Labas rytas,svarbu,kad praejo😉As vakar ilgokai
neuzmigau,tai siandien sunkiai budinuos...Viska vakar
pasidariau ka susiplanavus,tai tik reikalai po darbo
tvarkyt😀
As si ryta taip prastai jauciausi kad zadejau i darba
neiti,galva taip skaudejo kad net pykino,bet po truputi
praejo atidirbau 😉 dar si ta paskaitineju ir eisiu ilsetis
.labanakt.
Nesakei nu jo tokiom staigmenom laiko jau reikia🙂Mes
tetai 35metu proga buvom uzsake,tai labai patiko jai😀Mes jau
krapstomes po truputi kilsim i trasa reik sen,bei ten,o
paskui bus galima tynget😉
Labas rytas,as nuo 5 nubudus ,vyras i darba kelesi
,kartu kavos atsigerem . O paskui telefone uzsisedejau.
Video ziurejau su su meskinu kur ateina pasveikinti😉
nesakiau mes darbe buvom sugalvoje uzsakyti ,bet neisejo
nedave papildomai laiko butu gera staigmena 😉
Aš šį savaitgalį noriu į Tesco palėkt reik krikšto dukrai
tašytę sudėt švenčių proga bus Kalėdom ir jos gimtadieniui,o
šiaip ilsėsiuos kita savaitė įtempta nusimato į
kirpyklą,polikliniką ir pas dantistą reiks eit🙂
Sakiau kad plomba iskrito siandien bandysiu pas dantista
uzsiregistruoti kad jau laisva turiu😉 o Lt kainos 266
palikom 3 apziura maniskiui 2 skylutes tvarke Urtei viena
ir ir mums abiem higiena dare nepasakycuau kad cia daug
😉
Saltoka diena nusimato ir apniukusi...Kokios kainos
mazdaug pas dantiste LT,kai lanketes lyg minejai,jog
ejot?Noriu pasmalsaut ir palygint,nes man reiks tvarkyt si
bei ta.Internete ziurejau,tai dar brangiau,nei cia arba tas
pats...
Maniske gavo atsakyma kad prieme. Mano telefoninis
internetas eina i pabaiga tai stengiuosi darbe nenaudoti
,dar kelios dienos ir prasides naujas. Lietuvoje maniske
neturejo savo tai mano naudojo ,o dabar turim ka turim
…
Labas rytas,viskas gerai ejom tik ten kur mus domino,nes
kitaip butume laiko pritruke😀Issamiai papasakojo,bet as
vistiek linkstu prie to,kad liktu mokykloj kam stresuot
bereikalo spes dar prisilakstys...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,nezinau kas cia man vakar buvo uzeja…siandien net laukiau zadintuvo buvau ismiegojusi 😉
Labas rytas,svarbu,kad praejo😉As vakar ilgokai neuzmigau,tai siandien sunkiai budinuos...Viska vakar pasidariau ka susiplanavus,tai tik reikalai po darbo tvarkyt😀
As si ryta taip prastai jauciausi kad zadejau i darba neiti,galva taip skaudejo kad net pykino,bet po truputi praejo atidirbau 😉 dar si ta paskaitineju ir eisiu ilsetis .labanakt.
Jau busiu pirmadieni atidirbus🙂Reiks siandien ir namie pajudet,nes nebus paskui kitom dienom kada...
Labas rytas,as su zadintuvu atsikeliau vakar filma uzsiziurejau nerelieji.buvau kazkada maciusi bet ne visa . Kibsim i darbus 😉
Labas rytas,ir vel pirmadienis😀Vakar visiskai nieko nenuveikiau,bet tokia pailsejus atsikeliau siryt😉
Labas rytas,grazus sekmadienio rytas😀
As vakaryksti sildau 😉
Mes pasikavint uzsukome pas ligoni ir leksim namo kugelio kept😉
Svarbu nelyja ,ka tik grizau su sune garbes rata apsukusios 😉
Oras tikrai nekoks rodo veliau turetu nustot lyt,bet paziurejus i dangu visai nepanasu...
As po virtuve krapstausi oras slykstus gerai kad nereikia niekur eiti …
Nesakei nu jo tokiom staigmenom laiko jau reikia🙂Mes tetai 35metu proga buvom uzsake,tai labai patiko jai😀Mes jau krapstomes po truputi kilsim i trasa reik sen,bei ten,o paskui bus galima tynget😉
Labas rytas,as nuo 5 nubudus ,vyras i darba kelesi ,kartu kavos atsigerem . O paskui telefone uzsisedejau. Video ziurejau su su meskinu kur ateina pasveikinti😉 nesakiau mes darbe buvom sugalvoje uzsakyti ,bet neisejo nedave papildomai laiko butu gera staigmena 😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimes😉
As po namus sukuosi,kugeli su vistiena pakisau kepti ,sriubyte verdu 😉
Aš šį savaitgalį noriu į Tesco palėkt reik krikšto dukrai tašytę sudėt švenčių proga bus Kalėdom ir jos gimtadieniui,o šiaip ilsėsiuos kita savaitė įtempta nusimato į kirpyklą,polikliniką ir pas dantistą reiks eit🙂
Labas rytas,gerai labai 😀
Labas rytas,ir vel savaitgalis ant nosies😀
Pas mnane liezuviai verda eisiu varskes apkepo daryti 😉
Gali buti ir taip😉As prisedau su kavyte pries tv ir tyngiu tynget,bet reiks kazka vakarienei pasidaryt😀
Privaciai ,gal Siauliuose kainos mazesnes😉 as tik dabar parejau .metalane ispardavimai,paralynes uz puse kainos nusipirkau 😀
Bet cia privaciai ar kokioj poliklinikoj?As privaciai Kaune ziurejau kainynus,tai kainos beveik vienodos...
Sakiau kad plomba iskrito siandien bandysiu pas dantista uzsiregistruoti kad jau laisva turiu😉 o Lt kainos 266 palikom 3 apziura maniskiui 2 skylutes tvarke Urtei viena ir ir mums abiem higiena dare nepasakycuau kad cia daug 😉
Saltoka diena nusimato ir apniukusi...Kokios kainos mazdaug pas dantiste LT,kai lanketes lyg minejai,jog ejot?Noriu pasmalsaut ir palygint,nes man reiks tvarkyt si bei ta.Internete ziurejau,tai dar brangiau,nei cia arba tas pats...
Labas rytas,aciu 😀 sutvarkau reikalus ir eisiu pasivaikscioti iki metalano siandien 😉
Labas rytas,sveikinimai💐As jau kavinuosi,o tau geros iseigines😉
Maniske gavo atsakyma kad prieme. Mano telefoninis internetas eina i pabaiga tai stengiuosi darbe nenaudoti ,dar kelios dienos ir prasides naujas. Lietuvoje maniske neturejo savo tai mano naudojo ,o dabar turim ka turim …
Labas rytas,viskas gerai ejom tik ten kur mus domino,nes kitaip butume laiko pritruke😀Issamiai papasakojo,bet as vistiek linkstu prie to,kad liktu mokykloj kam stresuot bereikalo spes dar prisilakstys...
Labas rytas ,kaip vakar sekesi?