Sveikos mielosios, labai dėkoju redaktižorei už suteiktą naują galimybę dalintis patirtimi, diskutuoti apie rankdarbėlius. Tad startuojame. Jei yra mamyčių besidominčių dekupažu - junkitės. Aš dar tik pradedančioji. Diskutuokim, rodykim darbelius blog'uose :)
Gal galit kuri paaiškinti kaip daryti, ar dažyti, kad fonas būtų itin tamsus, bet ir paveiksliukas matytųsi ?
Mačiau nete superinių darbelių ir iškilo klausimas kaip taip padaryti ???
Teisingai 😀
svarbiausia nereikia niekur skubeti 😉
Na va šiandien jau žymiai geriau sekėsi dekupažint 😀 Padariau išvadą - rezultatas pasiekiamas tik kruopštumo dėka 😀
Tai žinoma 😀
man tai graziausiai tai po apacia tamsi spalva o ant virsaus sviesi atrodo 😉
Va būtent netinkamus dažus naudojau 😀
Goddness bus smagu pamatyti 😉
Aš dar šiandien darysiu, neužbaigiu niekaip, ilgai trunka 😀 Darau be sendinimo db 😀 NOrs tuos,k uoriuos lakavau sendinimo laku sutrūkinėjo 😀 Bet spalvas manau netinkamai rinkaus, nes mažai matos, kadangi spalva pagrindo šviesi, ir ant viršaus šviesiai dažyta 😀
sveikos, mielosios... Šiandien ėmiau dekupažinti kiaušinius velyku medžiui labai rimtai. Gal kas gausis
kiekvienam sendinimui lakui butinai naudok reikiamus dazus,nes nesigaus 😉
Na pigiai, bet žiūrėsiu ar pasiteisins 😃 😀
Sendinau vienkomponenčiu, tarpe tarp dažų sluoksnių. Regis esmė tame, kad turi būti dažai būtent toki ant viršaus dažomi, koki nurodyti ant to lako instrukcijoje, o aš ėmiau ir tais pačiais akriliniais uždažiau . . . ☹ Va kur be sendinimo dariau, įprastai tai gavos gana dailiai 😀
tai robke pigiai tu cia prasisukai 😀 na lauksim jusu darbeliu 😉
Atomine, as maniau, kad kalbam apie dekupazinima kiausiniu kaip dekoraciju: t.y. isputi kiausini is luksto ir tada dekoruoji
jūs šaunuolės jau tiek visko išbandę 😀 nieko pasivysiu, dabar kažkiek laikelio galėsiu skirti tokiems darbeliams 😀 o šiaip aš irgi tokia, kad man rezultato reikia greitai, neturiu kantrybės laukti po kelias dienas 😀 sendinimo ant kiaušinių dar nebandžiau, reikės išsivirti kelis ir pažaisti, matysim kaip čia seksis...
o robke, kuo sendinai? Aš tai dvikomponenciu sendinau siandien. kaži kaip gausis ant tikrų kiaušinių..
Aš ir vėlus esu sausu būdu ežiuką, MK įdėtas yra, iš karoliukų ir turiu šį tą nusivėrusi 😀
Bus smagu rezultatus pamatyti 😉
Bandžiau šiandien dekupuot kiaušinukus, bet sendinimas nesigavo . . . ☹ kažkas ne taip . . . Kur be sendinimo gavos puikiai, o va su . . . nesutrūkinėjo . . .
As nuo veltinio pradejau, bet adata dar nieko velti, bet slapiai... oj ne... man rezultatas turi greitai būti, o jei laukti reikia, tai ne kas... Va pavyzdziui šiandien senus auskarus persigaminau. Kvaila esu, kad nenufotkinau prieš, bet kaip atrodo po tikrai parodysiu. Ir dar įmesiu ką pažįstamai dovanų paruošiau.
Ką turiu dar pas save rytoj pasistengsiu nufotografuoti ir įdėti 😀 nes geresnius darbukus jau esu ir padovanojusi 😀 goddess papuošaliukai tai labai gražūs...sakiau kai baigsiu mezginį ir ką pradėjusi dekupažo, eisiu prie veltinių ir polimerinio molio, o tada prie karoliukų, viską noriu išbandyti 😀
Na pas mus naminiai kiaušiniai, tai jau išdžiovinus turiu 18vnt 😀 Dalį dekupuosiu, dalį kitaip puošiu 😀
Vistiek kada prisiruoši 😀
Aš važiuosiu į Urmo bazę plastikiniuų kiaušinukų pirkti ir dekoruosiu. Robke, aš tokia tinginė, man daug laiko reikia prisiruošti, kad foto sudėti ☹
Jau mačiau tavo blog'ą goddness, šaunūs papuošaliukai 😀 👍
atomine lauksim tavo darbukų 😉 Aš vakar kiaušinukus marginau, kitą savaičiukę pradėsiu darbukus su deku.
teisingai 😀
Ta medziaga filcas 😉
sagėms ėmiau medinį pagrindą, jį dekoravau, tuomet kraštuką apklijavau juostele, kitoje pusėje klijavau segtuką ir viską paslėpiau po tokia medžiaga kaip veltinis, pamiršau kaip vadinasi 😀 labai patiko ir aplink apsiuvimas smulkiais karoliukais, pabandysiu tokią daryti...
tiesa pasakius, nemokus susikurti bloga. Aiškino man čia viena mergina, bet nesuprantu, kur padarius įrašą jis pasideda ☹
dubliavosi žodis sages, nes mažiukas neramus tai viena akim dirstelėjau ir primaliau čia 😀
o sages kaip sages apipavidalini paskui ? 😀
atomine aš į Kns tik į paskaitas važinėju, ir mažai ką ten žinau ☹ beto ir laiko nebūtų kada ieškoti . . . gal kada pasiseks netyčiom aptikt 😀
Aš viso labo pirmąjį darbuką darysiu . . . goddess gal įmesi ir mum pasigrožėti padariusi 😉 ?
juratux pirkau senukuos(tiksliau vyrelis buvo išprovokuotas ir pirko 😀) sendinimo laką sadolin, kaina 23.50lt, ir akrilinį pusiau matinį laką(ne pats pigiausias, bet vidutinis) vivacolor, kainavo 19,90lt. O dažus akrilinius radau kitoj statybinių prekių parduotuvėj tai ten litras kainavo vos 11,15lt, o senukuos apie 20lt
Kaune parduotuvėlių rankdarbiams tikrai nemažai, ypač senamiestyje 😀 aš šiuo metu pirmenybę teikiu ir darau plaukų šepečius bei mokausi seges gaminti 😀