Aš vėl kavinuosi,o tu jau turbūt pakeliui namo?😉Vistik
nevarysiu į Morisoną ne taip seniai kepiau lašišą,o
šaldyt,gadint visai nesinori gerą daiktą nusipirkus😃
Oho jau visas vyras😉Aš ir Lidle perku,bet Morrisone
geresnė,bet brangesnė šiek tiek,bet su nuolaida tas pats
išeis🙂Mes išskrendam per Velykas 3naktim į Ispaniją
atrakcionų parką,tai nieko daugiau planuotis nereik😀
Labas rytas,greitai savaite praleke 😉 kita juk Velykas
,sunaus mano gimtadienis 21m bus. Is vis tas laikas cia per
greitai eina 😀 yra akcija bet as is lidlos visada
perku.
Labas rytas,Ir vėl penktadienis😉Šiandien galvoju iki
Morrisono gal palėkt po darbo mergaitės darbe sakė,kad
penktadieniais visai žuviai 20% nuolaida būna galvoju gal
reiktų kokios lašišos pasiimt🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,sakiau vakar be 8 nesikelsiu kur tau po 6 akys stacios einu kavos kaisti ir ruisimes vaziuoti i masazus 😉
Jau namie,dar i lidla uzsukau ir zines pasijungiau ,reikia apsisviesti 😉
Aš vėl kavinuosi,o tu jau turbūt pakeliui namo?😉Vistik nevarysiu į Morisoną ne taip seniai kepiau lašišą,o šaldyt,gadint visai nesinori gerą daiktą nusipirkus😃
As ir su kavyte😉
Aš jau kavinuosi😉
Svesiu 😀ir i baznycua eisiu 😉
O tai kiaušų nedažysit,Velykų nešvęsit?🤔
Smagu ,o as ilsesiuos per sventes 😉
Oho jau visas vyras😉Aš ir Lidle perku,bet Morrisone geresnė,bet brangesnė šiek tiek,bet su nuolaida tas pats išeis🙂Mes išskrendam per Velykas 3naktim į Ispaniją atrakcionų parką,tai nieko daugiau planuotis nereik😀
Labas rytas,greitai savaite praleke 😉 kita juk Velykas ,sunaus mano gimtadienis 21m bus. Is vis tas laikas cia per greitai eina 😀 yra akcija bet as is lidlos visada perku.
Labas rytas,Ir vėl penktadienis😉Šiandien galvoju iki Morrisono gal palėkt po darbo mergaitės darbe sakė,kad penktadieniais visai žuviai 20% nuolaida būna galvoju gal reiktų kokios lašišos pasiimt🙂
Man irgi nepilna valandėlė ir mausiu namučio ilsėtis😉
Man visai gerai diena buvo eina😉
Labas rytas,aš vėlai atsiguliau,bet kolkas jaučiuosi pailsėjus tikiuosi taip bus visą dieną😉
Labas rytas, siandien sunkiai keliausi,nakty buvau prabudusi …
Pas mane nežinau kokia diena bus arba gausiu laiku prekes arba ne nuo to diena ir priklauso šiandien😀
Lengva diena nusimato ,netruksta miego tik tingejau keltis 😉
Labas rytas,o aš kaip tik pailsėjau😉
Labas rytas,sunkiai keliausi dar mielai buciau pasnaudusi…
Labas rytas,as vakar anksti atsiguliau,paziurejau zines paskui nuo iki ir isjungiau sviesa ,tas buvo gal po9 tai miego pilnai uzteko😉
Labas rytas,aš vakar filmą užsispoksojau,dar svečiuose pas draugus buvom,tai miego mažoka,bet nieko šiandien planų neturiu galėsiu grįžus ilsėtis😉
Jau lovyteje,einu ilsetis 😉
Ir as jau,greit diena prabego 😉
Aš viskas namučio lekiu😉
Pas mane vakar poilsio diena buvo,issikepem saslyku,maniskis zole nupjove,suni maude ,nieko ipatingo 😉 siandien gerai diena eina dar truputi ir namo 😉
Labas rytas,visą rytą galvojau,kad pasilabinau,o pasirodo,kad ne😂 Visiškai nieko pratingėjau,o tu?🙂
Labas rytas,nesuprantu kur tas savaitgalis dingo… ka gero nuveikei?
Labas rytas,tik dabar iš lovos😉
Labas rytas,budinames 😉
As mesyte uzmarinavau,su uosviais pasikavinau, einu apsitvarkyti