Labas rytas,man vakar po darbo galva uzejo skaudet,tai
vaistu,pagulejau,bet vakare ilgokai neuzmigau,tai dabar visa
tokia tinginti esu...Savaite vel i pabaiga😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,man vakar po darbo galva uzejo skaudet,tai vaistu,pagulejau,bet vakare ilgokai neuzmigau,tai dabar visa tokia tinginti esu...Savaite vel i pabaiga😀
Labas rytas,antraste skaiciau tik tiek...
Labas rytas,saltoka lauke… skaitei mergaite surado
Jau apsikuiciau namie🙂Vistik dariau bulviu kose ir kepiau vistienos file kepsniukus apteptus suriu ir briuselio kopustai garnyrui😉
Oho kaip anksti 😉
As jau namucio lekiu🙂
As nesugalvoju ka cia gaminti…
Nezinau lyg vistienos file suktinuku noreciau su suriu ir raugintu agurku viduj,o gal bulviu apkepo dar neapsisprendziau🙂
O as varciausi kol vel uzmudau…. Kas pietums siandien? As be ideju ….
As prisedau papusryciaut😉Buvau ir as nubudus puse 3h,bet dar uzsnaudziau per anksti kelt buvo🙂
Labas rytas,as nakti pusinejau paskui sunkiai keliausi…
Labas rytas,as vel pries zadintuva nubudau😀
As ir jau virsuj ilsiuosi😉
As jau pries tv kojas istiesusi ilsiuosi😉
Dziugu girdet🙂As pasikavinsiu ir leksiu namucio noriu greit apsimetyt,nes drauge zada uzsukt😀
Lyg geriau …
Kad nelabai kas keitesi per paskutines keleta dienu tik lietaus apmazejo...
Isgeriau ,man jau nuo vakar . Gal cia kai oras keiciasi koks slegis veikia…
Vaistu isgerk ir turetu praeit😉
Labas rytas,as sunkiai keliausi ir galva skaudeti nori…
Labas rytas,as be zadintuvo nubudau,kai pirmadieni retai taip buna😀
As tingini padariau ryt bus paskanauti 😉 pajungiu indaplove ir skalbykle ir galesiu poilsiauti 😉
As jau viska pasidariau ka susiplanavus,tai tik liko garbes rata apsukt bulviu maisa prie B&Q nusipirkti ir viskas visa diena poilsis🙂
Labas rytas,as tik nesenuai atsikeliau ,einu kava kaisti 😉
Labas rytas,as jau senokai nubudusi,tai spejau pasikavinti,paleisti siurbli,o dabar kojytes ilsinu vonelej😉
As ne taip seniai grizau,tai uzmeciau mesyte kept ir eisiu knyga paskaityt,arbatos atsigert😉
Labas rytas as tik dabar atsikeliau 😉
Labas rytas,as jau su kavyte diena prasideda🙂Siandien i kirpykla uzsirasius 13h,tai noriu si bei ta pasidaryt,nes be vakaro negrisiu😀
As ofisa svarinuos😉
As jau su kavyte 😉 ramiai fiena eins 😀