vel
namie tupi.Vyras I darba isvaziavo,tai mes galesim
tynget😀Kaip dirbt sekas?Ten pat dar vis dirbi?
12. Apr 2014, 15:49
Laba, na kad salta tai mes niekur neisim😀 reik namus
kuopti, o tai ryt i darba
As tai siandien pusdieni tinginiavau, tada isvariau
antakiu tvarkytis ir apsipirkti.isties pavargau, bet galvoju
butu neblogai prabegt kokiys 6km,bet vyras neisleis tai teks
miegot eit.
As jau po namus pasisukinejau😀Tuoj leksim apsipirkt ir
diena bus baigta😀
11. Apr 2014, 13:16
As pradzioj sukau galva, nes viena karta popierius
pildant klause manes planuojamu pajamu,po to atejo laiskas
perskaiciavus ir uzrasyta buvo suma,kad jei maziau nei ta
suma tai gausiu tokia ar tokia suma, bet po to as dar kazko
skambinau,atsiunte kita lapa,o ten vel perskaiciavimas ir
sumos kuria virsijus sumazetu pajamos nebebuvo. Vyras sako
nu reiks tai ir grazinsim,sako susitarsim po kelis svarus ir
atiduosim.
11. Apr 2014, 10:57
Sveikos, as child tax credit irgi gavau daugiau. Vis
sukau galva ka as pernai jiem sakiau ar rase planuojamas
pajamas ar ne. Bet nebesuku galvos, nes jie informacijos
nepriimineja dabar, ir kuo daugiau galvoju tuo maziau
suprantu :-D
As vyrui nurodymus dienos sms surasiau,nes jam
iseigine,tai kad turetu ka veikti iki kol grisiu😀Man tax
creditu daugiau sumokejo,nei priklauso ir child benefito
daugiau gavau nieko nebesuprantu...
Butu tikrai smagu susitikti😀Kita savaite tureciau tik
3dienas dirbti,o I darba antradieni kaip ir tik reiks,jei
nieks nesikeis😀As jau autobuso laukiu I darba ir vaikai
atsikele,tai greit aprengiau,pusrycius padaviau ir islekiau
darban.
Labas rytas,as kaip nemiegojus jauciuos☹Ziurek
neapsirk,Daivute😉
11. Apr 2014, 00:53
Sveikos, as tai siandien kaip bitele buvau 😀 Sumeciau
skalbti drabuzius,patalyne pervilkau ir skalbti
sudejau,uzuolaidas issiploviau, kilima issveiciau, virtuve
prasikuopiau. O grazuoliukas kuriam laikui dingsta del
pasirodziusio straipsnio. Jis i uzsieni isvyksta.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Dar ir ryt reiks,bet jau nedaug liko,tai vistiek patenkinta😀Siandien viena tautiete dirbt pas mus prades,bet vakar nekoki ispudi paliko visiems,kai atejo uniformos pasiimt...
Beda kaip sitaip,nors maniske ir megeja isplaukt nakti,bet bandem nakti ir I tualeta vest ir aiskint,bet vistiek tas pats☹Matyt pervargsta per diena,o nakti jau nieko nejaucia.
Labas rytas,nieko per kompiuteri gal ziuret eitu tau pakartojima koki ar ka?As kau pamiegojau sianakt kaip turi buti😉
Nu retai taip buna,bet uzkabino😀Kazkaip apsiziurejau 12seriju tik jis jai visas parsisiunciau.Arbatos uzsikaiciau,tai atsigersiu ir eisiu gult,nes paskui diena sunku bus,jei neissimiegosiu vel normaliai.
As jau seriala vel ziuriu😀
Oras pasakiskas😀As jau namie laukiu,kol drauge su vaikais is parko gris😀
Rytas vesokas tikrai,bet gal diena bus silta😉
As ir tikrinau jokiu pavedimu ner ir pas mane😀Pas mane nesalta,nors ir langas per nakti atdaras svetainej buvo😉
Labas rytas😀As jau I darba ruosiuos😉Keliausi nelabai sunkiai tik kad darbe miego neuzsimanyciau,tai butu labai gerai😀
Visur cigonu pilna ir saugotis visur reik...Kazkaip man ten patinka,kad velai prasideda,o siaip kaip as juokiuos einu ten pavalkataut ir tiek😀Isiziurejau seriala,tai ne miegas neima,bet viso neperziuresiu 24serijos.
