Ir as galvoju kad kazka tokio suvalge,jau i vakara viskas
gerai .as ir i virsu atejau ,pavargus jauciuosi ,i dusa ir i
lova.gal dar meile be sienu reiks atsisukti jei netingesiu
😉
O gal kuo apsinuodijo,jei tik pykina...Maniske gazuotu
isvis negeria net neragavus tik vaikisko sampano kazkada
seniai,tai vandens daug geria,jei pykina..As prisedau pries
tv po velyvos vakarienes?
As vel breikauju laikas siandien greitai eina nes nera
kada zvalgytis ar ziovauti ,mano panele apsirgo nakti veme
ir dar siandien kelis kartus… sakau gerk mineralini ar cola
sako nepatinka …
Sake nuo ryto asarojo matyt tieek tereikejo ir
pratruko.man dar masazas siandien tai ir jauciu likuciais
.saltibarksciu yra ir karkos tai reiks pasildyti 😉
Labas rytas,ko ten verkti?Mes pasidareme testus reiks eit
ismest ir bus ramybe?Nelabai randu laiko gaminimui vakar
generaline virtuvej ir svetainej dariau,tai valgem kas
ka?Siandien planuose kolidorius ir antras aukstas,tai jauciu
bus tas pats?
Labas rytas,as kaip visada ryte nieko nespeju nei
pasilabinti …diena greitai eina dirbau vienur paskui angle
apaiverke ir isejo namo tai mane nusiunte kitur 😉 kas
pietums ? Ieskau ideju 😉
Labuka,kuri pavarde grazi mano ar vyro??Aukstesne uz
mane,bet nedaug 2-3cm?Mes plaukeme su laivu delfinu
ziuret,pasokinet is laivo,tai grize truputi uzsnudome anksti
keleme?Greit ta savaite lekia masina issinuomavome,tai
keliaujam kur tik imanoma ir ne tik?
Labas rytas,as po namus sukinejuosi paskui reiks iki
optikos zygiuoti. Po vyro fecebook landziau ir teve radau
,grazi pavarde 😀 Eva kaip isaugusi turbut lygi su
tavimi😀
Nea dabar tokios kainos ir siaip viska pirkomes patys be
jokiu agenturu pigiau,tai kelione,apartamentai ir testai
mums ~1000£ gausis kazkur?Mes ugnikalnyje buvom,o dabar rusu
kavinukej pavalgysim ir eisim pasimaudyt?
Sveika,tikrai pigu cia matyt kaip paskutines akimirkos
pasiulymas 😉as breikauju diena kazkaip letai eina .dar ryt o
ketvirtadieni turiu atostogu diena penktadienis trumpa
diena ir savaites nera 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Ir as galvoju kad kazka tokio suvalge,jau i vakara viskas gerai .as ir i virsu atejau ,pavargus jauciuosi ,i dusa ir i lova.gal dar meile be sienu reiks atsisukti jei netingesiu 😉
O gal kuo apsinuodijo,jei tik pykina...Maniske gazuotu isvis negeria net neragavus tik vaikisko sampano kazkada seniai,tai vandens daug geria,jei pykina..As prisedau pries tv po velyvos vakarienes?
As vel breikauju laikas siandien greitai eina nes nera kada zvalgytis ar ziovauti ,mano panele apsirgo nakti veme ir dar siandien kelis kartus… sakau gerk mineralini ar cola sako nepatinka …
Mes su vyru kavinames,o paskui kas i darba,kas toliau namus svarins?Busiu rudeniui pasiruosus pilnumoj,tai ryt jau i miesta mausim?
As breikauju
Labas rytas,o as dar lovoj gulineju?
Labas rytas,as si ryta ankstyva ,pati prabudau 😉
Keista kokia gal kas nutike zmogui...As matysiu gal paella darysiu,jei laiko bus,jei ne tada ryt tikrai?
Sake nuo ryto asarojo matyt tieek tereikejo ir pratruko.man dar masazas siandien tai ir jauciu likuciais .saltibarksciu yra ir karkos tai reiks pasildyti 😉
Labas rytas,ko ten verkti?Mes pasidareme testus reiks eit ismest ir bus ramybe?Nelabai randu laiko gaminimui vakar generaline virtuvej ir svetainej dariau,tai valgem kas ka?Siandien planuose kolidorius ir antras aukstas,tai jauciu bus tas pats?
Labas rytas,as kaip visada ryte nieko nespeju nei pasilabinti …diena greitai eina dirbau vienur paskui angle apaiverke ir isejo namo tai mane nusiunte kitur 😉 kas pietums ? Ieskau ideju 😉
Palijo ir nekarta?
As vel breikauju ,diena greitai eina 😉 ziuriu palijo …
Labas rytas,mes jau buvome apsipirkti,vyras susiruose i darba,tai dabar ramiai kavinames?Paskui eisiu pajudet gal po namus?
Labas rytas,budinames as jau breikauju😉
Aciu?
Labas rytas,gero skrydzio!
Labas rytas,na va baigesi musu atostogos lagaminai sukrauti neilgtrukus kilsim i oro uosta...
Nevisada taip buna ka jie ten rodo?
Ups oru nepasiziurejau … bet ir ne lyja kaip orai rodo 😉
Labas rytas,nu tikrai,kad saule sviecia?
Labas rytas,budinames,grazi diena nusimato nuo ryto saule sviecia 😀
Sveika keistas siandien tas oras ir lynoja ir saule sviecia ir vel apsiniaukia …
Labas rytas,aciu?Vakar su draugais vakarajome,tai velokai grizome?Kilsim vel i trasa neilgtrukus?Kaip oras UK?
Abieju liuksiska 😉 as pietus pagaminau ir seimynos sulaukiau .smagiu atostogu 😀
Labuka,kuri pavarde grazi mano ar vyro??Aukstesne uz mane,bet nedaug 2-3cm?Mes plaukeme su laivu delfinu ziuret,pasokinet is laivo,tai grize truputi uzsnudome anksti keleme?Greit ta savaite lekia masina issinuomavome,tai keliaujam kur tik imanoma ir ne tik?
Labas rytas,as po namus sukinejuosi paskui reiks iki optikos zygiuoti. Po vyro fecebook landziau ir teve radau ,grazi pavarde 😀 Eva kaip isaugusi turbut lygi su tavimi😀
Nea dabar tokios kainos ir siaip viska pirkomes patys be jokiu agenturu pigiau,tai kelione,apartamentai ir testai mums ~1000£ gausis kazkur?Mes ugnikalnyje buvom,o dabar rusu kavinukej pavalgysim ir eisim pasimaudyt?
Sveika,tikrai pigu cia matyt kaip paskutines akimirkos pasiulymas 😉as breikauju diena kazkaip letai eina .dar ryt o ketvirtadieni turiu atostogu diena penktadienis trumpa diena ir savaites nera 😉
Labas rytas,is vaiku gal kokie 10 buvo lektuve,o ir skrydis pigus mes uz 4zmones ir masinos parkinga 250£ sumokejome?