Sveikos mielosios, labai dėkoju redaktižorei už suteiktą naują galimybę dalintis patirtimi, diskutuoti apie rankdarbėlius. Tad startuojame. Jei yra mamyčių besidominčių dekupažu - junkitės. Aš dar tik pradedančioji. Diskutuokim, rodykim darbelius blog'uose :)
moskeli patariu geriau nusipirkti koki zurnaliuka,ten apie kiekviena darbeli bus labai aiskiai viskas parasyta su pavyzdeliais 👍 nereiks jokiu kursu 😀
D:\Dokumentai\My Pictures\Downloaded Albums\grozio.kampelis\Deko_RK_2009\image.jpg
o cia panaudotas ant samanu medzio 😉
labai simpatiska dezute 👍 as tik maziukus darbelius tedariau,tai naudoju laka-klijus hoby line blizganti,o visa kita tai is statybiniu prekiu 😀 pokolkas net sendinimui nenusipirkau priemoniu,bet reiks, kada sugalvosiu ka daryti 😉
cia mano didziauisas darbelis kaledinis zibintas
oi pamissau nuotrauka?
juratuk labai grazi sage,o tu tik papuosalus darai,gal gali pasakyti kokios firmos naudoji priemones,Pabandysiu ideti nuotrauka ir as ,dezute daryta su vienkomponenciu,tik laka nusipirkau nekoki,tai man truputi jis sugadino vaizdeli.
sveikutes visos,gal kuri netyngi ir gali truputeli papasakoti nuo ko tai ira pradedama,iskart aukstumu ir beprotiskai dideliu darbu nesiruosiu daryt😀 bet kokia smulkmena noreciau pabandyti nes turiu ideja ateiciai😀 tai va noreciau suzinoti kaip tai yra daromai ir kokias priemones butina tureti 😀aciu uz atsakyma😀
neikelia didesniu 😉 cia mano dekupazinta sage kupidonas 😉
dabar gerai,galesime tiesisi i cia nuotraukytes deti 😉
gal pamirsai sumazinti 😉 kai dideles nuotraukas dedam neuzkrauna ,turi buti iki 1 mg 😀
labukas,suprantu juk vasara,mazai laiko yra kada dabar uzsiimti,as tai pat dabar neturiu kada,nors reikia viena darbeli dar padaryti dovanu,anksciau daugiau uzsiimdavau Zygimantas nueina daryti miegelio o as terlioju ka nors,dabar taip neina,reik ir geles apsiravet ir lysves.Nezinau as kelinta diena bandau ideti foto,bet kazko neina.
edi užsiimam kiek laikas leidžia 😀 tik va niekaip neturiu kada įdėti savo pirmųjų darbų 😀 tiksliau kas liko išdovanojus 😀
Sveikutes,kiek matau mazai kas uzsiima dekopazu.As seniai norejau ismeginti.o kaip suzinojau kad Marijampolej vyksta kursai,butinai uzsirasiau,ir nuo to laiko kaip tik turiu kazka vis paterlioju,nors vyras sako kad man jau liga.Butu smagu pamatyti jusu darbelius,pasistenksiu ir as ideti, i Blogas.
zivkuli aš dar prasta praktikantė viso labo Velykom kiaušinius dekupažavau, ir rėmelių keletą 😉
zivkuli as tai lakuoju istiklintam balkone 😀 tad kambary kvapo nera 😉
sveikutes mamtes as ne i tema truputi bet noreciau paklausti ar jus susidurete su mazlio uzkietejusiais viduriukais?mano dukrte jau beveik menesi pati nepakakoja ir nebezinau jau ka ir bedariti nes niekas nepadeda...☹
Sveika Robke, jo, to žurnaliuko tik antras numeris , jis kažkaip kas tris mėnesius leidžiamas.turiu ir pirmąjį, jis toks Kalėdinis labai , nes per šventes pirkau.
Dekupažavus esu padėklą, medinę dėžutę-nuotraukų albumą, butelį nuo vyno (tarp kita ko neblogai gavosi, nes butelis mėlynos spalvos, o aš padažiau baltai ir aguonas dėjau) 😀
O kokių grožybių esi primeistravus? 😀
zivkuli apžiūrėjau tą svetainę. Kiek supratau to žurnaliuko tai dar tik antras numeris išėjęs taip ? Gal turi ir pirmąjį 😉 ?
zivkulis, o kokių grožybių pati esi jau dekupažavusi ? 😀
ačiū , Robke 😀
O tavo skcrebukas fainas gavos 😉
zivkuli aš dekupuoju gerai vėdinamam kambaryje
labutis darbščiarankės 😀 aš irgi perku žurnalą "visi rankdarbiai " , fainu idėjų yra ten.o klausykit, mamos, jus namuose dekupuojat, prie savo leliukų? nes aš turiu visas dekupažo priemones, ir dekupavau iki susilaukiau dukrytės. o dabar kažkaip nesiryžtu juk galvoju vistiek lako, klijų kvapai, juk nie nėra tokie jau nekalti.. tai tik idėjos kaupiasi kaupiasi..galvoju kai atšlis ir galėsim pas mamą į "rančą" išvažiuot, tai lauke gal padekupuosiu..
atomine, tikrai būtų faina pamatyti auskariukų ir apyrankės darbo eigą 😀
aš išsiunčiau screbuko darbo eigą, tik dar neidėjo, bet čia mano tik pirmi bandymai iš naminių priemonių bus 😀
Ačiū už nuorodą 😉
Aš ir neseniai susidomėjau dekupažu 😀 Apie sages gerą pamoką aptikau žurnaliuke "Visi rankdarbiai" yra ir jų puslapis visirankdarbiai.lt
Aš ir deja tik pradėjau ir teko atidėti ☹ Priemonių dar dasipirkau, tai taip ir stovi, laukia . . . 😀
atomine tai pabaigsi juk gali ir į pagrindinį atsiųsti jei eigą fotkini visoms bus akių paganyti, gal ir daugiau susigundys pabandyti 😉
dekupazas pas manes atidetas pokolkas 😉
aš gaminu auskarus ir ruošiuosi apyrankę pasidaryti, tik va niekaip normaliai neprisėdu 😀 foto pasidariau ir tų nespėju į blogą sukelti 😀
Kur prapuolėte visos 😉 ? Gal ką naujo "meistraujate" ?
aišku 😉
ant tamsiu pavirsiu reikia deti storesni paveiksliuka (servetele netiks) o blogaja paveiksliuko puse nudazyti baltais dazais 😀