Kova su kilogramais

06. Jul, 12:49

sveikutes:) gal atsiras mamyciu kurios kovoja su savo svoriu ir pasidalins savo kovojimo budais,isgyvenimais ir t.t...

31. Jan 2011, 15:58

Lasiukai, gal nepadeda svorio numesti, bet turiu lasiuku aprasyma, tai jis labai gerai valo organizma. reguliuoja cholesteroli, kraujagysles tampa elastingesnes prapuola galvos skausmai, Mano uosvene kankina migrena, tai jai labai geRAI. Birute tu mano ikvepeja 😀 patinka man tavo entuziazmas

31. Jan 2011, 14:14

Aš irgi sugersiu😀

31. Jan 2011, 13:43

del lasiuku as ir nelabai jauciu poveikio... bet sakiau sugersiu iki galo, uzbaigsiu ka pradejau. man tik laikosi -1kg, bet cia daugiau nuo to kad nevalgau po 18val, ziuriu ka valgau ir vakarais pasportuoju, taip ir toliau darysiu, gal taip letai, po biskiuka ir nukris 😀 lb staigaus poveikio as ir nenoriu, tada lengvai ir sugryzta...

31. Jan 2011, 13:34

nepadeda ir man tie lašiukai,aš laukiu pavasario šviežių daržovių judėjimas visai kitoks ir tada vėl nukris,man pvz net tas po 18val nieko nepadeda,ai nors žinot čia kaip su tais kokias girtuokliais,ai va tik to biskį paragausiu po to dar kito,o vėliau žiūri kad vėl apsivalgius.Reik man atrodo vėl užsiimt rimtai su galva ir įsikalt kad turiu mest svorį ir griežtai gana valgymui.

31. Jan 2011, 13:20

Sveikos,as nustojau gert,nes nejauciu jokiu pasikeitimu,pradzioj buvo pagreitejes virskinimas,o dbr nieko,tai galvoju gana. Vis tik stebuklu nebuna.Dieta+sportas tik gali padet.

31. Jan 2011, 08:50

labas rytas😀mano pirmoji savaite jau praejo,kai pradejau gerti lasiukus😀dideliu kazkokiu pasikeitimu dar nepajutau,gal tik kad naktim i toleta net po du kartus keltis turiu ir svoris nei dideja,nei mazeja☹nors praita savaite buvo toia ,,baliauna''😃,na gersim toliau lasiukus ir lauksim pasikeitimu i geraja puse😀o kaip jums sekasi?kokie pasikeitimai?

28. Jan 2011, 16:40

tikiu 😃 😃

28. Jan 2011, 14:40

tai kad as nepavadinciau savo valgymo edimu,tikrai po daug niekada nevalgiau.. bet matyt reikia dar maziau 😀

28. Jan 2011, 13:50

man irgi vieną dieną lengviau atsilaikyt kitą sunkiau,bet stengiuosi neėst po6,na gal po truputį.Gerai čia kažkuri kažkada pasakė,reik užsikoduot nuo ėdimo😃😃😃

28. Jan 2011, 11:26

man kolkas piukiai sekasi nevalgyti po 18val, viena vakara ti nusizengiau, nes turejom sveciu, o kazkaip cia visiem aiskint kad nevalgau, prisilaikau tai nesinori. va, snd vel grikiu diena pas mane 😀 tikiuos atlaikysiu vel 😀

27. Jan 2011, 22:21

sveikos mamytes,paskaiciau kad visos mes svori kaip baigs maitinti,tai noriu papriestarauti.Pati auginu suneli(beje jau trecia),per nestuma priaugau 20kg.dabar suneliui 7men.as sveriu dar maziau nrgu pries nestuma,reikia tik valgyti taisiklingai,suderinti mityba ir svoris tirpsta,YPAC KAIP MAITINI KRUTIM,nes organizmas naudoja daug energijos pienuko gamybai,tad tikrai siulau pabandyti ir aisku jai yra galimybe truputi pasportuoti😀

27. Jan 2011, 13:59

na kaip sekas kam su lašiukais kam be kas naujo.Vakar pas mus buvo neblogas oras tai prasivaikščiojom su vaiku nebuvo kada net apie maistą galvot😉

26. Jan 2011, 11:15

saunuoles mamytukes kad taip gerai nusiteikiat😉

25. Jan 2011, 14:41

manau maziau nervinkis, maitink mazyli ir dziaukis kad pienuko turi, o svori spesi numesti 😀 as jau dziaugiuosi kad jau ant svarstykliu uzlipus matau 69 😀 bet dar nemazai reikia, minimum iki 64noriu numesti labai noreciau iki 60 😀

