Sveikos mielosios, labai dėkoju redaktižorei už suteiktą naują galimybę dalintis patirtimi, diskutuoti apie rankdarbėlius. Tad startuojame. Jei yra mamyčių besidominčių dekupažu - junkitės. Aš dar tik pradedančioji. Diskutuokim, rodykim darbelius blog'uose :)
Aš lakuoju mažiausiai 5 kartus darbukus 😀
Dailūs darbeliai krist 😀 Va tkrai anksčiau su mozilla prisijungdavau tai eidavo įkelti, db su explore tai parsisiųsiu mpzilla ir įkelsiu keletą naujų darbukų.
Justina ir man atsiųst gali 😃 Tik pameni pas mane netas vėžlio lėtumo 😃
jei nebutu sunku ir man galetai jusstyteee imesti i pasta editarad@gmail.com
jussstyteee, man i el.pasta gali imest raimonda.saulute.raimonda@gmail.com 😉
labai dailūs krist darbeliai 😀
tikrai nesudetinga 😉 galiu zurnaliuka imesti i koki skype 😉
aaa... apsikvailinau biski 😃 nu bet vistiek lb grazu ir reik moket 😀
cia nepiesta 😉 cia buna pirkti piesinukai 😀
Nu merginos tikros auksarankes, tokiu groziu pridare!!! 👍 Net pavydziu tokios gysleles, o as niekad nemokejau piest... 😀
o kaip tu darai?
nu nežinau, aš kitaip nemoku, tik su popierium
o kam tas 3D popierius ?
nu geras, as kai pirkau tai nesake nieko 😤 o dar klausiau ar reik ko papildomo prie sios pastos
dirbant su ja reikia turėti popieriaus 3D dekoravimui. Jos konsistencija kai zefyro, kaip ir sake jussstyteee
o jos konsistencija kaip modelinas?
tokios nebandzius...is jos dekora ant virsaus formuojat,taip?
tai čia 3D pasta
pirkau gedimino 15. pasta volume superleggera decomania.
o čia kas per masė?
o mamytes kaip naudoti tokia mase kaip zefyra, norint is jos ka formuoti?
nes as pabandziau paprastai tai nelabai limpa 😀 o ne pamenu kaip sake naudoti, nes nera etiketes... ar su klijais maisyt ar ne 😀
taip, cia ryzinis popierius
grazu,cia ryzine servetele?
dar vienas😀
labai grazus darbeliai krist
graziu darbeliu cia radau, tai as savo ikelsiu 😀
sveikos, nuotrauku neina ideti per exploreri, siulyciau isidiegti mozilos narsykle, man ir taip pat buvo, bet su mozila puikiai isikrauna ir didesnes nuotraukos 😀
gal kokia nauja mazinimo programa? zinok man neina ant profilio uzdeti nuotraukos galiu iki milimetrines sumazint ir nekrauna... virusus tryne ,nauja windows"a idiege su naujom programom ir viskas...
Nesusigaudau kame reikalas, kol pc nebuvo perinstaliuotas viskas buvo ok, o po jo nebeeina . . .
Bandau
Sumažinta foto iki web bet neina įkelti
aisku 😀
ne priemones, o dikompinentį