Baimė gimdyti

15. Nov, 07:41

Kadangi mamytem labai patiko mano temos tai sukuriau dar viena kur jau galit reikstis :D bet prasau nenuklyskit i lankas ir pasakokit kokias baimes jus patyrete belaukiant mazylio :) kaip pavyko suvaldyti baime? nepradekit pasakot kaip jus lauket jokios baimes nebuvo nes tam yra kitos temos o cia prasau rasyti tik tu kurios turejo ar turi baime ir kaip jum pavyksta ja suvaldyti, ka patartumet daryt? :) laukiu jusu pasisakymu

07. Feb 2012, 17:31

gerai kad spejai pasimegaut laukimu negu nervavaisi 😀 as jau pasiilgau nescios pilvuko 😃

07. Feb 2012, 17:29

baisu kai tokie dalykai vyksta... tokiu prisiziurejus ir kyla tos visokios baimes... ://// as tai is baimes norejau to cp bet paskui galu gale susitaikiau ir pasakiau sau ,,bus kaip dievas duos" ir ramiai sau laukiau pakol daktare neprigasdino jog tuoj gimdysiu ir vaikas nemazas, ne pagal mano sugebejimus.... 😃

07. Feb 2012, 17:23

taip, ji nesuvokia nes rodos kad paralyziavo jai smegenis. Ai geriau net nesneket, kazkaip liudna pasidaro ☹

07. Feb 2012, 17:17

ziauru, as asmeniskai nemaciau tada tos laidos bet kaip supratau is reklamos tada tai ji net nesuvokia kai vaika laiko... ziauru ziauru ziauru... taigi toki daktara tik ketvirciuot, is vaiko ateme mama....

07. Feb 2012, 17:14

gal tas daktaras buvo virsiausias tarp visu buvusiu ir kazkas kazko bijojo. Nesuprasi ten ju kai nematem visko. Labiausiai gaila tos seimos ☹

07. Feb 2012, 17:08

as nesuprantu kitu daktaru kurie leido jam atlikt ta darba, ka jie nemate kokiam stovyj buvo? baisu net darosi kai prisiklausai tokiu dalyku ir dar pries pat gimdyma... del to mano mama ir reikalavo kad kas nors salia manes butu per gimdyma kad jei kas neduok dieve nutiktu tai matytu ka daktarai dare o ne paskui po visko sakytu oj viska padarem bet buvo jau beviltiska... brrr

07. Feb 2012, 17:02

aha, as irgi skaiciau ta istorija laikrasty, net nupurte siaubas. Gerai kad skrido is darbo kaip mat

07. Feb 2012, 17:00

o dar atsimenu kaip tik man pries gimdyma rode per tv apie ta moteri kuriai irgi dare epidiura girtas anesteziologas ir per daug suleido... tai baimes buvo buvo bet papuoliau and anesteziologes labai fainos ir viskas gerai buvo 😀

07. Feb 2012, 16:57

na buna visko, esu girdejus kad ir nepataiko ir t.t. Svarbu viskas jau praeity 😀

07. Feb 2012, 16:49

na matai su epidiuru man ten pasiseke nes sake kad kitom buna likus valandai iki ,,stumimo" nebeleidzia jo kad pacios stumt galetu, o man atrakart suleido ir pradejo greit atsidarinet tai as to skausmo isvis nejauciau tik toki labai nemalonu maudima juosmenyj 😀 o mano grupioke sake tai leidos epidiura ir paskui likus kazkiek ten laiko iki gimimo vaiko nebeleido tai vargse sake kankinosi belenkaip...

07. Feb 2012, 16:47

vat neklausei kai sakiau nebijok ir epiduras geriau nei cp 😛 😃 😃 jauciuos kaip nugaletoja kokia 😃 😃 😃 dabar prisiminus juokas ima kokiom "graziom" frazem metemes 😃 😃

07. Feb 2012, 16:42

martanux-> baime dare savo 😃 tada man buvo viskas netiketa, as dar soke buvau 😃 o dabar kai zinau kaip viskas vyksta tai nera taip labai baisu 😀

07. Feb 2012, 16:40

gali dar tikrai apsiverst 😀 manoji 30sav apsiverte zemyn, o 34sav vel apsiverte sedimai 😀 tik likus dviem savaitem iki gimdymo, tik 40sav vel apsiverte zemyn 😀

07. Feb 2012, 16:38

na va kaip miela skaityt tokius zivitos postus ne kaip pries kelis menesius 😃

07. Feb 2012, 16:38

na taip ir gydytoja sake,darau visokiausiu pratimu(kuriu prisiskaiciau internete),tai dar tikiuosi,kad apsivers.gimdyti tureciau kovo 19d

07. Feb 2012, 16:31

ilonukas-> nebijok viskas bus tikrai gerai, nieko tu ten nejausi tik zinoma jau po operacijos skaudes pjuvi bet juk nei viena nuo to nenumire 😀 svarbu kad viskas abiem gerai butu o gal paskutine minute ims ir apsisuks juk tokiu atveju labai daug yra buve 😀 o kada tau gimdyt?

