Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
cia kaip tam oziui,kuo ilgesnis lenciugas,tuo jis sotesnis jauciasi😀
😃
baik juos stelpa 😃 KAS ten ka diskutavo ? neskaiciua net,reik verst puslapi pasiziuret
ir beje vyras ir moteris nera nuosavybes daigtas,kad ji varzyt,kuo daugiau varzai,burbuliuoji tuo labiau begs
ir tu cia,nu pavarykit dab ant manes😃
nekreipiu as demesio visai,tam ir yra temos kad ten diskutuot,issakyt savo nuomone,ar atsakyt i uzduotus klausimus kaip sis😀
STELPA ir gerbimas ne prie ko,vyrai tokios butybes,kad ir viskas kuo puikiausia jie nueis i kaire,geriau nesigilint i sia skaudzioa tema...
as pasakysiu taip,davirei nu pravirei 😃 o kas is vis yra pasitikejimas? nemaisykit su paranoja moterys tau du skiringi dalykai 😀
stelpa,visada yra moteriskaiciu,kurios skaito tarp eiluciu,parasai viena,o jos interpretuoja savaip.nekreipk demesio 😀
tai tame esme ziviliutexxx -kiek zmoniu tiek nuomoniu ir ju gyvenimu!bet tai yra gryna tiesa,kaip akd ir Ievukas sake,jei nera pasitikejimo nera ir meiles,ir kokia gali but kalba tada apie gyvenima drauge?!manau jokios
ir dar karta pasikartoju,cia mano asmenine nuomone ir nereikia isvedziot kazko tai,aciu😀
as pasitikiu savo vyru ir tikiu juo.jei kalbeti apie seksa.as pati budama zmona,negaleciau nueiti i kaire.ne todel,kad as sventuole sazininguole,bet tiesiog pati su savimi nebegaleciau gyventi.pati sau buciau purvina.mano sazine man didziausia bausme.O kas liecia vyra,tai zmogus,kuris man visiskai istikimas.nezinau kas bus po metu,penkiu ar desimt.kol kas viskas idealu.
na pasitikiu,bet zinau jog bet kada gali bet kas atsitikti, na o kol neatsitiko tikrai pasitikiu, nes as manau jog be pasitikejimo negali but ir meiles. o jeigu isduotu tikrai nesuteikciau antro sanso, nes neliktu pasitikejimo to zmogumu ir kaip sakiau be pasitikejimo,nera ir meiles.
jei vyras tave gerbs niekada nesuguls su kita moterim,nebent ji isprievartautu ta moteris,bet nelabai isivaizduoju kaip ten turetu vykt vyro isprievartavimas😃
yra ir moteru susituokusiu,kurios turi meiluzius,cia netik vyru tokiu yra..bet tai ju reikalas ir ju gyvenimas.zinau viena pora kur vyras suzinojo apie zmonos neistikymybe,bet jie posiai dienai gyvena drauge laimingai
tai geras vyras kad moka dar nueiti. as saviskiui visada sakau jei eisi eik taip kad as nesuzinociau. 😀 tada reiks kad nenori manes prarasti.
o kas tave puole ziviliutexxx?????cia visi tik savo nuomone isreiskiam ir tiek,jei jus nepasitikit vyrais tai jau cia jusu reikalas.as irgi galiu suprast kaip puolima is jusu puses mano atzvilgiu,bet nekreipiu demesio,tai tik jusu nuomone,jusu gyvenimas,ne mano😀
bet juk buna, kad vyras gerai slepia, kad yra vedes.Aisku daugeliu atveju moteris zino ir ta toleruoja
nepasitikiu niekuo, esu gywenime per daug nuoskaudu turejus, kad pasitikeciau kazkuom 100% 😀 bet myliu savo vyra, ir tikiu, kad jis man istikimas 😛
na jei viesoj vietoj ir dar prie zmonos koketuoja...cia jau rodo zmogaus "nekultura"
tai tada tas vyras lopas manau. arba jam jau nusis..... ant seimos todel ir flirtuoja zmonos akivaizdoj. trumpiau tariant nebera pagarbos vienas kitam.
