Mes jau namuciuose vyras is masinos daiktus renkasi,o as
siltai pries tv sedziu😉Norejau kur pasivaiksciot lekt,bet
dar per salta pabusim namie...Musu sunei labai gerai gijo ir
nieko jai ten nebuvo jau kita diena nuemem ta salma nuo
galvos nezinau kaip jis ten vadinas istikruju😀Prieziuros
jokios nereikejo gyvenimas tesesi kaip visada😉
Jie tai gali 😉 as namus baigiu apsitvarkyti ,eisiu i
virsu patalyne reikia pakeisti paskui sune ismaudyti .
Antradieni mums sterilizacija,tikiuosi neatsauks kaip ana
karta 😉beja kaip juns praejo? As truputi nerimauju kaip ten
viskas gys ar ilgai gis? Pasiimsiu atostogu su ja pabuti iki
savaites galo.
Ai ne lauke gal nelabai maniskis noretu...Visur vazinet
reik tik atstumo klausimas yra kur iki Cambridge ir kur iki
Londono tik,kai self employed,tai gali rinktis kur dirbt ir
kur ne😉
O cia aplink Peterborough ar toliau
vazineja?Smalsauju,nes maniskis nuo rudens dirba,bet
konculiniuose namuose vonias,tualetus stato,bet noretu kur
arciau namu susirast🙂Uzklausk gal netycia iesko zmoniu ju
sefas🙂
Ačiū...Paturesim sita,kai tik galimybe atsiras keisim i
kita,kurios norim,o ne delto,kad reikia😉O kur tavo vyrai
dirba?Vakar vyrui isegine buvo,tai viska padare reik tik i
pardes palekt sio bei to ir busim laisvi visa
savaitgali🙂
Labas rytas,sveikinu su nauju pirkiniu ! Gaila kad
nesidziaugiat … mes dvi turim bet reiktu viena parduot . As
pries 7 keliausi vyrus i darba isleist,tai dabar sau kava
baigiu gerti ir eisiu po namus tvarkytis .vakar patingejau
nei skslbimo neuzdejau…
Labas rytas,as dar lovoj spauda skaitineju,bet kaip
visada jauciu tuoj leisiuos kavos kaistis🙂Vakar nauja masina
nusipirkome,bet nei vyras,nei as visai nesidziaugiam,nes
pirkom tik del darbo,jog jam ulez moket Londone nereiktu ir
siek tiek pigiau keliaut butu...Uz musiske nebloga kaina
pasiule,tai paliksim sekmadieni jiems bus maziau galvos
skausmo kaip parduot🙂
As poilsiauju siandien uzbaigiau knyga skaityt🙂Kaip tik
atejo naujos kur uzsisakiau,bet radau toj kur perskaiciau
nuoroda i filma,tai eisiu gal filma paziuret gal ir bus
geras🙂
Mano diena tokia pusetina isejo,bet jau namucio
leksiu🙂Pirkau tesco amerikietisku prieskoniu lasisai ir
bulvem,tai siandien grizus noriu isbandyt,paziuret ar skanu
bus😀
Labas rytas,As siek tiek pries zadintuva nubudau,tai jau
kavinuos😉Siandien treining turetu but naujai masinai,jei ja
ten pajunge,nes ejau namo,tai dar toliau krapste nuo 7h ryto
pradejus matyt kazkas nesigavo...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Mes jau namuciuose vyras is masinos daiktus renkasi,o as siltai pries tv sedziu😉Norejau kur pasivaiksciot lekt,bet dar per salta pabusim namie...Musu sunei labai gerai gijo ir nieko jai ten nebuvo jau kita diena nuemem ta salma nuo galvos nezinau kaip jis ten vadinas istikruju😀Prieziuros jokios nereikejo gyvenimas tesesi kaip visada😉
Jie tai gali 😉 as namus baigiu apsitvarkyti ,eisiu i virsu patalyne reikia pakeisti paskui sune ismaudyti . Antradieni mums sterilizacija,tikiuosi neatsauks kaip ana karta 😉beja kaip juns praejo? As truputi nerimauju kaip ten viskas gys ar ilgai gis? Pasiimsiu atostogu su ja pabuti iki savaites galo.
