Labas rytas,planas nesuveike vaziavom tetos vaiki su
praejusiu gimciu pasveikint,iki lidlo sventem paskutiniu
smulkmenu,o tada jau i lova😀Nuovargis jau atsiranda,bet jau
nedaug liko kaip nors...
Cia tiems,kurie gerai mokosi uz progresa ir t.t. dar
tie,kurie baige atsieme sertifikatus ir apdovanojimus kur
jau labai gerai baige🙂O as kolkas visai gerai jauciuos
issijudinau😉
Labas rytas,19h turejo prasidet,bet kaip visada velavo,o
ir zmones nesupratingi buvo galima 2lydintys zmones per
nominanta,kad vietos visiems uztektu,bet deje kiti net 4
atejo...As jau su kavyte siandien iki vakaro dirbsiu,o jau
dabar tyngiu😀
Tai jau turbut planu milijonai?🙂Maniskiui daug laisvu,tai
bus kas namais pasirupina,o man ir kaip iseigines gausis tik
i darba nueit ir ilsetis grizus😀
Labas rytas,as jau su kavyte🙂Siandien ilga diena nusimato
darbe reik atidirbt,o paskui pas Eva mokykloj 19h but vyks
apdovanojimai,tai ir ji nominuota😉
Kalakutus ir surius iki 12h pjausciau,paskui lekem
apsipirkt siaip ir sventem si bei ta,paskutines dovanas
supakavau ir gerokai nuo pietu drybsau lovoj😉
Mes puse dienos ilsejomes o paskui vaziavome nusipirkti
egles,papuoseme didzke .pirkome uz 40£ svaru imuse kaip iz
20£ mokedama nepastebejau nes dar zaisliuku pora dezuciu
pirkome dar sio bei to tik grizusi atkreipiau demesi. Na ir
gerai 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Idomiai cia isvis pas mus,jei atsaukia,tai iskart kita siulo...
Nu pasiutimas,atsauke mano talona gerai buvau neisejusi … tai dabar tik po visu svenciu skambins ,kada gales mane priimti …
As dar namie bet greit reiks judeti link dantistes 😉
As jau pusryciauju kolkas labai gerai diena eina🙂
Smagu😉Mes penktadieni su kolektyvu i kaima varysim pasisedet🙂
Labas rytas,as ir jau gyva,vakar truputi pasedejom turku restorane,gryzom bet velokai atsiguliau .
Labas rytas,planas nesuveike vaziavom tetos vaiki su praejusiu gimciu pasveikint,iki lidlo sventem paskutiniu smulkmenu,o tada jau i lova😀Nuovargis jau atsiranda,bet jau nedaug liko kaip nors...
As jau namie kolkas sedziu tyngiu tynget jauciu siandien nieko jau ir nedarysiu mausiu i dusa ir i lova koju istiest🙂
As ir vel breikauju 😉
As be kavytes,bet prisedau uzkasti😉
Aisku , saunuole tavo panele 😀 as su kavyte ,laikas eina
Cia tiems,kurie gerai mokosi uz progresa ir t.t. dar tie,kurie baige atsieme sertifikatus ir apdovanojimus kur jau labai gerai baige🙂O as kolkas visai gerai jauciuos issijudinau😉
Labas rytas,parasiau ir viskas dingo ☹ kokia proga tie apdovanojimai? O as prastai miegojau prabudau 2 ir iki kokiu 4 prasivarciau…
Labas rytas,19h turejo prasidet,bet kaip visada velavo,o ir zmones nesupratingi buvo galima 2lydintys zmones per nominanta,kad vietos visiems uztektu,bet deje kiti net 4 atejo...As jau su kavyte siandien iki vakaro dirbsiu,o jau dabar tyngiu😀
Oho kaip velai? As jau ruosiuosi miegoti.labanatis.
Mes tik dabar is po apdovanojimu grizom,tai ryt jauciu sunki ir ilga diena nusimato...
Truputi yra ,maniske tik sia savaite i savo kambari isikrauste,mes jai savo komoda atiduosim o sau spinta darysimes .
Tai jau turbut planu milijonai?🙂Maniskiui daug laisvu,tai bus kas namais pasirupina,o man ir kaip iseigines gausis tik i darba nueit ir ilsetis grizus😀
Man penktadieni paskutine o paskui tik sausio 2d😉
As dar dirbsiu,o paskui 4dieneles laisvos galesiu pagaliau ilsetis😉
Labas rytas,as ir jau keliuosi😉 man treciadieni laisva pas dantiste reikia
Labas rytas,as jau su kavyte🙂Siandien ilga diena nusimato darbe reik atidirbt,o paskui pas Eva mokykloj 19h but vyks apdovanojimai,tai ir ji nominuota😉
Kalakutus ir surius iki 12h pjausciau,paskui lekem apsipirkt siaip ir sventem si bei ta,paskutines dovanas supakavau ir gerokai nuo pietu drybsau lovoj😉
Dirbai? As jau lovyteje tv ziuriu .
Aciu as jau darbe😀
Labas rytas,as tik dabar pakilau.Grazaus sekmadienio 😀
Labas rytas,nu va kaip pasiseke😉As vakar ir susipirkau ka reikejo,o likusia dienos dali ilsejaus🙂
Mes puse dienos ilsejomes o paskui vaziavome nusipirkti egles,papuoseme didzke .pirkome uz 40£ svaru imuse kaip iz 20£ mokedama nepastebejau nes dar zaisliuku pora dezuciu pirkome dar sio bei to tik grizusi atkreipiau demesi. Na ir gerai 😉
As vistik eisiu iki Morisono puses reiktu kelniu i darba,nes pakudau,tai senosios smunka ryskiai,dar maikiu juodu🙂Maniskis dirba,tai ramybe namie😀
Labas rytas,buciau dar mielai pamiegojusi bet sune i lauka vyras vede as keliausi katina pamaitinti .einu kavos daryti 😉 diena prasideda 😉