Labuka,fermoje skynete??Mano maziukas vakar su paspirtuku
nusiverte,tai desine ranka langetej dar du dantis
nusiskele,tai siandien lekem pas dantiste sutvarke,tai
tikiuos nereiks vel lekt,nes liepe stebet...Tik dabar
baigiau tvarkytis,kad ryt per karsti netektu?
Labuka,kaip diena tavo eina?As isleidau Eva i
mokykla,buvau iki darbo palekus mergaitem kompanija
palaikyt,padariau pietus ir dabar jau prisedau patynget?
As vedziau cia Lincoln roade kur yra sask optika,tai
dirba ir dar maciau specsavers naktinej Tesco dirba,tai gal
visos optikos dirba jau...Internete pasitikrint pabandyk,nes
visur laikai pataisyti?
As raugintu kopustu troskinau,drauge i optika palydejau
uzsiregistruot,su Danielium uzbaigem uzduociu knyga is
mokyklos,o dabar neseniai grizome is krepsinio
aiksteles?
Labuka,tu nieko nerasai ir as nerasau?Mes vakar buvome
peak district nacionaliniam parke,tai namie nieko
nenuveikem,o siandien kaip ir tu namus susitvarkiau laukiu
vyro ir leksim iki pardes sio bei to?
Labas rytas,seniai berasiau,ziuriu ir tu neuzsuki nieko
nerasai... tai va ,as darbinga nuo ryto anksti atsikeliau
baigiu namus susitvarkyti.gris vyras reiks apsipirkti nes
vakar patingejau...
As ir jau neatsimenu kada kepiau?Gerai,kad perskaiciau
iki galo buciau nesupratus apie kokius tu cia grybus?As
vaikams keksiuku iskepiau ir laukiu kaimynes i svecius
uzsukant?
Kaip skanu.seniai bekepiau vedaru 😉 as morkines picos
vaikams prikepiau ir vandeni savo gribukams uzkaiciau 😉 pas
mane ju daug . Cia as apie arbatos gribus 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Sveika,as jau namie.karsta nakciai reiks kraustytis i sitinga vis vesisu appacioje.
Minejau,kad desine pirmoje zinuteje?
Sveika,ir dar speju desine ...
As pripyliau vaikams baseina,pasideginau proto ribose valandele ir prisedau ledu valgyt?
Sveika,ir dar speju desine ...as breikauju.laikas greit eina.
Labas rytas,neluzusi tik ganetinai smarkiai sumusta,tai nei rasyt,nei valdyt normaliai..
Bostone.eina sau ,gaila vaiko.dantukai jau nuolatiniai... o ranka neluzusi?
Labuka,fermoje skynete??Mano maziukas vakar su paspirtuku nusiverte,tai desine ranka langetej dar du dantis nusiskele,tai siandien lekem pas dantiste sutvarke,tai tikiuos nereiks vel lekt,nes liepe stebet...Tik dabar baigiau tvarkytis,kad ryt per karsti netektu?
Labas rytas,ir vel nauja savaite😉 mes islekeme po parduotuves palakstyti.tai laukeme kol atidarys .vakar buvome braskiu pasiskinti😀
As jau pietus pasidariau neilgtrukus keliausiu antakiu tvarkyt?
Sveika,breikauju.tik bulviu reiks nusipirk.dar arbuza reiks prigriebti😉
Labas rytas,pas mane siandien ir saltibarsciai bus?
As turejau dar sriubos ir mielinius blynus kepiau.o ryt planuoju saltibarksciu daryti .skanumelis 😉
As vistienos krutinele popieriuj kepiau?
Sveika,jau grizau namo indiska filma ziuriu.diena greit praejo .galvoju ka cia pietu padaryti 😉
Labuka,kaip diena tavo eina?As isleidau Eva i mokykla,buvau iki darbo palekus mergaitem kompanija palaikyt,padariau pietus ir dabar jau prisedau patynget?
Ir as maciau kad naktineje dirba bet mes visi centre registruoti.reiks paziureti gal ir ten dirba 😉
As vedziau cia Lincoln roade kur yra sask optika,tai dirba ir dar maciau specsavers naktinej Tesco dirba,tai gal visos optikos dirba jau...Internete pasitikrint pabandyk,nes visur laikai pataisyti?
kokioje optikoje buvote? Gal centre kur? Idomu boots pries fontanus dirba? Mano vaikiui reiktu apsilankyti balandi turejo talona bet karantinas viska sumaise...
As raugintu kopustu troskinau,drauge i optika palydejau uzsiregistruot,su Danielium uzbaigem uzduociu knyga is mokyklos,o dabar neseniai grizome is krepsinio aiksteles?
Labas rytas,as anksti pabudusi po namus sukuosi.supjausciau rabarbarus rabarbarienei.vakar patingejau tai siandien viska padariau.
Labas rytas,mes prie upes vakara praleidome vakar?
O as apsipirkusi pasnaudziau pora valandu tai dabar visai dar nenoriu ilsetis nors vyras jau pucia 😉 dar paskaitinesiu naujienas 😉
Labuka,tu nieko nerasai ir as nerasau?Mes vakar buvome peak district nacionaliniam parke,tai namie nieko nenuveikem,o siandien kaip ir tu namus susitvarkiau laukiu vyro ir leksim iki pardes sio bei to?
Labas rytas,seniai berasiau,ziuriu ir tu neuzsuki nieko nerasai... tai va ,as darbinga nuo ryto anksti atsikeliau baigiu namus susitvarkyti.gris vyras reiks apsipirkti nes vakar patingejau...
As ir jau neatsimenu kada kepiau?Gerai,kad perskaiciau iki galo buciau nesupratus apie kokius tu cia grybus?As vaikams keksiuku iskepiau ir laukiu kaimynes i svecius uzsukant?
Kaip skanu.seniai bekepiau vedaru 😉 as morkines picos vaikams prikepiau ir vandeni savo gribukams uzkaiciau 😉 pas mane ju daug . Cia as apie arbatos gribus 😉
Labuka,as jau visus darbus apsidirbau,tai jau dabar arba kas saus i galva arba ne?Uzsimerkiau zarnu ryt vedaru kepsiu?
Sveika,kaip greit diena eina😀 tik kazko galva skaudena gal cia del ora.vakar pradejau virtuve sveisti bet nebaigiau.reiks siandien pabaigti 😉
Gal ir verta tada apsilankyti?As sumasciau beliasu iskepti besededama?