Tikiuosi taip ir bus,nes nezinai kada kas gali
nutikti😀Noriu po darbo i Sainsbury reik saldainiu po eglute
vaikams,dar vyrui noriu dovanu kortele nupirkt,nes paskui
vel nebus kada🙂
As po darbo pas dede lekiau jam telefonu apoitmentas
buvo,tai reikejo pavertejaut,tai grizau tik 18h apsimeciau
namus ir jau lovytej🙂Ryt trumpa diena darbe nusimato,tai
grisiu ir ilsesiuos uz visa savaite🙂
Nupezimas ne diena …kolege su kuria dirbau ryte isejo
namo turejo dar atostogu puse dienos ,ja pakeite kita ,tai
be zodziu … laukiu kol diena pasibaigs …
As iki julijos sulaksciau,truputi suslapau bet nieko.dar
uzsukau dovanu maiseliu ,ziuriu kad tik mazi like
.nusipirkau mesytes,pora karku,jau baigia isvirti o rytoj
tik apkepinti liks😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as jau su kavyte atsikeliau su tinginiu tokiu,tai nezinau ar ka nuveiksiu siandien😀
As pries tv poilsiauju😉
As jau po namus sukuosi,karka su bulvemis ir morkytemis pakisau kepti bus skanu 😀
Tikiuosi taip ir bus,nes nezinai kada kas gali nutikti😀Noriu po darbo i Sainsbury reik saldainiu po eglute vaikams,dar vyrui noriu dovanu kortele nupirkt,nes paskui vel nebus kada🙂
Labas rytas,tikrai trumpa,kaip gerai penktadienis 😀
Labas rytas,na mano ta trumpa puse 14h tureciau lekt namo😀
As tik dabar i lova atejau ir man ryt trumpa diena ir prasides savaitgalis 😉
As po darbo pas dede lekiau jam telefonu apoitmentas buvo,tai reikejo pavertejaut,tai grizau tik 18h apsimeciau namus ir jau lovytej🙂Ryt trumpa diena darbe nusimato,tai grisiu ir ilsesiuos uz visa savaite🙂
Nupezimas ne diena …kolege su kuria dirbau ryte isejo namo turejo dar atostogu puse dienos ,ja pakeite kita ,tai be zodziu … laukiu kol diena pasibaigs …
Gal praeis...
Man kaip galva skauda ,jauciu cia oras kaltas, jau antra karta geriau vaistu …
As galvojau,kad tik ryt tau...Tai gero darbo tada😉
Jau darbe suandien … issijudinau 😉
Gali drasiai tinget iseigine gi tau😉
Labas rytas,oi kaip tingiu ne tas zodis…
Labas rytas,man gerai ner kada gaminti,tai ir galvos sukt nereik🙂Vakar vyras sriubos buvo isvires skani,bet suroka😀
As iki julijos sulaksciau,truputi suslapau bet nieko.dar uzsukau dovanu maiseliu ,ziuriu kad tik mazi like .nusipirkau mesytes,pora karku,jau baigia isvirti o rytoj tik apkepinti liks😉
As su kavyte prisedau dar pora smulkiu darbeliu liko ir kilsiu i virsu darbuotis😉
As po namus sukuosi,mokescius sumokejau ,reiks eit su sune pasivaikscioti,dar iki julijos mesos but gerai nueit jei ne aptingsiu…
Pas mus nuo balandzio iki balandzio reik issinaudot🙂
O pas mus negalima reikia iki svenciu isnaudoti arba dings …
As bizi,tai jauciu diena lekte praleks😉As dar savaite atostogu turiu likusia,bet net neisivaizduoju kada naudot si menesi ir taip daug iseiginiu🙂
Nors per tas iseigines labiau pavargau nei darbe …
Labas rytas😉
Labas rytas ,as toliau iseiginiauju 😀
As siandien ankstyva,tai uzmeciau skalbima,darau vakariene,o rytoj teks papluset iki 20h-21h😀
As sune vedzioju,oras kaip pavasari 😀
As prisedau su kavyte reik atsipust🙂
Saldytuvo kamera sutvarkiau issitraukiau vistienos ,lyg file nesuprantu kai atsileis bus aisku tada ir sugalvosiu ka gaminti 😉
Pas mane ta pati problema😀