Ji nori i koledza, jau buvo pasiziureti ir jei neklystu
uzpilde .tik man nelabai patinka tai ka ji nori mokytis, o
issirinko kaip ten angliskai nepamenu su medziu susija
studijuoti…
O tai egzaminai siemet.Liks mokykloj ar kur kitur
eis?🙂Maniske nori teise mokintis arba inzinerija,tai
visiskai du skirtingi dalykai,bet as uz,kad mokykloj liktu
sixth forma daryt,o ne kur kitur eitu.
Reiktu ir man kada sutvarkyt,bet ziema ilga ir tamsi,tai
spesiu dar😉Padariau vakariene ir toliau seriala ziuriu tik
jau be vyro isvaziavo tiesiai po darbo dedes is ligonines
paimt🙂
Tai,nebent prisigalvojusi😉Mes vakar su vyru seriala
uzsiziurejom iki velumos,tai jau pradeda jaustis miego
trukumas reiks grizus kavos isgert arba grozio miego numigt
valandele🙂
O tai cia tau vos ne visa savaite laisva galesi
ilsetis😉Man sia savaite pas dantiste ir su Eva i koledza
apsizvalgyt ryt reik eit,bet ziuresim kaip ji jausis ner
butinybe🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Mes jau tuoj i koledza kilsim apsizvalgyt tikiuosi ten kas nors ka nors papasakos ne siaip pasivaiksciot teks🙂
As suni pavedziojau eisiu kavos pasidaryti😉
As pietauju😉
Tikiuosi 😉 as kaip ir i pabaiga su popierizmu.ziuriu suns draudimas neatspausdintas ,vakar dazu uzsakiau turetu siandien ateiti 😉
Šiuo atveju palaikysiu Urte,nes to grožio pilna ant kiekvieno kampo...Svarbu mergina plana turi😉
Tipo stalius bus ,nes nori veliau arhitektura studijuoti.Cia jos pasirinkimas as buciau labiau patenkinta kad kazka su groziu butu rinkusis bet …
Mes kazkaip situs reikalus kartu tvarkom,tariames kaip geriau butu vistik reik atsakingai rinktis🙂
Neisivaizduoju ir as...
Ji nori i koledza, jau buvo pasiziureti ir jei neklystu uzpilde .tik man nelabai patinka tai ka ji nori mokytis, o issirinko kaip ten angliskai nepamenu su medziu susija studijuoti…
O tai egzaminai siemet.Liks mokykloj ar kur kitur eis?🙂Maniske nori teise mokintis arba inzinerija,tai visiskai du skirtingi dalykai,bet as uz,kad mokykloj liktu sixth forma daryt,o ne kur kitur eitu.
11 -oj
Tavo Urte kelintoj klasej?🙂Vis sakiau uzklausiu,bet taip ir pamirstu😀
As jau po popierius knisuosi 😀
Visada taip buna tokiu darbu niekada nesiplanuoju,kai noras buna tada ir darau😀Lyg kavytes jau noreciau,bet dar ir si bei ta nuveikt noris...
Bandysiu 😉 spek ar vakar pradejau dokumentus tvarkyti? Aisku kad ne ,tai sen tai ten taip diena ir prabego .issimaudziau ir siandien tikrai eisiu .
Labas rytas,neapsirk arbatu,arbatu ir lovoj pagulet turetu praeit😉As jau darbuojuos taip visai gerai sekas kolkas tureciau daug nuveikt😉
Labas rytas,neapsirk arbatu,arbatu ir lovoj pagulet turetu praeit😉As jau darbuojuos taip visai gerai sekas kolkas tureciau daug nuveikt😉
Labas rytas,as jau su kavyte😉 kazkokia skapiu maisu trenkta jauciuosi…maniskis gripuoja jauciu ir as ta zaraza pasigavau …
Reiktu ir man kada sutvarkyt,bet ziema ilga ir tamsi,tai spesiu dar😉Padariau vakariene ir toliau seriala ziuriu tik jau be vyro isvaziavo tiesiai po darbo dedes is ligonines paimt🙂
As karka verdu ir eisiu toliau po komoda knistis noriu dokumentus susitvarkyti ,suskirstyti kur priklauso😉
Tai,nebent prisigalvojusi😉Mes vakar su vyru seriala uzsiziurejom iki velumos,tai jau pradeda jaustis miego trukumas reiks grizus kavos isgert arba grozio miego numigt valandele🙂
Pabandysiu ,bet turiu visokiu darbu prisigalvojusi 😉
O tai cia tau vos ne visa savaite laisva galesi ilsetis😉Man sia savaite pas dantiste ir su Eva i koledza apsizvalgyt ryt reik eit,bet ziuresim kaip ji jausis ner butinybe🙂
Rytoj ir dar ketvirtadieni pasiemiau .reikia paneles pasa iduoti i Lt kad senelis kita savaiite nauja parvestu.kai buvom nespejom atsiimti .
Va va as ir galvojau,kad lygtais tau laisva😀
As vyra i darba isleidau ir kibsiu i darbus 😉
Labas rytas,seniai nubudusi jau ir darbelyje😉
Labas rytas,budinames 😉
Ačiū ir tau gero😉Aš jau poilsiauju prieš tv visi darbai nudirbti😀
Labas rytas,piuikios naujienos. Tikrai greitai prieme , as tik neseniai atsikeliau einu kava kaisti 😉 gero sekmadienio😉