Šiais laikais suvilioja vedusius ne tik dėl jų "simpatiškumo".dabar žiūri ir naudos, ką iš to galima išpešti.Aš turiu tokias moteris omenyje...Pvz, kokioj kompanijoj stovi vyras , žmona,šalia ateina kokia "laisva"pašnekovė" ir tiesiog koketuoja žmonosakivaizdoje.Nu tai kuris vyras "nesusilydytų".O kaip žmonai reaguoti ir visa tai priimti?Fui, kaip tokių nemėgstu.Kurios "tipo" nežino, kad su vedusiu bendrauja...
as nesu tikra del ateities , bet dabar tikrai niekur neiciau ir nekilo man dar tokiu minciu. musu santykiai geri as is vyro gaunu tai ko man reikia tad kam ant siknos nuotykiu ieskoti. na gaunu tai ne tik sekso bet ir pakankamai demesio, pagarbos, meiles, supratimo. as manau jei kazko truksta seimoje tada vienas ar kitas pradeda kitur to ieskoti.
Teisingai kazkuri mamyte parase, kad savim 100 proc. negali pasitiketi, o ka kalbet apie kita zmogu. As taip pat 100 proc. nepasitikiu absoliuciai niekuo, bent maza mazute dalelyte pasilieku. Negali zinot, kas bus. Taip pat zinau pora, kur moteris labai mylejo ir pasitikejo. Deja, jeigu ne netycia namuose paliktas jo telefonas, po siai dienai gal butu ale "laiminga" su roziniais akiniais. Daviriai no praviriai, kaip sako rusai.
teisingai medyte, kiekvienas mes atsakingas tik uz savus poelgius
Na ir tema 😀 Jei kalbama apie nukrypimus i sona, tai as manau taip - i sona nenueina tik arba visiski luzeriai, kuriais niekas ir nesidomi, arba tie, kuriems tiesiog nepasitaike tinkama proga 😃 Nes, pripazinkim, ar pacios nesuklystume esant idealioms salygoms - vieta, laikas, tinkamas zmogus... Hmm... Netikiu neigiamais atsakymais 😃 O vyrams dar paprasciau. Uz save garantuoti 100 proc. negali, o tai kaip uz kita? O kas del kitu moteru - tikrai nekaltinciau tos, su kuria nuklydo. O koks jos reikalas, vedes ar ne. Jis vedes, jis tegu ir galvoja ka daro 😀
o jus ar esat garantuotos uz save😀
labai jau norime viskuo pasitiketi ir buti naivios 😃 gi ir pacios galime kada nors pabuti tomis laputemis 😃
o aš galiu drąsiai pasakyti, kad ir kaip labai myliu savo vyrelį, bet juo pasitikiu, kaip sako ne visu 100% nes ir jis pats tai žino, nes labai jau flirtuotojas ir meilikautojas 😀 dažnai pasikalbam apie pasitikėjimą ir pajuokauja kad jis suktų į šoną tik dėl sekso 😃
ziviliutexxx ,tiesiog skaitai mano mintis😀sutinku su tavo nuomone...
Žiūrint kokioje srityje pasitikėt jais.Jeigu buityje, viako priežiūroje-tai tikrai taip.Nu bet kalbant apie kitą galą ir pan.- ne.Nors ir kaip myliu vyrą, negaliu garantuoti, kad kada nors jis nenukryps į šoną.Ir man tas šimtas procentų...nepykit, bet juokingai skamba.Gal geriau sakyčiau, ne vyru nepasitikiu, o svetimomis moterimis.Vyrai kvailoki, o moterys šiais laikasi gudrios laputės.Moka net ir pačius "ištikimiausius" suvilioti.