Labuka,pas mane visi savaitgali namie buvo,tai net nebuvo
laiko kada prisijunkti...Kaip tavo vaikams sekasi mokintis
namie?O gal leidi i mokykla??Pagaliau baigiau kuistis namie
galesiu eit ilsetis?
Labas,as breikauju.diena bega labai greitai.norejau
pirmadieni ateiti padirbti papildomai bet niekas nenori... o
as taip norejau... tiek to namie darbo rasiu 😉
Labukas,as siandien poilsiauju ryt i darbuka 😉 is ryto
apsipirkome nei vieno zmogaus nestovejo eileje prie lidlo.o
isejus didziausia eile iki parduotuves galo.greit
prasisukome 😀
Labuka,kaip sekasi??As va darbelyje pusineju visiskai
nera ka veikt,o paskui dvi laisvos,bet ir jokiu planu
neturiu net i parde nevaziuosim visko uztektinai turim?
Svarbu,kad sutvarke,nors mes skambinom savo meistrui,nes
reik servisa daryt boilerio,tai sake ir jokiu bedu bus
padaryta?As jau lovoj kazkokia apdujus jauciuos matyt oras
veikia..
Labas rytas,greit man tos dienos pralekia vakar namus
rimciau pasitvarkiau,nes sestadieni dirbu,o poto ir
ilsejaus?Vakar ir as temperatura pasikeliau namie saltoka
pasirode vienu metu?
Sveika,kaip dienele?man labai greit prabego.ziuriu zinias
ir eisiu ilsetis😉 salta namie boileris protestuoja gerai kad
ryt atvaziuos tvarkyti,o butu ne kas kai tokie orai...
Labuka,as siandien po piet dirbu,tai tik dabar i darbuka
atlekiau?Orelis slykstus,bet man gerai kaip tik zole praeita
savaite patieseme nereiks laistyt?
Labas rytas ,ir as iseiginiauju 😀 vakar buvom iseja
pasivaikscioti prie Nenes gal pora geru valandu. Vakare tik
ziuriu kad kaip buvau su maikute taip ir nudegiau .net
nepastebejau ...
Labuka,as prisedau pries tv?Susitvarkiau priekini
kiema,pasidariau pavalgyt ir darbai baigti?Yra man buve ir
vienakart su zadintuvu neaiskumu,tai paskui begom i darba
teko lekt,bet spejau ir as?
Sveika,as po namus sukuosi.ryte vos ne pramigau
zadintuvas nesuskambejo.nezinau kaip cia buvo gal per miegus
isjungiau. Bet greitai susiruosiau ir spejau i darba 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,ir man greit savaitgalis praejo .mokinasi.tik neaisku koks tas mokslas.greiciau mokyklas atidarytu...
Labuka,pas mane visi savaitgali namie buvo,tai net nebuvo laiko kada prisijunkti...Kaip tavo vaikams sekasi mokintis namie?O gal leidi i mokykla??Pagaliau baigiau kuistis namie galesiu eit ilsetis?
Labas,as breikauju.diena bega labai greitai.norejau pirmadieni ateiti padirbti papildomai bet niekas nenori... o as taip norejau... tiek to namie darbo rasiu 😉
Labukas,as siandien poilsiauju ryt i darbuka 😉 is ryto apsipirkome nei vieno zmogaus nestovejo eileje prie lidlo.o isejus didziausia eile iki parduotuves galo.greit prasisukome 😀
Labuka,kaip sekasi??As va darbelyje pusineju visiskai nera ka veikt,o paskui dvi laisvos,bet ir jokiu planu neturiu net i parde nevaziuosim visko uztektinai turim?
Sveika,as breikauju.net nepajutau kaip iseigines prabego...
Labuka,Ir tave su praejusia?Gelytes sodinome,kiema tvarkeme,o daugiau nieko ispudingo nenuveikem?
Labukas,su Mamyciu diena! Kaip sekmadienis?
Labuka,as ir darbe pietauju?Ryt laisva,o paskui vel i darbuka?
Sveiku,kaip savaitgalis?as breikauju.paskutine dienele ir iseigines 😀
As ir lovoje.dar skaitineju.nenoriu anksti uzmigti o paskui apie 2 prabundu...
Svarbu,kad sutvarke,nors mes skambinom savo meistrui,nes reik servisa daryt boilerio,tai sake ir jokiu bedu bus padaryta?As jau lovoj kazkokia apdujus jauciuos matyt oras veikia..
As dziauguosi siluma ir siltu vandenuku.vakar bliude teko galva plauti... ryt jau penktadienis ir savaites ner...
Labas rytas,greit man tos dienos pralekia vakar namus rimciau pasitvarkiau,nes sestadieni dirbu,o poto ir ilsejaus?Vakar ir as temperatura pasikeliau namie saltoka pasirode vienu metu?
Sveika,kaip dienele?man labai greit prabego.ziuriu zinias ir eisiu ilsetis😉 salta namie boileris protestuoja gerai kad ryt atvaziuos tvarkyti,o butu ne kas kai tokie orai...
Va kiek pliusu is lietaus atsirado?
As jau virsui poilsiauju.dar siandien uzsukome i lidla tai visai mazai zmoniu toks oras net lauke laukti nereikejo 😀
Labuka,as siandien po piet dirbu,tai tik dabar i darbuka atlekiau?Orelis slykstus,bet man gerai kaip tik zole praeita savaite patieseme nereiks laistyt?
Sveika,na ir orelis... as vis stebiuosi viena diena sauleta o kita lietus...
As jau namie laukiu,kol vyras pietus padarys?
As po namus sukuosi ,prikepeme su Urte keksiuku😉
Labas rytas,mano iseigines jau praejo siandien vel darbelyje?
Labas rytas ,ir as iseiginiauju 😀 vakar buvom iseja pasivaikscioti prie Nenes gal pora geru valandu. Vakare tik ziuriu kad kaip buvau su maikute taip ir nudegiau .net nepastebejau ...
Labuka,o man jau iseigines ta proga siandien nuosirdziai ilsesiuos,o ryt bus matyt ka su seimyna nuspresim veikt?
Sveika as kaip visada paskendusi darbuose.nepajutau kaip atejo penktadienis.dar rytoj ir galesiu ilsetis 😉
Labas rytas,visiems,turbut yra taip nutike,nors karteli?Jau ketvirtadienis ir vel savaites kaip nebuve?
As jau lovyteje, dar skaitineju bet reiks ruostis miegoti kad nebutu tokiu bajeriu😉
Labuka,as prisedau pries tv?Susitvarkiau priekini kiema,pasidariau pavalgyt ir darbai baigti?Yra man buve ir vienakart su zadintuvu neaiskumu,tai paskui begom i darba teko lekt,bet spejau ir as?
Sveika,as po namus sukuosi.ryte vos ne pramigau zadintuvas nesuskambejo.nezinau kaip cia buvo gal per miegus isjungiau. Bet greitai susiruosiau ir spejau i darba 😉
Pabegau anksciau laiko gal nieks ryt nieko nesakys?