Labas rytas,vakar tiek prirasiau ir viskas dingo ☹ as
anksti atsiguliau 9 uzmigau tai visai neblogai miegojau,kaip
tik norejau klausti bet pati parasiai .einu kaisti kava
kazka uzkasti ir i darba 😉
As jau namuciuose krapstausi?Nusilaksciau dar ir
siandien,tai sen,tai ten ir diena nepastebejau kaip
praejo?Ryt noreciau 6h jau darbe but,bet kazi ar pakilsiu
ryta taip anksti?
As jau breikauju, nu duodu vaizdu,apie 9 apeme jausmas
kad ryte nesvaipinaus,ta prasme neprisiminiau.pirma sutikau
bendradarbe paskui prie testavimo ilgai laukiau… prasiau kad
paziuretu,pasirodo atsizymejau bet pati to neprisiminiau
😉
Labas rytas,as ir savaitgalio nepajauciau..Vakar per piet
namie buvome,bet tokie pavarge jautemes,tai nieko ir
nenuveikem tik apsimetem ir tv ziurejom likusia dienos
dali?
Labas rytas,ne picos,o tragedija kazkokia pabandem
daugiau zinosim,jog nepirkti...As ir tuoj kilsiu reik galva
issiplaut ir kokia 9h is namu norim kilt?Geros tau darbo
dienos?
As krabu misraines pasidariau,taip uzsinorejau o ir
nepamenu kada bedariusi buvau.mums ir ilgai kol atveze bet
ispejo kad reiks laukti,pavargus mergina matyt…
Reiks gal apsilankyt,bet jau tik kita savaitgali nebent
si nelabai kada laiko bus grisim tik sekmadieni?Uzsisakem
picu is Domuk,tai sedziu visa nepatenkinta labai nemaloni
mergina pasitaike,kai skambinau pasiklaust kur deliveris ir
dar sekmingai jo vis nera...
Daug nuolaidu,ziurint ko kam reikia,maudymuku pigiu ir
apatiniu.man dzinsu reikejo dar tokia maikute pusilgem
rankovem pasiemiau i darba ,zvake kvepencia uz 4 £
nusirkau,kainavusi 8 mano pana tympas pasieme uz 4 .
Turi ziuret online bankinge,nes pas mus,tai viska
telefonu arba per bankinga eina tvarkyt tik jau krastutiniu
atveju i banka ir tai talona reik imt,bet kada neprieisi
nuejas...Mes apsipirkt buvome ir dabar su kavyte pries tv
sedim?Pavargus jauciuosi kazkokia.Ryt i Birminghama
vaziuosim i svecius truputi pasizmonet?
Man reikia pasidaryti papildomai kad mokeciau vis
neprisiruosiu,kazi ar visa sita reikala galima is namu
padaryti?ar reiks i banka eit? As suni pavedziojau
pasidariau kavos ir prie tv prisedau 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Saunu kad anksciau prieme 😉 as issimaudzuau ir po namus sukuosi 😉
As jau po pedikiuro namucio lekiu kaip gerai prieme anksciau,tai visa valanda sutaupiau?Su nugara menki juokai...
As siandien mazazui einu,skauda nugara gal perpute savaitgali… dar siandien sunkiai dirbau tai reiks vaistu gerti …
As galesiu anksciau baigt,tai tikiuosi ir pedikiura eis pasiankstint?
As jau breike laikas labai greit praleke😉
As busiu lygiai 6h darbe kuiciaus kuiciaus ir susikuiciau?
Labas rytas,vakar tiek prirasiau ir viskas dingo ☹ as anksti atsiguliau 9 uzmigau tai visai neblogai miegojau,kaip tik norejau klausti bet pati parasiai .einu kaisti kava kazka uzkasti ir i darba 😉
Labas rytas,as jau su kavyte sunkiai,bet atsikeliau,nors 6h darbe jau ir nebusiu tik po 6h viskas kaip suletintam filme pas mane vyksta?
As jau namuciuose krapstausi?Nusilaksciau dar ir siandien,tai sen,tai ten ir diena nepastebejau kaip praejo?Ryt noreciau 6h jau darbe but,bet kazi ar pakilsiu ryta taip anksti?
As jau breikauju,laikas vos slenka …
Labas rytas,as dar tik dabar su kavyte,tai nezinau koks ten tas orelis..
Labas rytas,na ir salta lauke…
Pas mane kaip visada bizi is po savaitgalio,tai vos speju suktis?Tikiuosi kokia 16h jau ir as busiu namie?
Dar truputi ir namo😉
As jau breikauju, nu duodu vaizdu,apie 9 apeme jausmas kad ryte nesvaipinaus,ta prasme neprisiminiau.pirma sutikau bendradarbe paskui prie testavimo ilgai laukiau… prasiau kad paziuretu,pasirodo atsizymejau bet pati to neprisiminiau 😉
Labas rytas,as ir savaitgalio nepajauciau..Vakar per piet namie buvome,bet tokie pavarge jautemes,tai nieko ir nenuveikem tik apsimetem ir tv ziurejom likusia dienos dali?
Labas rytas,kaip savaitgalis,man kaip visada greitai… sestadieni dirbau sekmadieni namus tvarkiau ,maniskis mesyte grilino taip ir dingo iseigine …
As breikauju,nugara skaudena ,nebedaug liko dar pora valandeliu ir namo 😉
Aciu?Mes jau uz gero pusvalanduko busim vietoje?
Rimtai,sunku patiketi …as jau breikauju,laikas gerai eina kas valanda keiciames 😉 ir tau geros dienos ir gero kelio 😉
Labas rytas,ne picos,o tragedija kazkokia pabandem daugiau zinosim,jog nepirkti...As ir tuoj kilsiu reik galva issiplaut ir kokia 9h is namu norim kilt?Geros tau darbo dienos?
Labas rytas,as jau i darba ruosiuosi😉
As krabu misraines pasidariau,taip uzsinorejau o ir nepamenu kada bedariusi buvau.mums ir ilgai kol atveze bet ispejo kad reiks laukti,pavargus mergina matyt…
Reiks gal apsilankyt,bet jau tik kita savaitgali nebent si nelabai kada laiko bus grisim tik sekmadieni?Uzsisakem picu is Domuk,tai sedziu visa nepatenkinta labai nemaloni mergina pasitaike,kai skambinau pasiklaust kur deliveris ir dar sekmingai jo vis nera...
Daug nuolaidu,ziurint ko kam reikia,maudymuku pigiu ir apatiniu.man dzinsu reikejo dar tokia maikute pusilgem rankovem pasiemiau i darba ,zvake kvepencia uz 4 £ nusirkau,kainavusi 8 mano pana tympas pasieme uz 4 .
Kas matalane gero?
As neseniai is metalano grizau ir eisiu su suniu pasivaikscioti 😉
Turi ziuret online bankinge,nes pas mus,tai viska telefonu arba per bankinga eina tvarkyt tik jau krastutiniu atveju i banka ir tai talona reik imt,bet kada neprieisi nuejas...Mes apsipirkt buvome ir dabar su kavyte pries tv sedim?Pavargus jauciuosi kazkokia.Ryt i Birminghama vaziuosim i svecius truputi pasizmonet?
Man reikia pasidaryti papildomai kad mokeciau vis neprisiruosiu,kazi ar visa sita reikala galima is namu padaryti?ar reiks i banka eit? As suni pavedziojau pasidariau kavos ir prie tv prisedau 😉
As jau namuciuose reikalus su banku tvarkiau del mortgage,bet bus jau dabar ramybe vel porai metu?