Labas rytas,o pas mane buvo pasibaiges internetas tai
ramiai laukiau kol prasides naujas menuo.namie dar vis
neturime tik penktadieni atvaziuos ivesti.sunku su tais rubu
pirkimais.as isvis nemegstu pirkti nesimatavusi.
Labas rytas,as su kavyte jau?Lauksiu sukneliu
atvaziuojant,nes vakar viena gavau,bet teks grazint visiskai
man nepatiko.Sunku nusipirkt internetu,bet kai nenori
islaidaut del vieno vakaro reik kankintis dabar
beieskant?
Labuka,zinok rezultatas po 7-10 dienu bus turi negyva oda
nusilupt ir nauja uzsidet,bet siaip kaip ir visos proceduros
malonios?Mes iki sportsdirect vaziuosim reik Evai kedu
nauju?As iki pietu virtuvej prasikuiciau,bet ryt tik
sriubytes virsiu?
Man ir greit diena praejo?Bootse kojines pirkau kur neva
negyva oda salina,minkstina,tai dabar teks 1,5h sedet
apsimovus paziuresiu ar verta 10£ moket?
Aciu labai gerai 😀 gyvenam ikurtuviu nuotaikomis 😉 vis
tvarkausi .buvau pora atostogu dienu pasiimusi tai siek tiek
pagelbejo nes taip po darbo nieko neimanoma speti.dar daug
ko truksta bet su laiku viska susipirksime ir pasidarysime
😉
Labas rytas,as siandien ankstyva po namus sukuosi ir
keikiuosi.mano gaspadine vakar cinamoninius riestainius kepe
ir speju virtuveje cukraus pripyle tai grindys slyksciai
kimba.nu atsikels ji man ...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,o pas mane buvo pasibaiges internetas tai ramiai laukiau kol prasides naujas menuo.namie dar vis neturime tik penktadieni atvaziuos ivesti.sunku su tais rubu pirkimais.as isvis nemegstu pirkti nesimatavusi.
Labas rytas,as su kavyte jau?Lauksiu sukneliu atvaziuojant,nes vakar viena gavau,bet teks grazint visiskai man nepatiko.Sunku nusipirkt internetu,bet kai nenori islaidaut del vieno vakaro reik kankintis dabar beieskant?
Sveika,as jau lovyteje.pavargusi jauciuosi...
Labuka,zinok rezultatas po 7-10 dienu bus turi negyva oda nusilupt ir nauja uzsidet,bet siaip kaip ir visos proceduros malonios?Mes iki sportsdirect vaziuosim reik Evai kedu nauju?As iki pietu virtuvej prasikuiciau,bet ryt tik sriubytes virsiu?
Sveika,as breikauju.visa diena mieguista oras matyt veikia ... na kaip kojines?
Man ir greit diena praejo?Bootse kojines pirkau kur neva negyva oda salina,minkstina,tai dabar teks 1,5h sedet apsimovus paziuresiu ar verta 10£ moket?
Sveika,man siandien labai greitai laikas eina.
Labas rytas,pas mane plauku daug nera uz tai trumpai irgi kirptis pradejau?
Man pastaruoju laiku labai slenka tai del to ir teko pakirpti,bet kirpeja sake nauju maziuku pilna galva. Ir is vis ju pas mane niekada daug nebuvo...
As tik daziau,jei viskas gerai,tai rugpjuti i vestuves LT pakviesti reikia uzsiauginti garbanas sukuosenai?Tai arciau manes atsikelei?
Aciu 😀 i Waltona isikrausteme.smagu as praejusi pirmadieni kirpykloje buvau.pasitrumpinti plauku😉
O sveikinimai⚘⚘⚘Tai kur dabar gyvenate kokiame rajone??Zinoma situacija po truputi viskas susitvarkys?As va kirpykloj truputi grazinuos?
Aciu labai gerai 😀 gyvenam ikurtuviu nuotaikomis 😉 vis tvarkausi .buvau pora atostogu dienu pasiimusi tai siek tiek pagelbejo nes taip po darbo nieko neimanoma speti.dar daug ko truksta bet su laiku viska susipirksime ir pasidarysime 😉
Labas rytas,niekur neprapuolusi,tiesiog neturiu ka pasakot vis dar namie sedziu?Kaip tu issilaikius??
Labas rytas kur ,Vikut,prapuolusi?
Sveika,as breikauju.dar nesugalvojau ka cia gaminti bet turbut ka nors lengvo 😉
Ai nieko ypatingo mesyte rankovej kepiau,bulviu isviriau su raugintais agurkais?Rytoj as nieko negaminsiu visokiu likuciu pilna?
Ka skanaus gamini?mes likuciais misim yra sriubos lietiniu su mesa 😉
As ir apzvalgos rata apsukau dabar jau namie pietus uzdejau kept?
As su kavyte prisedau.prisivaiksciojome nors ir vejuota 😉
Labas rytas,as ir jau su kavyte reiks drauge iki optikos lydet?
Labas rytas,as siandien vel ankstyva issimiegojau 😉 reiks iki pasto eiti kai idienos counsiltax susimoketi .
Man kavos reiktu is Lidlo,bet gal rytoj darbo dienom zmoniu maziau buna?
As grizau apsipirkusi.lidloje tokia eile kad siekia galine masinu aikstele...
Labas rytas,oho pikta is pat ryto?As velyva tik dabar su kavyte?Dideliu planu neturiu tik pietus pasigaminti ir apsimetyti siek tiek?
Labas rytas,as siandien ankstyva po namus sukuosi ir keikiuosi.mano gaspadine vakar cinamoninius riestainius kepe ir speju virtuveje cukraus pripyle tai grindys slyksciai kimba.nu atsikels ji man ...
Sveika,gal ir gerai kad baigesi tie karsciai.pas mus miegamajam 30 buvo.nugara skauda nuo kampo.sianak jau savo lovyteje miegosime 😉
Labuka,nu va baigesi vasara ir vel lietus?Pasidariau pietus ir prisedau su kavyte?
Mes pora ventiliatoriu nusipirkome kazkaip isgyvesim 😉 lekiu i lova .labos nakties.
Labuka,karsta karsta,bet as vistiek savo loveleje miegu,nes musu kampas nemiegamas nepatogu?