As jau po duso pasidariau antra puodeli kavytes,o planu
kaip ir neturiu gal eisiu iki Bretono centro pasivaiksciot
reik induku uzkepelem,bet jei neisiu ryt po darbo
nusipirksiu ne problema🙂
Labas rytas,pas mane balandeliai ,anksti baigiu darba tai
turesiu laiko gaminti 😉 o siaip siandien turejo musu sune
sterilizuoti,bet vakar atsauke gyd susirgo tai dar teks poea
savaiciu laukti …
Labas rytas,buna buna dienu,kad vis koks reikalas
islenda😉Sveikinimai susiradus atostogu😀Nu va penktadienis
siandien seimynai burgeriu pazadejau iskept,o paskui
tinginiausiu visa vakara😉
As pastarosom dienom tokia uzsiemusi kad neturiu kada
parasyti… vakar ejau aiskintis del atostogu su kuo pakalbu
visi daugiau uz mane turi .kai paieskojo gerai dvi dienos
siemet ir viena is pernai atsirado. Dziaugiuosi laimejimu
😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Viskas as jau seriala toliau ziuriu su arbata kaip gerai,kad vakar nepatingejau viska issivirt ir susipjaustyt🙂
Greita tu ,nors ir man nedaug beliko 😉
Paskutiniai patepimai ir namo😀
Ir man greitai eina 😀
Kolkas labai gerai diena eina manau daug nuveiksiu😉
Labas rytas,va kaip buna 😉
Labas rytas,as vakar seriala ziurejau,tai uzsnudau likus iki pabaigos 2serijom reiks siandien uzbaigt🙂Tikiuosi namucio laiku keliaut😀
Diena ,sprogo net nepajutau 😉 jau lovyteje ,labanakt.
As jau po duso pasidariau antra puodeli kavytes,o planu kaip ir neturiu gal eisiu iki Bretono centro pasivaiksciot reik induku uzkepelem,bet jei neisiu ryt po darbo nusipirksiu ne problema🙂
As jau pasikavinusi planuoju ka cia nuveikti 😉
Labas rytas,siandien as velyva dar lovoj drybsau vis😀
Labas rytas,budinames 😉
Mes prikirtom ir kas kur sau dabar pilvus isdrebe😀
Koks saunuolis 😉 as tinginiu bakandeliu dariau 😉
Maniskis cepelinus sugalvojo virti,tai as eisiu knyga paskaityt,kol pietus bus paruosti🙂
Mes vakar buvom tai ramybe as tik dabar keliuosi dar buvau uznudusi 😉
Masinos,tai nesudetingos,o zmones viska sudetingai daro😀Kilsim i pardes sio bei to,o paskui nezinau be jokiu planu🙂
Labas rytas,as ir jau gyva bet dar lovoje. Sudetingos tos masinos 😃
Labas rytas,as dar lovoj,bet leisiuos tuoj kavos😉Tai ne tik taip,bet dar ir treininga atskirai duos kazkokia moteris😀
Aaa…keistai cia vieni atveza kiti pajungia… as jau virsui
Oj ne cia darbe kavos masina🙂
Skalbykle?
Nu jo ne kazka tada,jei sitaip...As susinervinau atveze nauja masina,bet pajunks tik pirmadieni,bet labai jau nesidelioja cia viskas su ja🙈
Ne ne uzteks to malonumo.be to jai po rujos su hormonais problemos prasideda ,ji isivaizduoja kad laukiasi suniuku …
Man savaitgalis prasideda,tai puodais neapsikraunu😀O tai nutaret daugiau suniuku nebeturet?
Labas rytas,pas mane balandeliai ,anksti baigiu darba tai turesiu laiko gaminti 😉 o siaip siandien turejo musu sune sterilizuoti,bet vakar atsauke gyd susirgo tai dar teks poea savaiciu laukti …
Labas rytas,buna buna dienu,kad vis koks reikalas islenda😉Sveikinimai susiradus atostogu😀Nu va penktadienis siandien seimynai burgeriu pazadejau iskept,o paskui tinginiausiu visa vakara😉
As pastarosom dienom tokia uzsiemusi kad neturiu kada parasyti… vakar ejau aiskintis del atostogu su kuo pakalbu visi daugiau uz mane turi .kai paieskojo gerai dvi dienos siemet ir viena is pernai atsirado. Dziaugiuosi laimejimu 😀
As jau po pusryciu kavinuos ir spauda skaitau🙂
Labas rytas,as vakar anksti uzmigau tai siandien pries zadintuva nubudau 😀