Labas rytas,aha ta prie batutu?As ir tik po 9h is lovos
issiritau,bet jau pietus baigiu padaryti,nors dar vis su
chalatu vaikstau sekmadienis reik pailset?
Sveika,kad niekur neprapuolusi.vis pasiziuriu tu nerasai
ir man ranka nekyla ...dirbu ,breikauju dabar .si savaite
pas mane uzimta tai vienur tai kitur po darbo reikia lekti.
Mes dar laukiam atsakymo del mokyklos.i ta pacia ir norim
eiti ,bet viskas labai jau letai pas juos...o tu kazkur
visai netoli nuo mokyklos gyveni .kiek laiko Eva uztrunka
ateiti? Tai spejutu tu vienoj pusej tilto o mes kitoj
gyvenam 😉 reiks kada i svecius uzsukti 😉
Labas rytas,kur,Daivute,prapuolusi??As jau su kavyte,nors
ir iseigines man?Savaite praejo gerai ir greitai uzpildziau
jau mazajam del mokyklos kitiems metams rasiau tik viena ten
kur Eva eina tikiuos viskas bus tvarkoj?
Sveika,reikejo maniskei sportiniu batu.laikrodi
sutvarkyti sunui o ir siaip sio bei to.paskui i optika
uzsukom akiniai musu paluzia ir vis nebudavo norimo
stiliaus.tai vakar uzsukom ir radom kita savaite bus
padaryti 😉
Atauga,bet kaip jos visiskai sveiki,nesugadinti plaukai
net galiuku kirpt nereikejo,tai tikrai gaila net ir kirpeja
gailejo plauku?Vistik 11metu auginti?As po namus kuiciausi
virtuves spinteles perejau visokiu nereikalingu nesamoniu
prisikaupe,vyras suoliukus su stalu meistrauja lauke,o
vaikai lauke.Visi uzsieme?
Sveika,as breikauju.negailek ataugs.maniske buvo momentas
augino neleido ne galiuku pakirpti paskui norejo daug
nusikirpti bet kirpeja musu nekirpo. Paskutini karta gera
sprindi nusikirpo.nesureiksminu as to jos plaukai.lai daro
kaip patinka.
Labas rytas,del uzkandziavimo,tai kol pagaminu tenka
paragaut,o daugiau tai uztenka to ko valgom nelieka
uzkandziams vietos?Vesiu savo seimyna i kirpykla maniske
plaukus nori gerokai pasitrumpint gaila jos ilgu kasu,bet
ataugs pasiguodziu pati save?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As filma paziurejau,vaikams hot dogu padariau ir zinias ziuriu dabar?
Teisingai 😀 as iki parduotuves buvau pasivaikscioti 😉 su Lietuva papliurpiau ir laukiu vyro 😉
Labas rytas,aha ta prie batutu?As ir tik po 9h is lovos issiritau,bet jau pietus baigiu padaryti,nors dar vis su chalatu vaikstau sekmadienis reik pailset?
Labas rytas,as tik dabar prabudau.dar buciau miegojusi bet kaimynas kiema pradejo plauti garsas nemazas...reikia keltis taip ilgai miegojau😉
Cia ta didesne kur prie batutu yra ?
As ir kaip tu todel retai ir rasau?Ji su drauge per 20-25min nueina,tai nei labai arti,nei labai toli?Mes netoli Europoli gyvename?
Sveika,kad niekur neprapuolusi.vis pasiziuriu tu nerasai ir man ranka nekyla ...dirbu ,breikauju dabar .si savaite pas mane uzimta tai vienur tai kitur po darbo reikia lekti. Mes dar laukiam atsakymo del mokyklos.i ta pacia ir norim eiti ,bet viskas labai jau letai pas juos...o tu kazkur visai netoli nuo mokyklos gyveni .kiek laiko Eva uztrunka ateiti? Tai spejutu tu vienoj pusej tilto o mes kitoj gyvenam 😉 reiks kada i svecius uzsukti 😉
Labas rytas,kur,Daivute,prapuolusi??As jau su kavyte,nors ir iseigines man?Savaite praejo gerai ir greitai uzpildziau jau mazajam del mokyklos kitiems metams rasiau tik viena ten kur Eva eina tikiuos viskas bus tvarkoj?
Aciu?
Geros darbo dienos tau 😉
Labas rytas,as vakar visa diena pratinginiavau buvo tikras sekmadienis?As i darbuka ruosiuos?
Labas rytas,budinames.as jau gyva 😉 man iseigine noriu siandien dokumentus sutvarkyti nes jau labai prisikaupe...
Sveika,kaip sekmadienis? As ilgai miegojau ,paskui buvom islekia apsipirkti .dabar po namus tvarkausi 😉
Labuka,ir man greitai jau vakarieniauju ir eisiu ilsetis?
Sveikute,kaip diena praejo?man labai greitai😉
As tik eisiu virtuvej pasisukt truputi noriu paprastu kopustu salotu su morkom ir cesnakais?O daugiau viskas poilsis vakar daug nudirbau?
As ir po namus sukuosi.antra skalbykle baigiu prasukti😉
O kaip gerai del akiniu ir greitai?As jau namie su kavyte po darbo bandau atsikvept?
Sveika,reikejo maniskei sportiniu batu.laikrodi sutvarkyti sunui o ir siaip sio bei to.paskui i optika uzsukom akiniai musu paluzia ir vis nebudavo norimo stiliaus.tai vakar uzsukom ir radom kita savaite bus padaryti 😉
Labas rytas,ka mieste gero matei ar su reikalais kokiais ejai??
As saltibarksciu padariau ir virtuve tvarkau laukiu valgytoju griztant is darbu 😉galva siandien labai skauda jauciu slegis veikia☹
As jau namucio einu spesiu dar be vaiku apsikuist namie?
Labas rytas,maniskiai tik penktadieni eis😉 i miesta ruosiuosi .
Labas rytas,ir vel pirmadienis..Siandien jau abu vaikucius i mokykla isleisiu?
As galvoju kur ta jura cia pas mus... buvau pamirsusi kad tu isvaziavosi 😉
Labuka,mes apsipirkt buvom,o dabar varom pasivaiksciot prie juros?
Labas rytas,ilgai miegojau siandien 😀 kugeli pakisau ir tvarkau virtuve.tikras sekmadienis 😉
Atauga,bet kaip jos visiskai sveiki,nesugadinti plaukai net galiuku kirpt nereikejo,tai tikrai gaila net ir kirpeja gailejo plauku?Vistik 11metu auginti?As po namus kuiciausi virtuves spinteles perejau visokiu nereikalingu nesamoniu prisikaupe,vyras suoliukus su stalu meistrauja lauke,o vaikai lauke.Visi uzsieme?
Sveika,as breikauju.negailek ataugs.maniske buvo momentas augino neleido ne galiuku pakirpti paskui norejo daug nusikirpti bet kirpeja musu nekirpo. Paskutini karta gera sprindi nusikirpo.nesureiksminu as to jos plaukai.lai daro kaip patinka.
Labas rytas,del uzkandziavimo,tai kol pagaminu tenka paragaut,o daugiau tai uztenka to ko valgom nelieka uzkandziams vietos?Vesiu savo seimyna i kirpykla maniske plaukus nori gerokai pasitrumpint gaila jos ilgu kasu,bet ataugs pasiguodziu pati save?