Tai,kad jokios valios cia nereik valgau 5kartus dienoj po
maziau ir daugiau darzoviu,o daugiau viskas iprasta gal
lengviau,kad vyras kartu ta pati valgo?Per savaite karta
leidziam kazko labai nesveiko sau pvz savaitgaliais?
Keliuosi kaip iprasta 7h30,tai pilna diena gaunas ir
viska speju?Skanaus?As dabar truputi dietos laikaus,nes po
sedejimo namie uzsidejo pora kg nereikalingu?
Labuka,vaziavom i Peak district,o tiksliau Kinder Scout
vieta nera labai toli 2h kelio?Grizinejam jau namucio.Mes
tik dienai pirmadieni i darbus,o ir oras subjuro,tai ir
gerai,kad be nakvynes?
Labuka,na va pagaliau grizau i iprasta gyvenimo
ritma?Orelis visiskai subjures,bet ryt arba poryt zadam i
snowdonia vaziuot arba peak district ten lietaus nerodo
tikiuos taip ir bus,nes zadu suniuka vestis kartu?
Labas rytas,as jau i darbuka keliauju greit savaite
eina?Man siandien 18h pedikiuras,tai jokiu daugiau planu ir
nera bus saunu,jei iki 21h namo grisiu?
As ir apsitvarkiau einant gultis pajungsiu indaplove bus
tvarkele .taip i lauka pasikapsti ir neisejau .tingiu labai
bet pora skalbykliu prasukau beveik sausa viskas😉
Faina.tikiuosi ir mes ten eisim tik gali uztrukti
.pridaviau forma i mokykla net ja pasirasys tik 3-4d nes
direktore atostogauja senosios mokyklos .o paskui kol dar
consulas gaus ,labai gailiuosi kad viso to reikalo anksciau
nepradejau ☹
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Visa ta zinau,pries karantina teko pas diatologe lankytis.Bet as kalbu apie uzkandzius.kartais per daug uzkandziauju...
Tai,kad jokios valios cia nereik valgau 5kartus dienoj po maziau ir daugiau darzoviu,o daugiau viskas iprasta gal lengviau,kad vyras kartu ta pati valgo?Per savaite karta leidziam kazko labai nesveiko sau pvz savaitgaliais?
Man ir reiketu laikytis bet as valios neturiu ☹ vis zadu pradeti sportuoti bet patingiu...
Keliuosi kaip iprasta 7h30,tai pilna diena gaunas ir viska speju?Skanaus?As dabar truputi dietos laikaus,nes po sedejimo namie uzsidejo pora kg nereikalingu?
Tai ilgiau gali pamiegoti 😀 as po namus sukuosi turejau zele pasidarius niekas nebevalgo tai padariau torciuka .laukiu kol sustings 😉
Labuka,tu nerasai ir as nerasau?O siaip niekur darbas ir namai sia savaite po pietu dirbu?
Sveikute,kur prapuolusi? Na ka penktadienis😉 dar ryt ir vel iseigines 😀
Nu sauniai cia tau?AB Joinery mums jie virtuve dare,bet maciau daro ir kitokius darbus gali kreiptis kalba lietuviskai,angliskai,rusiskai?
Man iseigine plius atostogu diena gausiu 😀 savo kambari tvarkau.gal zinai kas daro spintas? Tiksliau man stumdomu duru uztektu .
Labas rytas,mes vakar nulekem boulinga pazaist,o paskui namie?Man i darbuka,bet po piet?
Labas rytas,vakar taip ir nebeprisijungiau.buvom isbegusios i miesta .daug zmoniu buvo tai siandien is vis kosmaras...
Labas rytas,as dar lovoj vartausi,nors reiks kelt vaziuot maisto apsipirkt?
Labas rytas,as vakar ilgai nenaktinejau tai jau gyva nors visi dar knarkia.reiks iki miesto trauki ,mokyklai apsipirkti ir sio bei to.seniai buvau.
Grazu grazu?O ir sveika pasivaiksciot pas mane visa seimyna knarkia jau?
Pagoglinau tikrai labai grazu 😉
P.S.mes jau ne pirma karta vaziuojam i Peak district didelis jis ir dar daug vietu nematytu?
Labuka,vaziavom i Peak district,o tiksliau Kinder Scout vieta nera labai toli 2h kelio?Grizinejam jau namucio.Mes tik dienai pirmadieni i darbus,o ir oras subjuro,tai ir gerai,kad be nakvynes?
Sveika,as breikauju.tolima kelione laukia,cia gal visam ilgajam savaitgaliui?ten grazu mes esam buve...
Labuka,na va pagaliau grizau i iprasta gyvenimo ritma?Orelis visiskai subjures,bet ryt arba poryt zadam i snowdonia vaziuot arba peak district ten lietaus nerodo tikiuos taip ir bus,nes zadu suniuka vestis kartu?
Sveika,as breikauju.diena greitai eina.grizusi pietus darysku ir butinai i kiema eisiu pasikapstuti 😉
Labas rytas,as jau i darbuka keliauju greit savaite eina?Man siandien 18h pedikiuras,tai jokiu daugiau planu ir nera bus saunu,jei iki 21h namo grisiu?
As ir apsitvarkiau einant gultis pajungsiu indaplove bus tvarkele .taip i lauka pasikapsti ir neisejau .tingiu labai bet pora skalbykliu prasukau beveik sausa viskas😉
As po atostogu visas geles isroviau,tai kol nesugalvojau ka sodint ramybe?Pasikuiciau po namus ir galiu ilsetis ramiai?
Sveika,mane visa ryta snaudulys eme.matyt oras kaltas.reikia gelynus nusiraveti bet gal veliau😉
Labas rytas,kad nedirba sito neteko girdet gal ir nedirba nezinau...Orelis fui nuo pat ryto rudeniskas toks.
Kazkas sake nedirba niekas ten ...
O ko tu tiesiai i koncula nejai?Mes jau uniforma siandien pasiemem,bet teks sijonus i mazesnius keist?
Faina.tikiuosi ir mes ten eisim tik gali uztrukti .pridaviau forma i mokykla net ja pasirasys tik 3-4d nes direktore atostogauja senosios mokyklos .o paskui kol dar consulas gaus ,labai gailiuosi kad viso to reikalo anksciau nepradejau ☹
Maniske ten eis rugseji?
5min iki Queen Katharine Academy 😀