Sveikos mielosios, labai dėkoju redaktižorei už suteiktą naują galimybę dalintis patirtimi, diskutuoti apie rankdarbėlius. Tad startuojame. Jei yra mamyčių besidominčių dekupažu - junkitės. Aš dar tik pradedančioji. Diskutuokim, rodykim darbelius blog'uose :)
kokie faini kiausinukai 👍
Reikės bandyti su foto padirbėti, nes norėičau labai segių, taip patiko tos, kurias Redita Dominaitytė daro...
Ir dar turiu tokią bėdą, kad nemoku darbo idealiai lygiai padengti laku, na gaunasi lygiai, bet vistiek nėra veidrodinio lygumo, kur galėtų būti priežasti? gal blogu teptuku naudojuosi, ar blogai tepu? ar perdaug noriu, kad idealiai gautųsi 😀
P.s. čia keli kiaušiukai, kuriuos Vėlykoms dariau 😀
Šaunus darbas atomine 👍 😀 Galima foto ir tirpintu emaliu permatomu užpilti, taip pat kaip ir su stiklu gaunas 😀
Labai fainai 😀). Nu as dar eisiu pasiklausti tiksliai apie ta ryziny popieriu, bet principas, tas, kadant ryzinio popieriaus atsvieti nuotrauka ir dedi kaip servietele ar paprasta ryziny popieriu. Cia aplamai mano pirmoji dezute bus 😀, nes esu dariusi tik lekste ir puodely 😀
Tik man dar iki tobulumo tikrai toli, nors kitiems gražu 😀
Vis neįdedu savo "menų" 😀 čia buvo pirmas mano blynas - šukos 😀 tik neišpeikit labai 😀 juk mokausi pati be jokių kursų 😀 vėliau sekė geresnės dėžutės, bet išdovanotos 😀
Aš su nuotrauka segės norėčiau, bet tą skystą stiklą pilti reikia ant tikros foto? o dėl to ryžinio popieriaus, tai paimi tokį popierį ir atspausdini ant jo ar kitaip?
Supratau 😀 nu kokiu cia "navarotu" yra 😀
o aplinkui darai jau kaip sugalvosi
galima atsispauzdinti,bet yra tokia priemone nuotraukoms ,vadinasi skystas stiklas,uzlipini nuotrauka apipili tuo skyzciu ir gaunasi nuotrauka po stiklu,beto apsaugo nuotrauka.
Ja reikia ant ryzinio atsviesti , tik gal jau kazkuri darius ir gali papasakoti smulkiau 😀
nuotrauka tikrai stora,tai manau reiktu ja atspauzdinti ant plonesnio popieriaus, ir tada dekupazinti 😉
Labukas visoms 😀,
Dekupazuoju sunui dezute, ten desiu visokias smulkmes pirma pampersa, ciulptuka ir t.t. Nutariau daryti su jo nuotraukytem, betdar nesu bandziusi su nuotrauka ☹. Gal kuri turit patirties?
labai grazus darbeliai 😀
Labai gražu 😀
paprasta,bet grazu
paprasta,bet grazu
paprasta,bet grazu
dar jos vidu isklijavus buvau, bet kaip dukryte pazaidzia, tai neiko gero jau neliko, reikes patvarkyti😀
sveikos, labai grazus darbelei, as tai po savo dezes darytos daugiau nieko nedriau, vis nera kada.
viltekamile dar tokiems dideliems nepribrendau darbams 😃 o ka butent tu nori daryti? esme tai bet koki darbeli dekupazuojant tapati 😉 tik gabaritai,paveiksliukai ir dazu kiekis daug didesnis 😀
Parašyta, kad maximoj randas tai čia toj didžiausioj turbūt taip ?
Dėkui už nuorodą 😉
mamytes,gal kuri grazinot lovyte? 😀 norecia pasikonsultuoti? 😀
labas robke,taip esu kolkas is Marijampoles. Deko pamokas lankiau Silver city parduotuvej,ten tai pat galima isigyti ruosinuka,priemoniu.Nors as internetu uzsisakineju kaip man reikia,nes pigiau negu ten.Dabar birzeli viena pamoka kainuoja 25 Lt.per pus maziau,na placiau ieik i internetini puslapi http://www.silvercity.lt/
Edi kaip supratau esi marijampolietė ? KOkius kursus ir kur lankei deko ? Gal yra Mrj kokia parduotuvėlė kur ruošinukų galima įsigyti ? Nes Vlk nieko panašaus nėra.
Sveikos. Labai gražūs darbeliai 😉
Mano visos priemonės atidėtos ir sukrautos dėžėj, nes namai, daržai ir egzaminai, tad rankdarbiam laiko nėr. Baigsis egzai ir galėsiu įgyvendint idėjas pagaliau 👍
mazai ziurau mamytes dekopazu uzsiima.
Taip, medi irgi dariau ,yra atsiustas i mk 😉
beje tavo lekstutes 👍 😀
matai as beveik tik papuosaliukams tenaudojau tai ir neturiu daug dar prisipirkus 😀 pokolkas tikrai uztenka 😀 mano hobis netik dekupazas tai ir taip netelpa visokios priemones 😃
juratux tavo darbeliai labai orginalus medi irgi pati dariai.Mano priemones visos skirtos dekopazui,isskyrus lakas kuriuo nesu patenkinta,bet skaiciau kad daug kas naudoja is statybiniu prekiu parduotuviu.Labai yra gera knyga MANO 1001 IDEJa ten labai viskas smulkiai aprasyta su paveiksliukas,kaip ka isgayti,verta nusipirkti,beto internetu pigiau uzsisakyti negu knygynuose.