Ai ne lauke gal nelabai maniskis noretu...Visur vazinet reik tik atstumo klausimas yra kur iki Cambridge ir kur iki Londono tik,kai self employed,tai gali rinktis kur dirbt ir kur ne😉
Maniskis lauke dirba stato . Ir vazineja ,ne vietoje dirba o Cambridge. Kad man atrodo cia vietoje nelabai statybu yra ☹
P.S.moka,tai jis daugiau visko daryt😀
O cia aplink Peterborough ar toliau vazineja?Smalsauju,nes maniskis nuo rudens dirba,bet konculiniuose namuose vonias,tualetus stato,bet noretu kur arciau namu susirast🙂Uzklausk gal netycia iesko zmoniu ju sefas🙂
Statybose, privaciai maniskks siandien turi darbuko😉 as tik dabar is halato issokau 😀
Ačiū...Paturesim sita,kai tik galimybe atsiras keisim i kita,kurios norim,o ne delto,kad reikia😉O kur tavo vyrai dirba?Vakar vyrui isegine buvo,tai viska padare reik tik i pardes palekt
sio bei to ir busim laisvi visa savaitgali🙂
Labas rytas,sveikinu su nauju pirkiniu ! Gaila kad nesidziaugiat … mes dvi turim bet reiktu viena parduot . As pries 7 keliausi vyrus i darba isleist,tai dabar sau kava baigiu gerti ir eisiu po namus tvarkytis .vakar patingejau nei skslbimo neuzdejau…
Labas rytas,as dar lovoj spauda skaitineju,bet kaip visada jauciu tuoj leisiuos kavos kaistis🙂Vakar nauja masina nusipirkome,bet nei vyras,nei as visai nesidziaugiam,nes pirkom tik del darbo,jog jam ulez moket Londone nereiktu ir siek tiek pigiau keliaut butu...Uz musiske nebloga kaina pasiule,tai paliksim sekmadieni jiems bus maziau galvos skausmo kaip parduot🙂
Dar truputi ir namo 😉
Labas rytas,Ir tave!Vakar vyras KFC parveze,tai privalgem ir i lovas😀
Labas rytas,su penktadieniu! As vakar nors nieko negaminau velai atsiguliau…
As poilsiauju siandien uzbaigiau knyga skaityt🙂Kaip tik atejo naujos kur uzsisakiau,bet radau toj kur perskaiciau nuoroda i filma,tai eisiu gal filma paziuret gal ir bus geras🙂
As ir ne iskart uzmigau😀Mazdaug susiplanavau diena,tai turetu but bizi bizi😀
Labas rytas,o uzmigau dar veliau… siandien skamba zadintuvas toks jausmas kad ne mano ir ne man skamba 😃
Labas rytas,as ir jau tokiu laiku lovoj buvau net anksciau😀Vel savaite i pabaiga🙂
Prikepiau lietiniu ir jau virsui lovyteje.labanakt
As jau namulio😉
Ir vel breikas 😉
Man sktiste skrenda laikas vos speju suktis😀
As jau breijauju,kaip greit laikas man praejo 😀
Labas rytas,as prirs zadintuva nubudau 😉
Labas rytas,as pagal nuotaika siandien gal gaminsiu,o gal ir ne yra visokou likuciu😉
As plova gaminau,ryt lietiniai bus su mesa ir varske. Dar turiu mesytes pamarivusi bus kitai dienai.
Mano diena tokia pusetina isejo,bet jau namucio leksiu🙂Pirkau tesco amerikietisku prieskoniu lasisai ir bulvem,tai siandien grizus noriu isbandyt,paziuret ar skanu bus😀
Man laikas sustojo is ryto taip gerai ejo …
As jau pusryciauju ir vel nieko diena atrodo😊
Labas rytas as 3 buvau nubudusi lyg ir ismiegojusi bet dar nusnudau iki zadintuvo 😉
Labas rytas,As siek tiek pries zadintuva nubudau,tai jau kavinuos😉Siandien treining turetu but naujai masinai,jei ja ten pajunge,nes ejau namo,tai dar toliau krapste nuo 7h ryto pradejus matyt kazkas nesigavo...