Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
laurike as su savo vyru nuo kudikystes laiku pazistama, kaip sakant jis mane dabojo 😃 ir pas mane per visa laika nebuvo minties isdot, bet nesu tikra kaip bus ryt,poryt,po metu 😀
na cia normalu kas "prazyudo" juk reikia kazkuom patraukt priesinga lyti..
dar pasakysiu,jei ieskoma sekso kitur,niekada nebuna kaltas vienas.
zinau netgi kelias moteris, kuriu vyrai isejo pas kita moteri, bet po tokio issiskyrimo, jos atsigavo😃 prazydo naujam gyvenimui ir antrasias puses susirado, o buve vyrai tik seiles varvina, nori gryzt, bet jau saukstai po pietu
manau kad tu "pasiulymu" ne viena sulaukiam..kai kurios gal but jais ir pasinaudoja..cia jau morales reikalas.
nereikia mamkos tu vyru ieskot, jie patys ateina 😉 😃
redvelvet o kas daugiau beliktu,jei be vyro liktum 😃 aisku kad reiketu ei tkito ieskoti 😃DD
jei tavo vyras tau tinka ir viskuom ,lovoje seimoje ir pan? kito vyro reiketu? ;D
oj mamukai,smagi cia temute.viska perskaiciau.bet diskutuot nebenoriu.man 30m,su vyru gyvenu jau 3m santuokoj,5m pazistami.net minties nebuvo isduoti.buvo dar ankstyvoj jaunystej nuotykis,kai brolio grupiokas mane patwarkyt norejo.aukstas,grazus..o pasiunciau toli..nu nenoriu.man nepatinka seksas siaip sau is aistros susizavejimo.taip ir liko nesuprates..
😃
o as viltekamile eiciau kito vyro ieskot 😃
tai zinoma 😀 cia tokia tema kur galima kalbet, be galo be krasto
jei vyras butu neistikimas,niekada nesmerksiu tos moters,nes ji nekalta kad vyrui pabodo jo zmona, ir jei vyras geras jis juk neis i sona ir nesusigundys kitu vilionem 😀
na as jau neiciau jokiu akiu niekam draskyti.. taip kvaila man visa tai atrodo..saves pazeminimas
daug tokiu "nevedusiu" ar besiskirianciu vyruku, va mano bendradarbe uzkibo ant tokio vieno kuris tu panu turi belenkiek(bapkiu, zinoma, irgi) ir ka jus manot? eiline pasaka-nelaimingas gyvenimas, skiriuos ir taram baram...
as pvz jei ir jinai ji suviliotu, as del tokio vyro neiciau ir nekovociau.
irgi geras variantas😛
bet del tu draskymusi tai rimtai, zemas dalykas, jei jau eina pas kita tegu! eit dar mustis su kazkokia, jai gal dzin. aisku skaudu, bet viskas gi praeina
ir gal ta jo meiluze veltiu puolama, nes gal ji net ir nezino kad jis turi seima ar pan. gal jis ja suviliojo😀 todel begt,mustis,rekt reikt tada kai tiksliai viska zinai 😀
ot gyvenimas ka😃 ir seima turi, laimingai gyvena ir dar meiluzi prisilaiko, istikruju kai pagalvoji-retai kuri moteris taip sugebetu😃 profe😃
tai jau tikrai 😀
redvelvet- cia ziauru butu, jau beviltiskumas didziausias 😃
paniurele buna gi visko 😀 ir suzino ir ne 😀 juk yra vyru kurie kelis metus islaiko kelias seimas ir nei viena nieko nezino 😀
zek, buna merginu, moteru kurios eina pas tas vadinamas meiluzes, draskos, koliojas, vos ko ne uz plauku tampos... as taip negaleciau, na bent jau dabar taip atrodo😃
zinot, dabar pagalvojau, juk mes europos sajungoj - laisva salis... o jei musu vyrai ne pas kita moteri, o pas kita vyra pabegtu 😉
vat kersyti yra pats zemiausias lygis 😀
oi cia variantu daug gali but apie ta teisybes iskelima viesumon. bet gal buna ir taip jog niekas ir nesuzino?
buna ,kad ir islenda jau jei uszidelsia romanas
bet anksciau ar veliau yla islenda is maiso, ne laiku ir ne vietoj lepteletas zodis, ar uzuomena ir tiesa kaip ant delno, o tada musk ne muses, rek ne rekes😃
pvz man meile stovi ant pasitikejimo pamato. nera pasitikejimo-nebus ir meiles. o pamata sugriaut lengva.