As tik kaupiu,o nedarau,tai cia tik is telefonu ir vienos
sd korteles,o dar kitas kompas pilnas foto😀Pas mane jau
pratrintos,kai keliu I kompa istrinu iskart kas netinka ir
nepatinka😀
As viska pasidariau,tai tik ryt ant stalo susidet😀Dar
siandien torta susigundziau nusipirkti,tai bus tikra
svente😀O as susigundziau foto pasidaryt,tai dabar keliu,nes
darysiu online kaina ta pati 5piskes,o pradziai foto gavos
550,tai uztruks kol man sukels teks pavakarot😀
Labas rytas,as jau vakar nebeprisijungiau buvom truputi
apsipirkt isleke😀Apie dantis ka mazai ismanau,bet as
traukciau greiciausiai lauk toki danti...
17. Apr 2014, 22:56
Sveikos :-) Daiva as tai rauciau. Pati turejau toki
danti, kad siule raut,tuo labiau jis gale buvo ir iki
atostogu neistempiau, nes skaudet pradejo. Ka veikiat?
Labas rytas,eisiu ir as pasitikrinti😉As gerai
miegojau,bet vaikai atsikele ir as keliaus😀Mano vyras
siandien I oro uosta kazka ves,tai daugiau kaip puse dienos
laisva😀
Tai,kad jau visai apsileide ne nuo saldainiu popieriu iki
siukslines nenunesa...As dar dujas susimokejau,bet jauciu ir
keliausiu i lova nusikaliau😀As isivaizduoju kaip tau smagu
tvarkytis buvo pazistamas jausmas😉
As jau senai namie😀Uosviene su vaikais buvo siandien,tai
su ja kol kavos atsigerem dar kartu iki lietuvines ejom,o
paskui namie kuiciaus dar kaimynka atejo,tai praejo diena
net nepajauciau kaip😀Pagaliau ir as I kirpykla uzsirasiau
rytdienai,tai po darbo nelabai laiko daug bus😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As tik kaupiu,o nedarau,tai cia tik is telefonu ir vienos sd korteles,o dar kitas kompas pilnas foto😀Pas mane jau pratrintos,kai keliu I kompa istrinu iskart kas netinka ir nepatinka😀
As viska pasidariau,tai tik ryt ant stalo susidet😀Dar siandien torta susigundziau nusipirkti,tai bus tikra svente😀O as susigundziau foto pasidaryt,tai dabar keliu,nes darysiu online kaina ta pati 5piskes,o pradziai foto gavos 550,tai uztruks kol man sukels teks pavakarot😀
As misraines pjaustau rytdienos pusryciams ir seriala ziuriu😀
Labas rytas,as velyva kaip niekada😀
Mes bedieviai pabusim😃Dabar jau ir as kavos uzsikaiciau,nes aptingt baigiu.
Mes ir pasimalem po miesta netrumpai,o dabar namie kopustus troskinu😀Vyras kostiuma nusipirko,o mes likom nieko nenusipirke vis kas netiko..
Labas rytas,as jau vakar nebeprisijungiau buvom truputi apsipirkt isleke😀Apie dantis ka mazai ismanau,bet as traukciau greiciausiai lauk toki danti...
Sveikos :-) Daiva as tai rauciau. Pati turejau toki danti, kad siule raut,tuo labiau jis gale buvo ir iki atostogu neistempiau, nes skaudet pradejo. Ka veikiat?
Mes jau kiausiu prisidaze grizom namo😀Ka tu gero nuveikei?
Mes ankstyvi sveciai jauciu busim,jei tu nieko pries?😀As zinau mazdaug kur gyveni mes gyvenom toj gatvej,kai tik I anglija atvaziavom😀
Pries vaziuodama parasysiu ar paskambinsiu😀
Mane vyras atves,o tik namo pescia eisiu😀Tai tu man adresa galetum i telefona atsiust😀
nu as pro lidla jauciu eisiu nuoma uzsinesiu bus pakeliui😉
Nu zinau kur baltika yra,o kaip ji dabar vadinasi tikrai nezinau..Tai cia per miesta?
O tu kurioj vietoj gyveni?😀
Ziurint ka tu susiplanavus?As eisiu blynu kept miltiniu vaikai nori,o paskui jau laisva busiu😀
Labas rytas,eisiu ir as pasitikrinti😉As gerai miegojau,bet vaikai atsikele ir as keliaus😀Mano vyras siandien I oro uosta kazka ves,tai daugiau kaip puse dienos laisva😀
As kadangi ryt I darba nereik seriala ziuriu.Labanakt😉
Tai,kad jau visai apsileide ne nuo saldainiu popieriu iki siukslines nenunesa...As dar dujas susimokejau,bet jauciu ir keliausiu i lova nusikaliau😀As isivaizduoju kaip tau smagu tvarkytis buvo pazistamas jausmas😉
Mes su Eva pasigrazinome,o paskui ir as namus kuopiau,tai vaikai tiek bart gavo,kad turbut musu namo stogas kilnojos😃
As laika darbe uzmusineju jau tuoj namo reiks vaziuot😀Ka tu per diena nuveikei?😀
Oj as tikrai nezinau kur pigiausia...
Bet kolkas kaip ir jokiu planu,tai manau porai valandu gal kas ir iseis😉
Nieko negaliu pazadet,nes ryt ir poryt vyrui laisva...
Vistik svente namie nemaza😉Pagaliau paskutine diena darbe sia savaite(clap)
Labas rytas,su gimtadieniu Jubilijata🌷Tu kaip visada ankstyva😀
Jubiliejus oj kaip smagu koks didelis vaikinas jau😉As jau gult susiruosiau pavargus jauciuos.labanakt
As jau senai namie😀Uosviene su vaikais buvo siandien,tai su ja kol kavos atsigerem dar kartu iki lietuvines ejom,o paskui namie kuiciaus dar kaimynka atejo,tai praejo diena net nepajauciau kaip😀Pagaliau ir as I kirpykla uzsirasiau rytdienai,tai po darbo nelabai laiko daug bus😀
Cia toks bardakas kaip ir visur😀
Oj jau prie manes isejo 7zmones gal kokie...