Ne cia prie ziedo.Ai kad nieko maikute vasarai sau nauja uz svara😀As dar tik seimyna maudau,eisiu pati maudytis ir bandysiu rusu seriala ziuret parsisiuntus turiu😀
Gelytes grazios😀As su vaikais turguj buvau,parke,o dabar su drauge pas mane plepam😀
As tikrai I ja neisiu...Pries Kucias I Katedra nueinu zvake uzdegt ir siaip man Kucios didesne svente,nei Velykos,tai kazkaip nesigilinu labai...
Vaikai sukilo ir as kilau,o siaip buciau ir dar miegojus😀Oras visai geras,tai apsikuisiu namie ir gal kur keliausim prasivedint😉
Labas rytas😀
As dar gyva😀Diena taip pat su Danielium nusnaudem pora valandu,tai vakaras ilgesnis dabar😀
As apsikuopiau vonia issivaliau,issiskalbiau ir siaip prasikuiciau😀Vaikai buvo iskise nosis I kiema,bet jau vel namie tupi.Vyras I darba isvaziavo,tai mes galesim tynget😀Kaip dirbt sekas?Ten pat dar vis dirbi?
Laba, na kad salta tai mes niekur neisim😀 reik namus kuopti, o tai ryt i darba
Mes iki Lidlo palekem dar sio bei to ir vel namo mausim😀Saltoka siandien lauke☹
As jau pasikavinusi eisiu praustis ir po namus suktis😀
Labas rytas😀kaip miegojot?
As tai siandien pusdieni tinginiavau, tada isvariau antakiu tvarkytis ir apsipirkti.isties pavargau, bet galvoju butu neblogai prabegt kokiys 6km,bet vyras neisleis tai teks miegot eit.
As jau po namus pasisukinejau😀Tuoj leksim apsipirkt ir diena bus baigta😀
As pradzioj sukau galva, nes viena karta popierius pildant klause manes planuojamu pajamu,po to atejo laiskas perskaiciavus ir uzrasyta buvo suma,kad jei maziau nei ta suma tai gausiu tokia ar tokia suma, bet po to as dar kazko skambinau,atsiunte kita lapa,o ten vel perskaiciavimas ir sumos kuria virsijus sumazetu pajamos nebebuvo. Vyras sako nu reiks tai ir grazinsim,sako susitarsim po kelis svarus ir atiduosim.
Sveikos, as child tax credit irgi gavau daugiau. Vis sukau galva ka as pernai jiem sakiau ar rase planuojamas pajamas ar ne. Bet nebesuku galvos, nes jie informacijos nepriimineja dabar, ir kuo daugiau galvoju tuo maziau suprantu :-D
As vyrui nurodymus dienos sms surasiau,nes jam iseigine,tai kad turetu ka veikti iki kol grisiu😀Man tax creditu daugiau sumokejo,nei priklauso ir child benefito daugiau gavau nieko nebesuprantu...
Butu tikrai smagu susitikti😀Kita savaite tureciau tik 3dienas dirbti,o I darba antradieni kaip ir tik reiks,jei nieks nesikeis😀As jau autobuso laukiu I darba ir vaikai atsikele,tai greit aprengiau,pusrycius padaviau ir islekiau darban.
Tas tikrai super,kad penktadienis😉As kita savaite daug laisvu tureciau turet,tai isvis bus smagu😀
Labas rytas,as kaip nemiegojus jauciuos☹Ziurek neapsirk,Daivute😉
Sveikos, as tai siandien kaip bitele buvau 😀 Sumeciau skalbti drabuzius,patalyne pervilkau ir skalbti sudejau,uzuolaidas issiploviau, kilima issveiciau, virtuve prasikuopiau. O grazuoliukas kuriam laikui dingsta del pasirodziusio straipsnio. Jis i uzsieni isvyksta.