25. Jan 2011, 14:06

sveikutes pati maitinu tai taip sunku mesti svori po svenciu vel svoris padidejo tai buvo 81,50 kg o va ryte pasisveriau vos nenukritau sveriu 84,50 kg o dar sako maitinant savo pienu svoris krenta, na bet as paskutiniu metu daug valgu ir negaliu sustoti jau bijau ziureti i veidrodi 😥 kai pagalvoju kad pries nestuma sveriau 67 kg 😥

25. Jan 2011, 12:55

bet dievuliau dievuliau kas per kiauliškas organizmas jei tik pavalgei ko tuoj ir nusėdo ant kūno

25. Jan 2011, 12:53

taip taip o kai dar pradės bust gamta taio išvis stimulas atsiras.Skaičiau tą baltymų dietą gal ir nieko,reik pabandyt

25. Jan 2011, 12:30

ups paskubejau SVARBIAUSIA!!!!

25. Jan 2011, 12:30

va va avarbiausia geras nusiteikimas o su juo ir geras rezultatas bus😉

25. Jan 2011, 10:55

as i savaite viena diena darysiu tik grikiu. Nukrito man tik 1kg, syryt jau geriau visa saukstuka, tai ui, net gerkle nudegino 😃 as ir jau grieztai nuo 18 nebevalgau, ir stengiuosi kasdien valgyti tuo paciu metu, kolkas prisilaikyti sekasi neblogai, bet rezultatu dar nelabai matosi, bet ir nesitikiu kad taip is karto, tiesiog tikiu kad tikrai man pavyks. Ir pasportuoju truputi 😀 Svarbiausia kad nuotaika geresne, jauciuosi zvali ir laiminga. Kazkaip labai labai itikejau kad pasieksiu ko noriu, manau tas svarbiausia, didziausia stimula duoda 😀 jums ir linkiu optimizmo 😀

25. Jan 2011, 07:17

as tai va dar bandysiu pritaikyt sau baltymu dietai 😀

25. Jan 2011, 07:10

ma mamuliukai kaip gyvuojam su eleksirais kaip skrandukai jau priprato/😉

24. Jan 2011, 18:54

pas mane nieko per savaitę nes vaiko gimtadienis tai šampanas,vynas ir visokių kitokių negerovių

24. Jan 2011, 12:03

AS po savaites dar nesisveriau. bet lasiukai juda. po 18val man saldytuvas irgi uzdarytas. DEl toleto as ir nejauciu jokio poveikio

24. Jan 2011, 10:46

na man tai visai gerai einasi gal cia dar ir psihologinis nusiteikimas jau geriu savaitele minus 3kg😀beja pradejau maziau est ir po 18 nevalagau gerriu daug skysciu😀

24. Jan 2011, 10:37

na geriu jau ketvirta diena tuos lasiukus,bet man jokio poveikio kaip cia raso kad dazniau i toleta eina.o man nieko tas pats kaip ju ir negeriau☹nesamone cia su tais cesnakais.

23. Jan 2011, 18:07

Sveikos mamytes, siulau isigyti KEUNE prieziuros priemoniu pigiau, kosmetika originali.
Priemonės skirtos įvairiam plaukui.
1. Sausų pažeistų plaukų linija
2. Dažytų plaukų linija
3. Silpnų slenkančių plaukų linija
4. Riebių plaukų linija
5. Pleiskanotų plaukų linija
6. Nepaklusnių plaukų linija.
7. Apimti didinanti linija
taip pat daug formavimo priemonių, plaukų dažų, vyriška linija, augalinių šampūnų linija.
KAINOS MAZESNES NEI SALONUOSE.
taip pat galime deretis
Esu vilniuje, pristatymas nemokamas, i kitus miestus siunciu pastu.

Visus katologus galiu atsiusti paštu, rasykite savo adresiuka arba tiesiogiai man paštas careline.keune@gmail.com
tel.nr 868355012

22. Jan 2011, 20:39

jo jo jau kai daugiau reikia isgerti tai taip astroka 😀 o ryte nudziugino mane svarstykles, is po vakaryksciu grikiu -1kg 😀 aisku tai nelaikau jau numetimu, bet po biskiuka po biskiuka 😀 i savaite viena diena visada darysiu grikiu, ir kolkas gerai sekasi nevalgyti po 18val 😀 ir pasportuoju 😀 reikia nepasiduoti, jau baigiu pagauti kabli 😃

22. Jan 2011, 19:27

lasiukai labai astrus, jau laukiu kada baigsiu.😀

22. Jan 2011, 19:26

<
Man tai irgi sunkiausia, kai vyrui reik valgyt daryt. daznai pati neatsilaikau ir veliau pavalgyt,bet laikaus

1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 74