Saunuoliai 😉 maniskis desreles kepe ant grilio tai
nereikejo sukti galvos del valgymo 😉 bandau susimoketi
mokescius bet kazkas nesigauna,ryt paziuresiu tingiu jau
siandien gilintis ,labanakt .
As vis ruosiuosi kava darytis bet nedaeinu 😉 buvau pas
kaimyne leliuko aplankyti.kokia faina mazyle menesiukas su
trupuciu ,pasidziaugiau seniai toki maza belaikiau .atrodo
kas cia kudikelis bet kai ilgiau palaikai jauciasi svorus
😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Miegale 😉 as jau breikauju.siandien prie kitos linijos dirbu ten ir breikai kitu laiku
Labas rytas,as dar lovoj,bet reiks tuoj keltis?
Labas rytas,laikas keltis ,nors as sunkiai keliausi… oras matyt veikia …
Saunuoliai 😉 maniskis desreles kepe ant grilio tai nereikejo sukti galvos del valgymo 😉 bandau susimoketi mokescius bet kazkas nesigauna,ryt paziuresiu tingiu jau siandien gilintis ,labanakt .
Man kaip gerai siandien vyras pries mane baige darba,tai prigriebe mane po darbo,kartu apsitvarkem,vakariene pasidarem ir dar pabegiot suspejau?
As is po darbo dar i lidla uzsukau vyrui darbiniu kojiniu,ju nevisada buna tai nupirkau .ir eisiu po namus tvarkytis 😉
Man su abiejom dozem nieko nebuvo...As darbe uztruksiu iki puse 18h,tai namie planai minimalus tik valgyt pasidaryt?
Man ranka dar skauda kai lieti o vyrui nieko per daug nejuto
Maniskis sestadieni ir skiepijos,tai vakar prastokai jautes?
Sestadieni vakcina turejau tai sekmadieni pragulinejau,galva skaudeno.
Labas rytas,as ir jau darbelyje?
Labas rytas,laikas keltis 😉 as jau darbe .
As vis ruosiuosi kava darytis bet nedaeinu 😉 buvau pas kaimyne leliuko aplankyti.kokia faina mazyle menesiukas su trupuciu ,pasidziaugiau seniai toki maza belaikiau .atrodo kas cia kudikelis bet kai ilgiau palaikai jauciasi svorus 😉
Labas rytas,as jau senai nubudusi ir antra kavos puodeli siurbiu?Leksim i parduotuves?
Labas rytas,budinames😉
As jau is po duso vakarieniauju ir tinginiauju iseigines prasidejo?
As grizusi kugeli pakisau ,kaip tik nakti sapnavau kad kepu 😉 dar sriubyte uzdejau virti reik skalbykle pajungti …
Labuka,idomiai visas skonis apacioj,o virsus beskonis?As siandien zadu grizus eit pabegiot gana tinget?
Sveika,kaip tavo balandis gavosi?as breikauju oras ant miego traukia noriu namo 😉
As prisedau su arbata?Uzdejau kept dideli balandeli ziuresiu ar kas gausis cia man ar nereiks mest lauk?
Labas rytas,as jau breikauju ir man kazko truko miego ..
Labas rytas,as taip sunkiai keliausi siryta,bet dabar jau lygtais visai nieko issibudinau?
As buvau truputi prigulusi,taip gerai 😀
As jau namie prisedau truputi pailset su kavyte paskui reiktu po namus pasisukinet?
Sveika,s jau breikauju diena greitai eina.kondicionierius pajungtas darbe dirbk ir norek 😉
Labas rytas,reikia reikia truputi karscio,nes liksim vasaros nemate?
Mes sestadieni jubiliejuje buvome grizome velai,sekmadieni namie toks karstis tai nieko nesinorejo…
Gerai sestadieni baseine turskiames,bbq kepem,sekmadieni dirbau iki pietu,tai vakara prie upes praleidom?Kaip tavo??
Ir as atejau breikauti 😉 kaip savaitgalis ?
Labas rytas,as jau breikauju?