Ar pasitikite vyrais?

29. Jun, 03:25

Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)

29. Jun 2010, 19:50

nu raimonda...tavo vyrui pasiseke 😉

blogietee blogietee 29. Jun 2010, 19:50

va taip ir keliauja vyrai po tokio vieno karto vis tolyn ir tolyn 😃

29. Jun 2010, 19:49

as tai papriestarauciau.. kas geriau gali zinoti tavo norus jei ne vyras, svetimam pasakysi ko nori? as tai negaleciau.. mes su vyru pasikalbam apie visas fantazijas, tiek jo tiek mano.. apie galimybes jas igyvendinti..

29. Jun 2010, 19:48

as ne itema cia paatvirausiu,man buvo viena kart taip,na sexas kazkada,tai paskui tas vyras sako man jau daug evliau ,sako nu negaliu pamirst taves,sako vien del to,kad tu sexo eigoje zaidei su svaimi,glamonejai save..nu mane tai veza,man patinka tai ir zinau kad vyrai eina isproto tokius vaizdus matant

29. Jun 2010, 19:47

REDVELT zodzius paskaiciau ir juokas pradejo imt,neskaitei apie senoves vyrus?

29. Jun 2010, 19:47

as ta pati girdejau is brolio draugu,ir vyras yra pasakes(mes kalbames atvirai apie viska),kad lovoje neturi buti tabu,kuo ivairiau,kuo idomiau tai pateikti,ir t.t..cia vardink ir vardink,bet kiekviena gi turi savo fantazijas.taip kad mylekit ir bukit mylimos moterys!😀

29. Jun 2010, 19:45

😃

29. Jun 2010, 19:45

KAS STELPA?

29. Jun 2010, 19:44

cia geras 😃

29. Jun 2010, 19:44

raimonda ir tas vyras buvo 100000% teisus. mes tik patys sau meluojam.

29. Jun 2010, 19:43

😃😃😃

29. Jun 2010, 19:43

o zinokit kad senoveje vyras su moterim budavo tik 4m, tol kol ji po gimdymo atsigaudavo ir sugebedavo pasirupinti savimi ir vaiku..jiems kuo PLACIAU reikdavo "isnesioti" savo sekla😀))) taigi cia ne tik hormonai, bet ir prigimtis😀)

29. Jun 2010, 19:42

tai va,pagaliau,nereikejo man sakyt😃,jei lovoje busi padykusi ir uzmirsi visas pareigas,tik pasiduosi aistrai vyrui niekad nereiks zvalgytis i kitas,nes jis gaus viska ir su kaupu😀

29. Jun 2010, 19:42

aha idora ,buna su tai gerbejais,skambina sedint akropoly 😃

29. Jun 2010, 19:41

mes negalim uz NIEKA but garantuoti 😉 taip pat ir uz save!

tai taikytina visiems absoliučiai be išimčių - daugelis tai neigia bet tai akyvaizdūs faktai nuo kurių nepabėgs niekas, ir tai dažniausiai pripažysta tik po visko po ilgo laiko,su sutuoktiniu nepasitenkini taip kaip trokšti, taip kaip nori, negauni tikros aistros, ir tai paprastas atsakymas visa to tai - santuoka - tai rutina ir kasdienybė viską pasigniaužia. pratęsiant: sutuoktiniai negali realizuoti giliausių savo aistros geismų, tokių - fantazijų - kurias tiesiog trokšta įgyvendinti, nori atsipalaiduoti lovoje ir pasitenkinti nuostabiai ir gaivinančiai, taip - kaip negali atsipalaiduoti su savo sutuoktiniu, todėl ir ieško kito asmenybės glėbyje visa to - ir tai gauna (kas keisčiausia), gauna - dažnai su kaupu, kai atranda tai ko ieškojo... giliausios fantazijos mintyse - išsilaisvina su kitu vyru ar moterimi, išsiliejama ir kūnai tampa kaip vientisa aistros masė, jaučiamas kiekvienas kūno krislelis ir kiekviena kūno dalelė..cia ne mano zodziai cia vieno vyro su kuriuo kalbejausi sia tema

skaiciau kaip tik zurnale, kad viska lemia hormonai😃

29. Jun 2010, 19:40

nu neapsimeskit,kad visos sventuoles esat😀 nezinia kaip ten butu jei atsirastu koks gerbejes uzmates Jusu jautria vieta suvyliojimui😀 as pati uz save nebuciau garantuota😀

29. Jun 2010, 19:40

jeigu seimos lovoj kaskas atsala ir isblesta, tada ir begama ieskot kas uzpildys tas spragas.

29. Jun 2010, 19:36

butent ievukas AISTRA GEISMAS yra tokie dalykai;kad...pasakysiu tiek..meiluziia gauna tai ko nebeturi laiko begant santuokoje,geisma,aistra,troskuli,,o santuokoje turi ramybe,sauguma gal,amzinybes jausma kurio neturi meiliuziai

29. Jun 2010, 19:35

viltekamile teisingai pasakiai! 😉

29. Jun 2010, 19:34

ir dar..pakalbejus pabendravus vyrai greit perkanda merginas,ir tada zino kokia sistema pudrint smegenine..oij tokiu ciulboneliu kiek yra..
o jei atvirai tai zinokit kokgero is siu laiku tai vyro sau nerasciau,na man siuolaikiniai nezinau vyrai ne man..

29. Jun 2010, 19:34

zinoma,jog kad ir kaip bekalbetumem kad jau va AS tai tikrai negaleciau isduot savo vyro..ka gali zinot kas nutiks po valandos, tai is kur zmogus gali but toks uztikrinzas kad nepaslys ir neisduos. as nieko negaliu uztikrint,nei uz save nei uz vyra.

29. Jun 2010, 19:31

raimonda vyrus siais laikais domina patyrusios o ne topines 16ines 😉 jos persidazo persigrazina , o va moteriskas naturalumas yra pats graziausias 😀

29. Jun 2010, 19:30

tai zinai stelpa gi reikia kartas nuo karto isitikinti,kad savas pats geraiusias bent platoniskai

29. Jun 2010, 19:30

oi tu padykus😃

29. Jun 2010, 19:29

idora tai vat kad nereikia nieko kalt, bet dauguma kala.

29. Jun 2010, 19:28

as ir pasitikiu dalinai o manim jau geriau vyrui nepasitiket 😃 nes skleidiu sexo kvapa kogero,kad tiek vede tie sventuoliai tipo tiek berniukai kimba kaip muse prie medaus,atrodo gi yra graziu leliu merginu ,o as nei kazkokia "top" bet va traukiu as juo 😃 tai ir negaliu sakyt,kada paslysiu gal o gal neikada,nes zinot tas dmesys tai ojoj koks saldus...nors sako isvis nera nesugundamu moteru 😉

29. Jun 2010, 19:28

ievukas,nu ir ka ...busiu ta balta varna su savo nuomone,tai del skirtingos nuomones mane uz tai reikia ant kryziaus kalt😃

29. Jun 2010, 19:26

nebutu taip jos ant vieno labiau,ant kito maziau, juk abu supranta ka daro ir daro abudu. vienas gal suviliojo,na o kitas pasidave tiems viliojimams. bet manau nebutu is mano puses pykcio, nes kiekvienas kuriam savo gyvenima, ir jei jis prasidetu su kita,as tik pasitraukciau ir viskas.

1 ... 17 18 19 20 21 22 23