Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

liuks liuks 10. Apr 2014, 18:56

As susitvarkiau,issimaudziau,kugeli pasoviau kept ir eisiu padrybsot,nes tuoj seimyna turetu parvest😀Smagiai ir jus diena leidziat😀

liuks liuks 10. Apr 2014, 17:21

Ka gero nuveikei per diena?😀

liuks liuks 10. Apr 2014, 17:20

Kas savaite grafika sudaro ateinanciai savaitei siaip mano valandos labai nesikeicia per 30min tik😀O as kaip princesa jauciuos teta vaikus issivezus pas save,tai namie tvarka ir tyla😃

liuks liuks 10. Apr 2014, 09:56

Visada taip buna😃As eisiu vel darbe aiskintis nuo keliu po velyku ta pirmadieni dirbt pradesim,nes man pirmas autobusas tik po 9 gerokai.Siuntu tai negaliu kaip.

liuks liuks 10. Apr 2014, 09:12

Kolkas tikrai graziai atrodo😀As jau savaitgaliu gyvenu liko tik pora dienu atidirbt ir bus savaitgalolis😃

liuks liuks 10. Apr 2014, 08:55

Labas rytas,as ir neblogai visai miegojau😀Ko jau ko,bet serialu ziuret nemegstu😀

10. Apr 2014, 00:40

Man patinka, nes rodo 2val aisku su reklamom, ir pakartoja praejusios serijos pabaiga ir negali nuspeti kuo baigsis. Nes bent sis serialas man nepanasus I muilo operas, kur kad ir kaip prasides filmas,bet baigsis ilgai ir laimingai.

09. Apr 2014, 23:06

Sveikos,as eisiu apsitvarkyt ir miegot. As irgi ziuriu uzdrausta meile, maciau prr lnk kai rode tik pradzios nebuvau macius bet dabar toliau ziuriu nors pabaiga zinau.

liuks liuks 09. Apr 2014, 22:31

As kavyte geriu ir laukiu kol sriuba isvirs.Nieko daugiau nedariau apsitvarkiau ir ejau su vaikais I parde,tai visokiu rukytu skanestu prisipirkau😀

liuks liuks 09. Apr 2014, 17:28

Pas mus ryt siuksles ves.Tai kur jie kazi deda siuksles,jei ne I konteinery..O as visa pasiutus palikau pasirodo per bank holiday mes dirbam,tai gerai,kad nuklausiau pasiemiau iseigines ketvirtadieni,penktadieni kitai savaitei,o tada jei reiks pirmadieni eisiu normaliai I darba.Idomu ka mes ten veiksim per sventines dienas abejoju,kad zmoniu bus daug.

liuks liuks 09. Apr 2014, 10:10

Nevisai taip dirbsiu iki kol lenke ateis,nes mes paskutiniu metu nesusitinkam as anksciau baigiu,nei ji pradeda😀

liuks liuks 09. Apr 2014, 09:59

Smagu jums😉As siandien ilgiau dirbsiu,tai grizus gal iki pardes eisiu ir valgyt kazka reiktu pasidaryt.

liuks liuks 09. Apr 2014, 09:33

Kad tu ir kelies anksti as miegociau iki kol vaikai atsikeltu😀

liuks liuks 09. Apr 2014, 09:32

As gerai miegojau iki puses 12h pas vaikus kambary,o poto moviau I savo lova beziuredama multika su vaikais uzluzau ne knygos skaityt nereikejo😀

liuks liuks 09. Apr 2014, 08:56

Labas rytas,as ir esu grazinus,bet del kitokios priezasties😀

08. Apr 2014, 23:25

Ech...as net nezinojau, kad jei jau virsija skambint. tikejaus gauni forma ir perskaiciuoja Na ziuresim ka jie cia mokes. Tuo labiau kelis kartus skambinau tai anksciau klause planuojamas pajamas, po to ne, ir laiske ju neirase. Pasimeciau tarp popieriu, lauksiu formos ir tikiuos grazint nereiks. O jum teko kuriai nors grazint?

liuks liuks 08. Apr 2014, 22:05

As vakarieniauju ir galvoju gal eit knyga pradet skaityt😀

liuks liuks 08. Apr 2014, 21:19

As jau prisisukinejau po namus,tai dabar chebryte vonioj mirkau😀Pabandyk pati kazkur pasidomet gal ka idomaus rasi😉

liuks liuks 08. Apr 2014, 16:49

Jei parasysi tokia pat suma kaip praitais metais,tai ir gausi ta pati,nebent ju istatymai keiciasi tai keliom piskem pakelia,tai sumazina.

liuks liuks 08. Apr 2014, 16:42

As jau namo judu manasis valgyt padare,tai nereiks daryt grizus😀Siaip yrq pateikiama info nuo p60,o tada jau jie ziuri kas kaip ir apskaiciuoja pagal tai,o metu eigoj jei matai,kad perdirbsi pasakyta suma ar tiek neuzdirbsi tada skambinies ir pranesi.

08. Apr 2014, 16:19

Gal pasakysit ar as gerai suprantu. As gavus renewal paka turiu pateikti nauja info ir tarkim iki mano formos pateikim jei bus permokeja,po to sumazins? ta prasme,kad grazint nereiktu,ar buna ir tokiu atveju,kad pateikus info nesumazina mokejimu ir metu gale "apdovanoja premija"?

08. Apr 2014, 10:57

Sveikos, nezinau Daiva kaip ji skambina man, bet ji vienintele negali paskambint.

liuks liuks 08. Apr 2014, 10:03

As jau I darba vaziuoju va ir visi planai dienos😃Grizus namus reiktu susitvarkyt valgyt gal uzteks ir rytdienai,o gal ka pasidaryt reiks ziurint kaip seimyna valgys😀

liuks liuks 08. Apr 2014, 09:21

Zadejo apmoket tas pora valandu,bent siokia tokia paguoda😀

liuks liuks 08. Apr 2014, 08:46

Labas rytas,as vakar po 23h namie buvau,tai po 12h kaip lapas I lova kritau..Su rysiu siaip gerai viskas,bet buna ir uzgrybauja😀

08. Apr 2014, 01:26

As eisiu miegot jau.kas del telefonu tai man viena drauge negali niekad prisiskambint, nes jai sako, kad mano telefonas isjungtas tai ir nerandam priezasties kodel, nors abi ir telefonus pakeitem. Nors as paskambint jai galiu, kiti irgi be vargo prisiskambina man

liuks liuks 07. Apr 2014, 17:48

Aha susirinkimas☹

liuks liuks 07. Apr 2014, 16:50

Skanus patiekalas man vedarai😀Dar reiks palaukt kaip visada😉

liuks liuks 07. Apr 2014, 16:41

As jau is po darbo namucio judu ir vel atgal I darba galesiu lekt po tamsiai..Dabar jau neturi reiksmes pakeisit ar ne,nes jos vistiek didesnes yra ir liks uz praitus metus,bet nebutinai lieps pinigus grazint gali tiesiog ateinantiems metams sumazint tax creditus,nedamoket,jei labai didele suma arba jei maza suma permoketa,tai gali liept susimoket.Variantu daug😀Visiems skirtingai buna..

07. Apr 2014, 14:49

Dar vyras megins skambint, gal atsilieps kitas zmogus ir pakeis pajamas, mes vieni gasdina, kad grazint reiks, bet kad metai ka tik baiges, o formu dat neatsiunte.