Labas rytas,Skanios kavos😉Pas mane ilga diena nusimato
atidirbsiu,tada pas dantista,paskui noriu si bei ta namie
pasidaryt,o vakare i Ibrahimi eisim gimtadienio svest,tai
dar reiks pasipuost kazka,o jau dabar tyngiu😀
Siandien silta ,bet jie gudrauciai i darbo pabaiga
sildyma isjungia ,taupo matyt,taip aplamai sakau kad lauke
saltoka . Kur cia lauke valgysi ,salta ,vasara tai taip
dauguma lauke valgo .
O as kaip tik grizus supratau,kad mesos visai siandien
nenoriu🙂Rytoj pas dantista reiks eit,tai nezinau kazka reiks
greitesnio pasigamint jau siandien prie dujines
prisitrypciosiu😃
Ačiū tikrai,kad geras sekmadienis vyras dušą
išvalė,virtuvės grindų plyteles,o aš tik pietus
paruošiau😉Buvom išlėkę į trasą trumpam,tai mums pasirodė
šilčiau,nei vakar🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau namie sune pavedziojau ir kavytes pasidariau😉
Siandien is vis idomiai diena eina ,dirbu ten kur niekada nedirbau .tai laikas greitai eina 😉
Reikia ir tokiu penktadieniu😉
Labas rytas,as siandien pusvalandziu pries zadintuva nubudau 😉 laukia trumpa diena ,o tu bizi kaip reikiant siandien😉
Labas rytas,Skanios kavos😉Pas mane ilga diena nusimato atidirbsiu,tada pas dantista,paskui noriu si bei ta namie pasidaryt,o vakare i Ibrahimi eisim gimtadienio svest,tai dar reiks pasipuost kazka,o jau dabar tyngiu😀
Labas rytas,as kaip visada penkios minutes pries zadintuva 😉
Labas rytas,as sunkokai keliau vakar seriala uzsivepsojau,bet gal issibudinsiu ir issijudinsiu😉
Visi nori pataupyt...As jau pas dantista laukiu dar namie si bei ta spejau pasidaryt,tai grizus tik kiausiniu apkepa su darzovem reiks pasaut😉
Siandien silta ,bet jie gudrauciai i darbo pabaiga sildyma isjungia ,taupo matyt,taip aplamai sakau kad lauke saltoka . Kur cia lauke valgysi ,salta ,vasara tai taip dauguma lauke valgo .
As nesuprantu ten pas jus darbe nesildoma ar lauke pietaujat,kad salta istisai?As sriubyte valgau ir poilsiauju😉
As jau su kavyte,vesoka .laikas eina neblogai 😉
Labas rytas,as kazkaip gerai issimiegu sia savaite ir tinginys be vakaro neima🙂
Labas rytas,kelemes 😉 nors taip tingiu…
O as kaip tik grizus supratau,kad mesos visai siandien nenoriu🙂Rytoj pas dantista reiks eit,tai nezinau kazka reiks greitesnio pasigamint jau siandien prie dujines prisitrypciosiu😃
Skanu,as pirmadieni kepiau su mesa 😉 o siandien likucius damusim
As grizus nesamone susigalvojau kepu bulvinius blynus😆
As breikauju,siandien diena puikiai eina ,bet rytoj reiks gris i sena vieta
Psichologine knyga klausau skaityt as tokios nepirkciau,bet paklausyt galima😉
Gal ir neblogai busi romana persksiciusi 😀
Labas rytas,o as vietoj radijos knyga klausau,tai nesinori ne telefono maigyt ir dirbt greiciau eina😉
Labas rytas,as kaip visada ryte neatrandu laiko pasilabinti…
Buna ir tokiu dienu...
Mane tai viskas nervina,noriu namo …
Visai neblogai einas,o ir miego atrodo visai netruksta,nors atsigulem tikrai velai po 23h gal buvo🙂
Labas rytas,ir tave 😉
Labas rytas,su nauja darbo savaitele😉
Mes ir buvom islekia ryte apsipirkti,paskui truputi pamiegojau ,pietus padariau . Kaukes paziurejau ir eisiu ilsetis 😉
Ačiū tikrai,kad geras sekmadienis vyras dušą išvalė,virtuvės grindų plyteles,o aš tik pietus paruošiau😉Buvom išlėkę į trasą trumpam,tai mums pasirodė šilčiau,nei vakar🙂
Labas rytas ir rau gero ! Vesoka truputi…
Labas rytas,gero sekmadienio😉