07. Feb 2012, 16:19

sveikos mamytes,as esu naujoke.as taip pat labai bijau,nes tikriausiai pati negalesiu pagimdyti,nes mano mazylis sedmenineje padetyje,tai to cezario pjuvio bijau

07. Feb 2012, 15:11

na bet kazkur giliai manau bijojom 😀 netikiu jog nei viena nei ciut ciut nebijojom kad viskas butu gerai mums ir vaikeliui ir t.t. 😀 na bet nesigincyju, visko gi buna, gal yra ir bebaimiu 😀

07. Feb 2012, 15:04

Tikrai ne visos 😀 Nebijojau nei minutes. Dabar laukiuosi antro, tai net nezinau ar busiu tokia pat drasi. Tiesiog pirma karta buvo idomu ir labai labai norejau greiciau vaikuti pamatyti. Kai prasidejo skausmai tai vis prasiau kad greiciau islystu, nes labai noriu pasiziureti 😃

07. Feb 2012, 11:19

manau visos daugiau ar maziau dreba pries pat gimdyma 😉

07. Feb 2012, 09:22

tai as ir visa drebedama variau i ligonine 😃 o kai daktaras pasake kad jau viskas laikas gimdyt tai nieko aplink nebegirdejau ka kas sake tik sukosi mintis ,,kas dabar bus"

06. Feb 2012, 23:47

Sveikinu ir as,na va matai kaip db viska smaiksciai pasakoji,nera nieko tokio baisaus 😀

06. Feb 2012, 18:43

na taip, jei nemazai apsipirkot tai turejo atsipirkt kelione 😀 o kad cia kainos kosmines tai turbut niekas nesigincyja 😃

06. Feb 2012, 18:35

na neskaiciavau is tikruju bet manau kad atsipirko nes ir maisto pirkom kuris ten tikrai daug pigesnis ir tu pampersu ir misinelio biski ir dar drabuzeliu paemiau... ten dar kas labai pigu tai visokios mesos... ten kai nuvaziuoji su mazdaug 600lt tai bent pilna bagazine prisikrauni o cia lietuvoj vos matytai ka pirkai 😃

06. Feb 2012, 13:57

o tai kelione atsipirko jei tik keleta litu pigiau?

06. Feb 2012, 13:33

aha mum irgi dave 😀 bet ten lenkijoj dar pigiau ir kadangi saviski maitinu NAN1 hipoalergiskiem tai nutariau ir ten paziuret tokio misinio, tai radau tik NAN1 Pro su vitaminu B tai pora paku paemiau nes nezinojau ar valgys bet matau kad lapnoja net cepsedamas tai kitakart kai vaziuosim pasiimt daugiau reiks nes ten apie 13.60 dezute iseina o cia lietuvoj 16lt

05. Feb 2012, 19:53

smagu jog kelione nenuejo suniui ant uodegos 😀 as tai kai gimdziau GN dave kupona maximoj 20% nuolaida sauskelnem, tai dabar pasiutmergei sukakus metukam pries tai 6 pokus nusipirkau 😃 nemazai sutaupiau 😃

05. Feb 2012, 19:09

Dekui jum labai 😀)) vakar teko pavargt pakol masina uzkurem bet nieko, tiksla pasiekem vis tiek nuvaziavom ir netikejau kad ten suvalkuose pampersai per pus pigesni nei lietuvoj 😃DD tikrai pigesni, mes uz 90vnt 43 zlotus sumokejom 😀

03. Feb 2012, 16:49

Saunuole zivita kad pati pagimdiai ir sveikinimai su suneliu , aukit sveikuciai ir drutuciai 😀))

03. Feb 2012, 16:20

Zivita oj ir net berniukas gime, ne mergaite 😃 saunuole, kad pati gimdei! mano lelius irgi kruties neeme, 2 men nusitraukinejau ir dingo pienukas 😀 nieko cia nepadarysi 😀

1 2 3 4 5 6