Mes su masina vaziuosim cia visai salia sestadieni ryte
isvaziuosim per piet jau busim vietoj😉Baigineju nusidirbt
visus darbus greit diena lekia kaip ir savaite😀
Maniskis keles maikes po 5£ pasieme as ir maike uz 3£
dar pora ranksluosciu ir namu kvapuka su
pagaliukais.norejau leksciu komplekta bet babaikos mane
aplenke 😉 tiek jau to 😉smagu pas broli skrendi 😉 as dar
nezinau kur turbut namie lauksim sveciu 😉
Labas rytas,mes vakar smagiai pasisedejom Kaime,dar
pasisokt buvom mieste,tai tik puse 1h namie buvau🙂Mums tik
iki lietuvines duonos reik ir kokios mesytes,o daugiau visko
turetu uztekt😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau lovytej knyga paskaiciau,o dabar filma uzbaigineju ziuret ir eisiu gult ryt nesventa😉
As sriubytes isviriau,krabu tesloje uzsimaniau eisiu kepti 😉
As jau pries tv su kavyte🙂Maniskis namie,tai viskas sutvarkyta,padaryta🙂
As kiema sutvarkiau ,gelynus nuroviau ryt juodas bynas vaziuoja viska sukroviau ,tvarkele bus 😉
Mes su masina vaziuosim cia visai salia sestadieni ryte isvaziuosim per piet jau busim vietoj😉Baigineju nusidirbt visus darbus greit diena lekia kaip ir savaite😀
Maniskis keles maikes po 5£ pasieme as ir maike uz 3£ dar pora ranksluosciu ir namu kvapuka su pagaliukais.norejau leksciu komplekta bet babaikos mane aplenke 😉 tiek jau to 😉smagu pas broli skrendi 😉 as dar nezinau kur turbut namie lauksim sveciu 😉
Labas rytas,o as darbuojuos sveika ir pajudeti😀Ka gero vakar nupirkai?🙂O mes Naujuosius Olandijoj sutiksim taip ekspromtu susiplanavom😉
Labas rytas,as tik dabar nubudau😀 kaip gerai tos atostogos😀
Labas rytas,gero shopingo😉
Labas rytas,as jau gyva nors i darba nereikia mausiu nexta 😉
Oi as daug kur buvau nusipirkau nauja mikre,chalata ir t.t,o dabar jau lovytej🙂Ilsiuosi ryt i darbuka😉
As buvau pakilusi ,maniau nexte boxing diena bet ne rytoj. Tai grisusi vel i lova 😉
Labas rytas,as dar lovoj vartausi,bet reiks kelt kavytes gert🙂
Labas rytas,budinames 😉
Ačiū ir tave!
Su Sv.Kakedom!
Labas rytas,ačiū ir jums taip pat!
Labas rytas,ramybes jusu namams Sv. Kuciu ryta!
Mes Europoli nusipirkom visą dėžutę,nes toj lietuvinėj kur apsiperkam net nemačiau šįmet🙂
Labas rytas,man ir iki lietuvines plotkeliu Kucioms.einu kavytes kaisti 😉
Labas rytas,mes vakar smagiai pasisedejom Kaime,dar pasisokt buvom mieste,tai tik puse 1h namie buvau🙂Mums tik iki lietuvines duonos reik ir kokios mesytes,o daugiau visko turetu uztekt😉
As jau lovyte.po darbo apsipirkau,kiek zmoniu europoli ,siaubas.dar rytoj sio bei to reiks nusipirkti ir busiu pasiruosusi sventems.labanaktis.
Man irgi 4dienos laisvos bus😀
Labas rytas,paskutine dienele man 😀
Labas rytas,valioooo penktadienis😉
Labas rytas,budinames 😉
Labas rytas,man irgi dvi,bet ilga tik viena😉
Nebe daug liko 😉 man dar dvi dieneles 😉
As jau pagaliau namie lovoj vos kojos laiko,bet dar rytoj ir viskas iki kito gruodzio😀
Idomiai bet ka padarysi,neskauda tai teks laukti …