Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

Daiurchy Daiurchy 25. May 2020, 13:40

Sveika,darbingos tau dieneles 😉 as issimiegojau apsitvarkiau ir filma ziuriu. Vakar isvarymo pirma ir antra dall ziurejau patinka man tokio siaubo.reiks ir trecia dali pasiziureti

liuks liuks 25. May 2020, 10:18

Labuka,as jau darbelyje ilga diena nusimato iki 21h?Vakar viska pasidariau ka reikejo,dar iki pardes palekem,bet trumpam teko dede i walk-in centra lydet kazkoks gumbas ant kaklo iskilo,o paskui prasiilsejau visa vakara kaip priklauso?

Daiurchy Daiurchy 24. May 2020, 18:57

Sveika,as ir ilgeliau miegojau.paskui mesyte kepeme o dabar kas kur poilsiaija 😉

liuks liuks 24. May 2020, 11:28

Labas rytas,vejuota buvo,bet nesalta dar ir zuvytes nusipirkom pavalgyt,nes daugiau tai viskas uzdarineta?Siandien daug darbu laukia namie,bet tik dabar atsikeliau?

Daiurchy Daiurchy 23. May 2020, 19:48

Kaip faina.kaip oras,nevejuota?

liuks liuks 23. May 2020, 17:51

Labuka,nu jo nelabai jau tokie kaimynai..Mes prie juros vaikstinejam?

Daiurchy Daiurchy 23. May 2020, 11:29

Labas rytas,na ir naktele.po 2 val pabudau nuo triuksmo.vakar i kaimynyste lietuvaiciai persikrauste.tai susigincijo musesi ant gatves.nuo pirmu dienu pasizymejo...

liuks liuks 21. May 2020, 07:42

Labas rytas,man tik dvi laisvos bus,bet dar po savaites 4d laisvas turesiu?

Daiurchy Daiurchy 21. May 2020, 07:19

Labas rytas, judam link savaites galo 😀 man dar ryt ir trys iseigines😀

liuks liuks 20. May 2020, 22:37

Labuka,mesyte super tik druskytes maziau reik det,o duonytes nebus neturejau as tiek laiko,nes dar 3h butu reikeja kildint,o kur dar kept gal kada kitakart,kai daugiau iseiginiu turesiu?

Daiurchy Daiurchy 20. May 2020, 14:08

Sveika,diena bega labai greitai. Parasyk kaip gavosi 😉

liuks liuks 19. May 2020, 23:05

Pas mus namie jau beveik viskas galima?Uzmarinavau vistos ketvirciu rytojaus bandymui ir sonines po keletos dienu truputi neramu,nes teko viska pagal receptus daryt is interneto platybiu?Dar duona ryt reiks kept,jei kas gausis is to raugo iki rytojaus kazkaip apie ora visai nesugalvojau na bet ka padarysi?

Daiurchy Daiurchy 19. May 2020, 19:57

Sveika ir as nebekreipiu demesio,bet darbe svaigsta.nebegali su bendradarbiu vaziuoti namo.kazkokia nesamone.paziuresi kaip issirukys 😉 mes turejome tokia savadarbe bet pardaveme visai neblogai budavo rukyta zuvis 😉

liuks liuks 19. May 2020, 19:02

Labuka,as kazkaip visai nekreipiu demesio jau ispustas reikalas,o ir pacioj ligoninej gyvenimas verda kaip vires tik tiek,kad lankytoju nepriema,tai bizniui blogiau isleido didziaja dali ant furlough pabut,nors tikejaus ir as nuo birzelio 1d eit,bet deje teks toliau dirbt?Nusipirkome vakar rukykla,tai isejau iki Europoli kokios sonines uzmarinavimui nusipirkt?

Daiurchy Daiurchy 18. May 2020, 14:26

Sveika,oho baisu kai pagalvoji bet as jau apsipratau.man patiko kai su lietuva kalbejau ju rekcija.jiem labai baisiai pasirode...

liuks liuks 18. May 2020, 08:11

Labas rytas,yra as ligoninej dirbu?O jei rimciau savu tarpe yra lyg ir mirusiu tik neaisku nuo ko,nors pripaise korona...

Daiurchy Daiurchy 17. May 2020, 19:06

Tik si sestadieni.jau 10 metu ,kaip greitai laikas eina😀 pas jus darbe yra susirgusiu corona? Pas mus yra 8 .viena jau grizo i darba po 3 savaiciu.

liuks liuks 17. May 2020, 18:55

As ir miegojau ilgai iki 9h?O tai visai sestadieniais nebedirbsit ar tik laikinai?Mes ir buvom isleke iki pardes sio bei to mano sunaus gimtadienis bus ketvirtadieni jubiliejus 10metu?

Daiurchy Daiurchy 17. May 2020, 15:45

Sveika,man laisva siandien .ryt i darbuka.sestadieni nedirbsim tai nuo rytojaus pradedam .kaip sekmadieni ilgai miegojau paskui buvom apsipirkti ,uosviai buvo uzsukia kavos.taip ir bega sekmadienis😉 maciau ir as truputi kad vakar rodo.reiks atsisukti noriu musu daina paziureti .

liuks liuks 17. May 2020, 13:58

Laba diena,as va su kavyte sode sedziu?Vakar prigaminau valgyti uzteks keletai dienu,paskui ziurejau Eurovizija,bet taip ir nesupratau kam dar toki niekam tikusi rengini reikejo daryt del keliu senu dainu..Kaip tau iseigines,o gal dirbi?

Daiurchy Daiurchy 13. May 2020, 23:20

Idomus tikrai jie... as jau lovoje,pavargau.labos nakties.

liuks liuks 13. May 2020, 22:27

Juokdariai tas virgin priskambinau per 40min,o jie man sako ceki gausi po 7d.,o jau nuo irangos grazinimo vos ne menesis praejo nu ka lauksiu toliau?Uzlipau i virsu kojas istiesti kazkokia trenkta jauciuos..

Daiurchy Daiurchy 13. May 2020, 20:21

Oho vos ne menesio saskaita...as tik dabar prisedau. Vaikams desreliu tesloje prikeliau ir ziuriu tv prisijuokiau ir Jampolskio su Iruna 😃

liuks liuks 13. May 2020, 20:10

Cia jau visiems visko reiktu?Ai nieko idomaus kaip visada nuobodziai darbe atsedejau,o namie iprasti darbai?Eisiu i virgin paskambint skolingi jie man liko 31£?

Daiurchy Daiurchy 13. May 2020, 14:17

Sveika,jau geriau.bet reiktu masaziuko.jau labai seniai nesidariau😉 kaip tau diena?

liuks liuks 13. May 2020, 08:07

Labas rytas,kaip tavo nugara?

Daiurchy Daiurchy 12. May 2020, 21:21

Tai va.o man nugara kazko skaudena.reiks prasyti kad vyras istrintu...

liuks liuks 12. May 2020, 17:02

Taip greitai nebus cia viskas jauciu normaliau tik nuo rudens bus...

Daiurchy Daiurchy 12. May 2020, 14:27

As breikauju.greiciau mokyklos pradetu veiki.o vaikai baigia namie nupesti...

liuks liuks 12. May 2020, 08:48

Labas rytas,as su didziaja bedu neturiu,bet su mazuoju tenka kankintis,nes visas uzduotis reiks grazint,bet tyngi kai nezinau kas..