Kadangi mamytem labai patiko mano temos tai sukuriau dar viena kur jau galit reikstis :D bet prasau nenuklyskit i lankas ir pasakokit kokias baimes jus patyrete belaukiant mazylio :) kaip pavyko suvaldyti baime? nepradekit pasakot kaip jus lauket jokios baimes nebuvo nes tam yra kitos temos o cia prasau rasyti tik tu kurios turejo ar turi baime ir kaip jum pavyksta ja suvaldyti, ka patartumet daryt? :) laukiu jusu pasisakymu
Zivita, niu va kaip smagu, o taip bijojai 😀
lialia8🤓> laba, papuoliau ant gero daktaro Mazylyj kuris buvo prie bajerio ir pasake kad jei kas ko tai iskart darys cp ir padejo paciai pagimdyti nes nelabai sekesi isstumti tai pats su ranka is virsaus stume vaika 😃
laba zivita, matau jau pagimdei,dideli sveikinimai. Na,kaip sekasi? persigalvojai del cp? 😀
ta fraze ''jus negalit pastoti '' kiekvienai sako ipac po isvalymu 😃 nesamone , tapti nevaisinga- jeigu moteris yra vaisinga ir po kokio uzdegimo ar isvalymo ne aborto ..nes tai du skirtingi dalykai.. yra sunku ,reike lb daug ka pazeisti ,pasizeisti arba daktarai gali pazeisti sundaktariai ,kad taptu moteris nevaisinga.Tai buna arba nuo gimimo jau arba kaip minejau reike lbjau neprisiziureti ir pnskad tapt nevaisinga
nieko nepasake, tik galiu nepastoti , ir tiek, aciu deivu kad pastojau 😀
Man apskritai su tokia liga buvo pasakyta, kad natūralus pastojimas negalimas, nes sirgau 3-4 stadija, kiaušintakiai užakę, gausiose sąaugose.
buna visko, as nesitikejau kaip daktare pasake galiu nepastoti, kiap buvo didelis uzdegimas gimdos kaklelio
Vienoms pakanka tik kelių kartų ar ciklų kelių, o kitoms reikia didelių gydymų, kad aplankytų toks džiaugsmas. Pati patyriau ką reiškia endometriozės gydymas ir tai košmaras.
pradzioj galvojau kad reikia daryti, bet draugas pasake jokiu budo ,nebadai darytis grieztai pasake, as galvojau kad perjuana, o cia ne....
Na matai vienoms reikemetu dvieju kad pastotu .. o kitoms vieno antro karto ,😀 svarbu kad esi laiminga kad laukiesi ,ir nesauna i galva darytis isvalymus ir t.t 😀
mamukai, fainei, as net negalvojau kad galesiu pastoti😀
silvi gal buvo per mazas nestumas dar man😀
Silvi zinau ir as ta .. dar budama ne pilnamete , turejau isvalyma darytis nes buvo uzdegimas ir niekaip nebutu isgelbeje gyvybes,7 savaites tada buvo..Daznai moterims pirmi nestumai baigesi nelaimemis pastebajau ..
Nu jau daugiau kaip puse kelio nueita :-)Taip laimingas,mes planavom sia mazaja .Siaip toks ir planavimas,vienas kitas ..be apsaugu jokiu , ir pasakem vienaskitam kad jeigu pastosiu busim abu lb laimingi , bet jeigu ne tada atidesim gal vasarai .. Ir stai pastojau ,uzteko vieno ,antro karto kad pastociau is karto 😀
mamukas, skaudžiausia moters gyvenime prarasti vaikelį, kai jį nešioji, tą puikiai žinau, nes patyriau. Laiminga, ant kėdės nėštumą "mato" tik kai jau būna didesnis, o kelių sav. tai net ultragarsas vos rodo ir ne kiekviena mato.
jau nemazai pas tave tu savaiciu 😀 kaip vyras laimingas yra?
23 :-) Pirmadieni bus 24
kiek tau jau yra savaiciu?😀
taip 19iolikos 😀
1metai ryt bus 2 menesiai kaip kartu esam ,😀 tau irgi 19 metu esi?
nu ir saunuole 😀 ilgai su draugu ?
teta ir draugas zino 😀 esu laiminga, kiek pirma karta verkiau naktim nepamiegodavau tik asaras pilnos, as galvoju reikia drauguj pasakyti, bus lengviau, taip ir buvo😀
aaa aisku :-)
Tai niekam nesisakyk iki kokiu 12 savaiciu :-) Patariu ir is patirties o ir siaip ..poto apkalbes kokios babces
as nelietuvoj esu, o uzseinyje, db 26 diena gryztu , ir einu pas kita daktare😀
tai taves net negali dabar ant lektuvo sodyt kad nepazesitu ko.. tik echo turejo ziuret ,o jei pasidarei nestumo teswta jai pasakei kad pasidarei ,tai turejo paimti is venos krauja ir slapima,na siusti tyrimam😀
tik ant lektuvelio pagulde paziurejo kodel sonas skaudejo, tipo pasake nuo mmm skauda, toke buvo sene, daugiau pas ja neeisu 😀
siaip jeigu slapimo tyrima dare tai turejomatyt bet jei pasigulde echo taigalejo dar ir nematyt 😀
dariau , buvo dvi neryskios linijos, 😀 as taip ir skaiciavau , matai sauso menesi darem nesaugu sss, ir nuo tada ir pradejo visokie pykinimai, skausmas galvos, rukstis kilsta nuo visu maisto, bet daktare nemate kad buvau nescia, lietuvoj, dar nebuvo preije dvi savaites delto gal nemate ...😀
o nestumo testa dareisi ?Jeigu paskutines vasario 14 ,tai laukiesi 5 savaites ir viena diena :-) Kita antradieni sueis 6 savaites😀
vasario 14 diena buvo atsiradusi ir dingo, sauso menesi velavo 1 savaite ir 4 dienas😀